Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mladost Diskusija

405 pregleda · 34 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 21:35

Kažu da na mladima svijet ostaje ? Da vidimo kakav če to svijet biti.

Naime osvrnuo bih se na velike probleme mladih generacija imam mnogo pitanje na koje ni sam neznam odgovor.Kada pogledam mladu generaciju vidim jednu veliku propast ovoga svijeta.

Zašto se mnogobrojne djevojčice zaljubljuju u te neke problematične dječake , da li one u njima vide budućnost ? veču sigurnost od nekog nazovimo ga štrebera ?

Da li one znaju da znaju da je to pogrešan put da se bude cool , vjerovatno ne mnoga mlada dijeca nažalost danas napuštaju škole , I kasnije kada dođu na sami kraj svog bijednog života krive te takozvane "štrebere" zbog toga što im je život takav kakav jeste.

Također često možemo vidjeti psovanja na nacionalnoj osnovi mlade gospode , na koje veliki utjecaj imaju njihovi roditelji.Zbog čega jedno dijete psuje muslimanima,srbima,hrvatima, ili tako dalje zbog mržnje koju su roditelji prenijeli na njega.

Zašto mladi često upadaju u probleme , dešavaju se ubistva u kojim najviše učestvuju maloljetne osobe ?

Sve su to jedna neriješiva pitanja

To je moj pogled na današnji svijet da vidimo šta ostali g.ba članovi misle o današnjem okrutnom svijetu i o budučnosti ovoga svijeta !
Ma spay je moj coek . . donekle si sve rekao . .

Dzast to repeat . .
Naucite gledati, pa suditi.
ma sve zavisi od generacije i ljudi koji na sve to utjecu to se sve samo poslozi...
Svaka ti je na mjestu a pogotovo ona sa zaljubljivanjem hahaha mene ni jedna neće zato što sam štreber samo traže one djelake koji puše koji su nabildani i koji se udaraju tuga...danas su djevojke gore od muškaraca.
r3L0aded je napisao/la:
Mani se druze, trave i droga,
Ako tako nastavis, otpast ce ti noga,
Trava je stetna, u visine dize,
Od nje ti se ocam, odmah ku**c lize,
Zato je ne pusim, nije mi zanimljiva,
Ako tebi jeste, polizi ga njima.

<3
Wutru svi suše,legalizaciji se mole
Za nju prodaju i nove tole,bez nje su kao armany bez cole
Zato nek vam reloded bude uzor,svijetlo kao fudbaleru sponzor
nemoj te se zaletiti , za wuwu mnogima prijetiti
zbog nje se seliti,tek tada će te se reloadeda sjetiti !
Za pomoć moliti,nećete više rolati
BIće vam kraj,više neće biti onaj nekadašnji raj
Čitaj ovo metafornično,i smatraj ga lično

<3
Zašto se mnogobrojne djevojčice zaljubljuju u te neke problematične dječake , da li one u njima vide budućnost ? veču sigurnost od nekog nazovimo ga štrebera ?

to njih pitaj.zene su globalno glupe(cast izuzetcima),ali to ce se poslje njima odbit od glavu

Također često možemo vidjeti psovanja na nacionalnoj osnovi mlade gospode , na koje veliki utjecaj imaju njihovi roditelji.Zbog čega jedno dijete psuje muslimanima,srbima,hrvatima, ili tako dalje zbog mržnje koju su roditelji prenijeli na njega.
vjerovatno sto je to dijete maloumno,i izaziva druge,na sto ovi planu,i tako,toga ce uvijek biti
Zašto mladi često upadaju u probleme , dešavaju se ubistva u kojim najviše učestvuju maloljetne osobe ?
da se dokazu u drustvu,jer svi vole ona wannabe huligane

ne pusim , ne pijem , ne drogiram se , nisam im zanimljiv.
ne izlazim iz kuce,osim kad trebam otici do prodavnice ili nesto slicno.ali boli me ku**c za ostale.zivim na kompjuteru,imam online prijatelje,imam nekakav respekt.necu upast u probleme
zelim normalno da prozivim ovih par godina zivota sto su mi ostale,a ove wannabe ku**e i ovi wannabe huligani ce se poslije kajati
Warground je napisao/la:
Wutru svi suše,legalizaciji se mole
Za nju prodaju i nove tole,bez nje su kao armany bez cole
Zato nek vam reloded bude uzor,svijetlo kao fudbaleru sponzor
nemoj te se zaletiti , za wuwu mnogima prijetiti
zbog nje se seliti,tek tada će te se reloadeda sjetiti !
Za pomoć moliti,nećete više rolati
BIće vam kraj,više neće biti onaj nekadašnji raj
Čitaj ovo metafornično,i smatraj ga lično

<3
Kako bolan, da ga smatram lično,
Ovo što pišeš, meni je neobično,
Jer repat nisi, nikada znao,
Dok sam ja repo, od koze si govna brao,
I mislio si, da su bombone,
Zato ne baljezgaj, uhvati se skole.
Gramatika na nivou.
Razlikuješ li ti Č i Ć ? :r

Što se tiče teme, donekle se i slažem. :)
ENTEL je napisao/la:
Gramatika na nivou.
Razlikuješ li ti Č i Ć ? :r

Što se tiče teme, donekle se i slažem. :)
ukro mi rijec iz usta.

kakav ce svijet biti kad su mladi ovako nepismeni :r:r
r3L0aded je napisao/la:
Mani se druze, trave i droga,
Ako tako nastavis, otpast ce ti noga,
Trava je stetna, u visine dize,
Od nje ti se ocam, odmah ku**c lize,
Zato je ne pusim, nije mi zanimljiva,
Ako tebi jeste, polizi ga njima.

<3
omg nidje veze
ne pricaj kad ne znas
Jbg takav nam grah pao, pamet u glavu i gledaj samo sebe =/
Zato što u današnje vrijeme nije cool biti pametan.
Cool je biti klošar , raditi probleme kako bi te ljudi po tome zapamtili. To je lako , ne mozes se dokazati necim pametnim onda pocneš prviti probleme , pa onda sve to ide polako, droga i slicno.
Mozda im je to zanimljivo da budu ludi , da prave probleme i te stvari, ali vecina te djece to rade zbog problema u porodici.Jer ako se roditelji stalno svadjaju i rade neke stvari koje nisu primjerne za oci maloljetnika, oni nemogu to da gledaju i onda su stalno na ulici klosare i nemaju se kome obratiti za svoje probleme....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.