Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba Avatars

258 pregleda · 26 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 21:19

Dodjoh na ideju.. zašto se ne uvedu gif avatari ?
Prije je bilo , ali je ukinuto , iz ne znam k0jeg razloga .. bilo bi dobro da se vrati.

Ne znam šta ostali misle. )
bilo je i prijedlog u administraciji, ali nista od toga
to ti sad promjenio avtar i pitaš se zasto ne stave *.gif ....bilo bi to lijepo animacija za avtar....dobra ideja
Bila ideja, nista od toga. I ja bi' volio .gif avatare
Bolje bi bilo da se može u profilu na display pic stavit gif.

Na forumu nije potrebno, ovako je lijepšte.
4rm4n1 je napisao/la:
Bila ideja, nista od toga. I ja bi' volio .gif avatare
Ali ti već imaš najbolji avatar !

Dobar nam je i ovakav gamers, sada sve što je bilo na starom gamers-u, hoćete i na novom, te smajlići, sad avatari, pa ćete i skin, al' za avatare je fakat glupo, usporilo bi puno forum !
NIJE_BITNO je napisao/la:
to ti sad promjenio avtar i pitaš se zasto ne stave *.gif ....bilo bi to lijepo animacija za avtar....dobra ideja
Jao kako si glup, svijetliš. Promjenio sam X avatara... tako da stfu, i razmišljaj.
3Nt3l je napisao/la:
Jao kako si glup, svijetliš. Promjenio sam X avatara... tako da stfu, i razmišljaj.
prije pola sata , sat bio ti je drugi avtar
Bilo bi sminka da se vrati na gif , :$ k'o na starom gba :$
razmisli malo ? sajt dobar sve dizajin i napredan a sad da stave animacije ? zamisli kako bi izgledalo da se vrti animacija kao avatar ?? napravljen vam novi g.ba i savremeniji a vi sad ocete stari a da imate stari tazili bi nesta novo .. koda gledam .. vama treba phpbb instal pa da vidite kako je
NIJE_BITNO je napisao/la:
prije pola sata , sat bio ti je drugi avtar
Pa kakve to veze ima... mjenjam avatar svaka 2 dana. Nigdje veze, nemoj me citirat ba više. Samo spamas bez razloga.

kkthxbai.
Zato što gif slike imaju 4-5 unutar jedne slike a to bi usporilo otvaranje stranica pogotovo foruma.
A bolje je ovako ljepse a neko je rekao da se stavi na profilu gif tu bi bilo bolje
Bilo bi dobro da se uvede ponovo,jer dosta bi nas koristila animirani avatar mislim na pokretnu sliku(.gif).
E sad nevidim razloga zato je zabranjeno.
Pa bilo bi cool da se moze koristiti gif.
Meni je duplo bolje da se moze koristit' .gif format tj. pokretne slikE i to , na gamers.ba starom bilo to prejako , steta sto su ukinuli
Jarane moj bilo bi je****a na avatarima koliko ti Allah hoće... Hajd sto stave sliku gole zenske ali ne treba nam animacija u kojoj se ta zenska j**e
Hocemo signature u postovima!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.