Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mladost Diskusija

405 pregleda · 34 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 21:35

Kažu da na mladima svijet ostaje ? Da vidimo kakav če to svijet biti.

Naime osvrnuo bih se na velike probleme mladih generacija imam mnogo pitanje na koje ni sam neznam odgovor.Kada pogledam mladu generaciju vidim jednu veliku propast ovoga svijeta.

Zašto se mnogobrojne djevojčice zaljubljuju u te neke problematične dječake , da li one u njima vide budućnost ? veču sigurnost od nekog nazovimo ga štrebera ?

Da li one znaju da znaju da je to pogrešan put da se bude cool , vjerovatno ne mnoga mlada dijeca nažalost danas napuštaju škole , I kasnije kada dođu na sami kraj svog bijednog života krive te takozvane "štrebere" zbog toga što im je život takav kakav jeste.

Također često možemo vidjeti psovanja na nacionalnoj osnovi mlade gospode , na koje veliki utjecaj imaju njihovi roditelji.Zbog čega jedno dijete psuje muslimanima,srbima,hrvatima, ili tako dalje zbog mržnje koju su roditelji prenijeli na njega.

Zašto mladi često upadaju u probleme , dešavaju se ubistva u kojim najviše učestvuju maloljetne osobe ?

Sve su to jedna neriješiva pitanja

To je moj pogled na današnji svijet da vidimo šta ostali g.ba članovi misle o današnjem okrutnom svijetu i o budučnosti ovoga svijeta !
Gramatika na nivou.
Razlikuješ li ti Č i Ć ?

Što se tiče teme, donekle se i slažem.
3Nt3l je napisao/la:
Gramatika na nivou.
Razlikuješ li ti Č i Ć ? :r

Što se tiče teme, donekle se i slažem. :)
izvinjavam se zbog č i ć uvijek problema s tim
~ Upravu si za ovu novu generaciju , al nisu svi takvi , netraze svi probleme :|

@ fuk uf spy
xpallyftw je napisao/la:
~ Upravu si za ovu novu generaciju , al nisu svi takvi , netraze svi probleme :|

@ fuk uf spy
Kakav facepalm. :(

Autogol. (edituj;)) Buahhahaha !
I na kraju teksta si trebao napisati:

~ Cast izuzecima.

Tema bilo ovakvih milion. I uvijek ce biti ocigledno. Zasto? zasto zasto zasto ... pa nema odgovora. Kako ces ti nekome zabraniti u koga da se zaljubi? Naprimjer ako je taj neko kako ga one zovu " kjut(cute) " one su do grla u njemu.
Problematican? Sta to po tebi znaci. Ako ima dodir sa policijom(zakonom) logicno da je problematican,pusi,pije,drogira se problematican ofc.(za svoju dob govorim)
Neka sila koju predstavlja neko je posebno i to ih " pali ".

ENTEL zavidim ti kako brzo citas XD
Jarane moj, shvati jednu stvar. Sve ovo sto se kod nas desava je nametnuto od Amerike i zapadnih zemalja. Pusiti travu je postala sasvim normalna stvar. Opijati se noćima je nešto što je postala rutina. Kada nekom kažem da ne pijem, da nikada nisam alkohola probao, on me pogledao kao da nisam normalan. Zašto bi bio normalan neko ko ima neke moralne i vjerske osnove? Druga stvar. Bez vjere nema ništa. To je zaista istina. Jer, ti ako se ponašaš kako ti vjera nalaže, nikada nećeš ni jedan problem napraviti. Nedavno sam pisao temu o Masonima, i o tome kako je njihov cilj istjerati sve vjersko iz života ljudi. Ljudi sve manje spominju Boga, sve manje vjeruju u njega. A, ako ne vjeruješ da će te stići kazna za neko loše djelo, ti ćeš ga napraviti bez predumisljaja i neće te gristi savjest. Zato ateisti puste mozak na pašu i rade što god žele, jer po njima "ne postoji" Bog kojem će polagati sve svoje račune.
Da ti kazem ko je kriv, kriv je taj j*b... zapad majku im njihovu oni kvare djecu niko vise, nas Balkanski nartalitet je takav da sve to urade, imaju ili naprave Amerikanci to hocemo i mi da imamo pod bilo koju cjenu.
Ovaj svjet ne vodi ka dobrom nikako nastavili se ovako jer vise ce cjeni budala nego pametan i normalan covjek. I najzad svi prebacuju krivnju na druge ma prvo mi sebe sami moramo proispitati i promjenuti pa onda utjecati na ostale...
bosanacz je napisao/la:
Tema bilo ovakvih milion. I uvijek ce biti ocigledno. Zasto? zasto zasto zasto ... pa nema odgovora. Kako ces ti nekome zabraniti u koga da se zaljubi? Naprimjer ako je taj neko kako ga one zovu " kjut(cute) " one su do grla u njemu.
Problematican? Sta to po tebi znaci. Ako ima dodir sa policijom(zakonom) logicno da je problematican,pusi,pije,drogira se problematican ofc.(za svoju dob govorim)
Neka sila koju predstavlja neko je posebno i to ih " pali ".

