Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

aKONe - 1 Citer u masi

434 pregleda · 39 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 02:00

Ev ja maloprije na TerraNet DM kad igra aKONe, nista posebno, kad najednom samo trci deaglom i dijeli HS

Ja malo u pricu da vidim jel on, i naravno javi se i kaze meni imas ga i ti... reko naravno aj nastavi ....Reko ovo ide na g.ba :D kaze sta me briga os mi to admina uzeti na globalnetu ^.^

DEMO

POZZ

Eto momci i djevojke koji igrate na GLOBALNET serveru, vas admin ima cit :D
Jason je napisao/la:
Možda " akoNe " ?

omfg idola
ccc bo2 nema taj akone admina tamo nikako ....jesi dobar ...oces da ti nabrojim admine tamo ccc
Nevjerujem da je decko palio mislim na Anela mogao je svako staviti nick aKONE i predstaviti se kao on a ako jest onda nek se stidi.
ma steam tito jarane....non steam ne igram upravo zbog ovoga....

pozzzz
Ne iznenadjuje me... al boli me Nikada nije znao pa mora.
@ gazzel, on zna lana ?

Ti si smiješan, on veze nema na lanu, bolje da bot igra mjesto njega. Pitaj ga i sam pa vidi sta ce ti reci.

Hfhjf

btw, kakav mu je ping bio ?
jer s globalnetom ne moze se igrat na drugim serverima.. samo na gnetu, jer laga na ostalim
chamyl je napisao/la:
Nevjerujem da je decko palio mislim na Anela mogao je svako staviti nick aKONE i predstaviti se kao on a ako jest onda nek se stidi.
Sve je moguce
Brooker je napisao/la:
i gdje se sejva demo?X D
Program Files/valve/cstrike
ENTEL je napisao/la:
Ne iznenadjuje me... al boli me :D Nikada nije znao pa mora.
@ gazzel, on zna lana ?

Ti si smiješan, on veze nema na lanu, bolje da bot igra mjesto njega. Pitaj ga i sam pa vidi sta ce ti reci.

Hfhjf

btw, kakav mu je ping bio ?
jer s globalnetom ne moze se igrat na drugim serverima.. samo na gnetu, jer laga na ostalim :D
ma jedno 60
neO je napisao/la:
Pito sam ga cim je usho na server, jel on i reko je da jeste, na pocetku nije imao nista, igrali fy_snow ja ih owno i promjeni se mapa na inferno, najednom bom bom hs, i stavi nick PRO reko aj gasi kaze sta imas i ti ^^ reko anele nemoj se ofirati, kaze sta me briga imas ga i ti... reko smijesno aj nastavi
neO , upload ponovo demo

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

MaraSalvatrucha je napisao/la:
neO , upload ponovo demo

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

http://rapidshare.com/files/264567860/akone.rar.html
neO je napisao/la:
ma jedno 60
Hmm onda cisto sumnjam da je bio on.. jer nama laga na drugim serverima ( korsnicima globalneta )
ENTEL je napisao/la:
Hmm onda cisto sumnjam da je bio on.. jer nama laga na drugim serverima ( korsnicima globalneta )
Ajde ko neki igrac
Imam neku potrebu da napishem neki referat o cheaterima i cheatovima opcenito, ali mi se trenutno ne da. Mada ih je bilo koji su vec pisali/kucali, tako da ne znam ni da li bi se to isplatilo.

Cheat je jedna toliko beskorisna stvar da je to presmijesno. Izmisljen je od strane maloumnika za maloumnike.

Umoran sam, maloprije dosao kuci, evo cekam godinu da mi se Photoshop instalira pa odo lec, nemam ni volje ni zivaca sada da se nerviram radi ovakvih ljudi.

Btw, danas admini nisu ulow. Ulow je uhigh rijec u odnosu na njih. I nisam vidio ni jednog da koristi tu poziciju onako kako bi trebao (( ne mislim na gamers.ba nego na non-steam admine )).
To je ujedno i glavni razlog zasto i ne razmisljam o tome da udjem na non-steam.

aKONe, osjecaj se prozvanim medju maloumnicima

Evo instalirao se PS, laku noc svima :*
Sramota, ako je to taj akone, citeri pale iz ocaja i nemoci

Be loyal to the game or die

E vako da se i ja ukljucim ovoj temi jer vidim se ko radi o meni.

Kao pod broj 1. nepisem vako nick aKoNe nego aKONe
Kao pod broj 2. ja da sam chiter nebi nikad se pojavio na lanu al nikad
Broj 3. nebi stavio svoj nick kad bi chitao i nebi ti rekao da sam tu admin (GlobalNET) nebi se tako ofirao

Broj 4. los sam na turnirima zbog treme a ne zbog nekog skilla bio je sam gazzel kad sam ja bio u neonu i igrao publica a da nepricam dalje vuuduu i zone itd itd

smjesno mi je kao prvo sto neO (hota) misli da sam fakat to ja , ako mi nevjerujes zovi eto me u stasnet da igramo 1 na 1 pa da vidis toliko o meni jer je smjesno ovo neko samo blati mene mozda mu je krivo ili sta vec a u ostalom me ne interesuje jer znam da nemam tako da kiss svima :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.