Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

aKONe - 1 Citer u masi

434 pregleda · 39 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 02:00

Ev ja maloprije na TerraNet DM kad igra aKONe, nista posebno, kad najednom samo trci deaglom i dijeli HS

Ja malo u pricu da vidim jel on, i naravno javi se i kaze meni imas ga i ti... reko naravno aj nastavi ....Reko ovo ide na g.ba :D kaze sta me briga os mi to admina uzeti na globalnetu ^.^

DEMO

POZZ

Eto momci i djevojke koji igrate na GLOBALNET serveru, vas admin ima cit :D
Brooker je napisao/la:
jel demo video? il sta vec?

Ja snimo replay, vidi se fino speedhack :D
lafo neki igraci a citaju igrajte fer cit je glupost jbg 9-)

sve bi ja prebacio servere na stim bilo bi manje citera drama
neO je napisao/la:
Ja snimo replay, vidi se fino speedhack :D
a mozes mi reci scim snimas :D

jel to u cs samo ili imas onaj program kao camstatia sto snima ekran?
Brooker je napisao/la:
a mozes mi reci scim snimas :D

jel to u cs samo ili imas onaj program kao camstatia sto snima ekran?
ukucas u konzolu "record ime demoa" npr "record Brooker"
i kad zavrsis ukucas stop

nakon toga mozes gledati replay

u konzolu kucas "viewdemo Brooker"
Ma jedan citer u masi, momak igra fino na lanu, mislim u neonu je igrao par puta Ne znam sta mu je
neO je napisao/la:

aha to ime bubnes :D

i snima samo i gdje se sejva to?
Kao prvo demo je snimak igraca i daje se kao dokaz...Nikad cuo za ovog admina jer ne igram na Teranet serverima ali ovo je samo jedan primjer da admin treba bit primjer ostalim igracima a ne da pali cit..lol bota....ovam je admin otisao sa prvim otvaranjem ftp-a ....:)
Ma jedan citer u masi, momak igra fino na lanu, mislim u neonu je igrao par puta ;D Ne znam sta mu je ;D
a nevjerujem znam akoneta jako dobro milion puta igrali zajedno cw u neonu i sad on chiter ... mozda je neko stavio njegov nick ba :)
gaZZel je napisao/la:
Ma jedan citer u masi, momak igra fino na lanu, mislim u neonu je igrao par puta ;D Ne znam sta mu je ;D
Neznam ni ja, ja ga znam licno godinama, isli u skolu skupa, jos mi govori da sam citer, i sta ga briga reko aj nastavi samo nvm :)
neO je napisao/la:

- jeste da igram drugu igru, al haveru davno sam se okanio nasih pub servera, brate odes fino na neki jaci server i sutas ko coek, il na kraj krajeva, cwove deri
Hary33 je napisao/la:
Kao prvo demo je snimak igraca i daje se kao dokaz...Nikad cuo za ovog admina jer ne igram na Teranet serverima ali ovo je samo jedan primjer da admin treba bit primjer ostalim igracima a ne da pali cit..lol bota....ovam je admin otisao sa prvim otvaranjem ftp-a ....:)
on je admin na globalnet serveru
neO je napisao/la:
Neznam ni ja, ja ga znam licno godinama, isli u skolu skupa, jos mi govori da sam citer, i sta ga briga reko aj nastavi samo nvm
A jesi ti siguran da je to Anel ?
EPIC FAIL .

Pregledao, svakakvih nas ima. :r
ryL je napisao/la:
- jeste da igram drugu igru, al haveru davno sam se okanio nasih pub servera, brate odes fino na neki jaci server i sutas ko coek, il na kraj krajeva, cwove deri
ma znam, zato igram samo DM, i to pretezno TerraNet ili BalkanEkspres, zato sto su dobri serveri i nisu domaci napacenici. Al sad nas bilo 5 na serveru pa sam upratio.
neO je napisao/la:
on je admin na globalnet serveru
lol i ja sam tamo bio admin orije 2 mjeseca ..Koji nick sve ih znam ???
gaZZel je napisao/la:
A jesi ti siguran da je to Anel ? ;D
Pito sam ga cim je usho na server, jel on i reko je da jeste, na pocetku nije imao nista, igrali fy_snow ja ih owno i promjeni se mapa na inferno, najednom bom bom hs, i stavi nick PRO reko aj gasi kaze sta imas i ti ^^ reko anele nemoj se ofirati, kaze sta me briga imas ga i ti... reko smijesno aj nastavi
Hary33 je napisao/la:
lol i ja sam tamo bio admin orije 2 mjeseca ..Koji nick sve ih znam
Možda " akoNe " ?

omfg idola

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.