ENTEL zavidim ti kako brzo citas XD
Da ti rođeno dijete dođe i kaže tata ili babo kako već ja sam se zaljubila u tog i tok momka on je puno problematičan tuči če me mnogo ali ja ga volim i bit ću snjim kad zaglavi u policiji i kad mi napravi djecu pa se ne bude brinuo za njih ?

dali bi joj rekao neka sine takav sam i ja bio samo se ti pali ?
waeen je napisao/la:
Da ti rođeno dijete dođe i kaže tata ili babo kako već ja sam se zaljubila u tog i tok momka on je puno problematičan tuči če me mnogo ali ja ga volim i bit ću snjim kad zaglavi u policiji i kad mi napravi djecu pa se ne bude brinuo za njih ?

dali bi joj rekao neka sine takav sam i ja bio samo se ti pali ?
LOL ne kazem ja da je to ispravno , ali ne mozes im promjeniti misljenje. Kao prvo djete ne ocekujem jos jedno 15 godina (:O) a mozda tada nece biti ni svijeta ni zena niti icega XD.
Za sve je to kriva Amerika i nigerske bande ( ništa rasistički ). Sve te djevojčice vide na filmu da je neki lik kul zato što ne uči, što pije, puši, bije se i naravno nađe se neka cura koja će se zaljubiti u njega. Svi ti dječaci kopiraju tog lika i naše djevojčice se zaljube u njih i tako nastanu problemi mlađe generacije, na kojoj ostaje ova naša predivna zemlja. Baš maloprije prolazim gradom i vidim neke djevojčice i dječake kako sjede u parku i pričaju i smiju se. Pomislim kako je lijepo to vidit, da se druže i jedan dječak se nečim naživcirao i Boga opsovao, na što su se svi naravno nasmijali i na neki način hvalili. Za sve je kriva Amerika...
r3L0aded je napisao/la:
Jarane moj, shvati jednu stvar. Sve ovo sto se kod nas desava je nametnuto od Amerike i zapadnih zemalja. Pusiti travu je postala sasvim normalna stvar. Opijati se noćima je nešto što je postala rutina. Kada nekom kažem da ne pijem, da nikada nisam alkohola probao, on me pogledao kao da nisam normalan. Zašto bi bio normalan neko ko ima neke moralne i vjerske osnove? Druga stvar. Bez vjere nema ništa. To je zaista istina. Jer, ti ako se ponašaš kako ti vjera nalaže, nikada nećeš ni jedan problem napraviti. Nedavno sam pisao temu o Masonima, i o tome kako je njihov cilj istjerati sve vjersko iz života ljudi. Ljudi sve manje spominju Boga, sve manje vjeruju u njega. A, ako ne vjeruješ da će te stići kazna za neko loše djelo, ti ćeš ga napraviti bez predumisljaja i neće te gristi savjest. Zato ateisti puste mozak na pašu i rade što god žele, jer po njima "ne postoji" Bog kojem će polagati sve svoje račune.
Ja nevjerujme u Boga....to nemora znaciti da su ateisti scum ovog svijeta onda.
Mislim vecina ateista su obrazovani ljudi i vjeruj mi ateist prvo pogleda u kakvoj ce se on situaciji naci ako uradi nesto lose pa onda tek uradi.

Poslušaj pjesmu Edo Maajka - Sretna dijete. Uglavnom govori o tome što si ti napisao. O teškom životu, nesreci, problemima koji nas okružuju i o još puno toga.

Slažem se sa Reloaded-ovim postom. I mene lično nervira kad mi neko kaže da nisam normalan što ne pijem i što ne pušim stalno. Što sam debil, jer volim provodit vrijeme na računaru. Sve ima svoje granice. Više volim sam biti za računarom zajebavati se online, nego sa debilima opijat, pušit po cijeli dan. To me neće odvestni nigdje osim u čistu propast. Haj što ću sebe osramotit nego i svoju porodicu. Ja mogu pit, mogu i pušit ne smeta mi uopšte. Ali me to ne privlači nikako. Osim kad je party neki. (rođendan, nova godina, ili koncert neki).

Također, nerviraju me i ove 'curice'. Koje se furaju na je***i tokio hotel i ostale metroseksualce(pedere). Što misle da je ljepota i pare sve u životu. A to je sve prolazno.

Umal' da zaboravim nacionaliste. To su pi**e najvece. Te treba sve zakopat, ili ih izolovati na posebno ostrvo nek' se tamo gonjaju, bodu noževima i tako to.
ne nisu svi takvi oni problematicni maloljetnici za njih se zna jer i cujemo po televizi i medijima a za ove takozvane strebera necujemo jer su normalna djeca zato vise ima strebera neg problematicnih
poznato je da trebe razmisljaju guzom a ne glavom valjda nisu jos skontale da se razmislja glavom. a za nacionaliste to je valjda tradicija sa koljena na koljeno ratujemo svaki 40/50 godina bas zbog tog "sa koljena na koljeno"
travu puše djeca mnoga,često i više od toga
ljubav,sloga,danas nema više toga
kako kod koga kod mene samo graffit i soba
Hmmm svi mi imamo noZ , al fazon je "ubit" rukama i nogama : ) a to noZ , imam jarana (imao) zbode lika zbog cure i sad u zatvoru , zasto? pa glup :/ Eto i sta je dobio, faca je isp'o jest al u qrcu , cura ce otic drugom se je**t a on trunut u zatvoru ....
Ma sve se slozi kasnije to je jednostavno tako
Warground je napisao/la:
travu puše djeca mnoga,često i više od toga
ljubav,sloga,danas nema više toga
kako kod koga kod mene samo graffit i soba
Mani se druze, trave i droga,
Ako tako nastavis, otpast ce ti noga,
Trava je stetna, u visine dize,
Od nje ti se ocam, odmah ku**c lize,
Zato je ne pusim, nije mi zanimljiva,
Ako tebi jeste, polizi ga njima.

<3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.