Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gaming slusalice

305 pregleda · 32 odgovora · otvorena 04.08.2009. u 01:04

Znachi trebaju mi neke slusalice jer su mi ove stare dotrajale.. uzo bi nesto dobro ,solidno a ne za prevelike pare.
Dajte neke prijedloge pa da skontam sta bi uzeo.
Hvala
nc je napisao/la:
Ne pricaj gluposti. Ta USB zvucna je bolja od integrisane.
pa jesam ja rekao integrisana / usb , nisam samo sam rekao da usb zvucna nevalja ku**u . !

i btw mozes narucit dobru sebi zvucnu preko ebaya

A ti NC odjebi u skokovima
MaraSalvatrucha je napisao/la:
pa jesam ja rekao integrisana / usb , nisam samo sam rekao da usb zvucna nevalja ku**u . !

i btw mozes narucit dobru sebi zvucnu preko ebaya

A ti NC odjebi u skokovima
Necu sve dok valjas gluposti. Ako kazes da ne valja SS USB zvucna znaci da ne valja ni integrisana. Ustvari ne znas ni kakav je zvuk na bilo cemu sto nije integrisana zvucna.
Sta ce ti jaka zvucna za slushe bogat ? Hoces to sa njom cut lika kad walk-a ili kad se steka ? Btw. Ja platio Panasonic-ove slushe 25km imam ih godinu dana nit se sta poderalo nit poremetilo zvuk extra kvalitetan.

Jake zvucne su samo za zvucnike ako hoces ozvucenje kvalitetno, za slushe je svejedno, sve je do tog kako znas pucat cs
nc je napisao/la:
Necu sve dok valjas gluposti. Ako kazes da ne valja SS USB zvucna znaci da ne valja ni integrisana. Ustvari ne znas ni kakav je zvuk na bilo cemu sto nije integrisana zvucna.
uglavnom ti znas ?

nebudi smjesan
codex je napisao/la:
Sta ce ti jaka zvucna za slushe bogat ? Hoces to sa njom cut lika kad walk-a ili kad se steka ? Btw. Ja platio Panasonic-ove slushe 25km imam ih godinu dana nit se sta poderalo nit poremetilo zvuk extra kvalitetan.

Jake zvucne su samo za zvucnike ako hoces ozvucenje kvalitetno, za slushe je svejedno, sve je do tog kako znas pucat cs :D
Izvini, ali ocigledno nisi slusao jake slusalice na jakoj zvucnoj. Nije pojacalo pa da cujes protivnika kad walka nego pravi bolji (kvalitetniji, jasniji) zvuk tako da ces puno ranije cuti s koje strane dolazi protivnik. Kada protivnik hoda s druge strane zida mozes u bobu odrediti gdje se nalazi i ubiti ga bez problema dok s obicnom zvucnom i slusalica samo otprilike znas pa moras rafalati ne bi li ga ubio.

Znam da mislis da nema potrebe za boljim slusalicama od tih koje imas ali nadji nekoga ko ima bar jace slusalice a po mogucnosti i zvucnu pa ces vidjeti koja je razlika (nebo i zemlja).
WOMANIZER je napisao/la:
Speedlink meduse 2.1 za malo para
www.plus.ba probaj tu naci
Slushalice 40KM kad sam ih ja kupovao, sad su jeftinije.

Znaci sve zivo cujes, perfektno, savrseno za CS-a.

Samo ih ja kreten slomio, i to nepopravljivo, htio plakat' majke mi. Sad igram na nekim ofirnim od 12KM, nema razlike izmedju naprijed i nazad, samo lijevo i desno, i to kad mi je lik pod uglom od 90 stepeni -.-"

@ ostali:

Kaze vam lik za male pare, a vi: Razer baracuda, 200 KM + zvucna, n1
Sennheiser Preake slusalice ,zvuk vrlo kvalitetan , mic mozda puno da bude u funkciji, sluske pazi nisu ja mislim lako lomljive ali opet pazi ...
Ma medusa 2.1 sasvim dovoljno,za mene je ostalo bacanje kesha.
da ti kazem moje slusalice su 13KM a bolje su od Logitech Gaming Headset ;) + extra udobne i sve....nemorati cijena sve znacit mozes nac sluse za 20KM a da tebi odgovaraju ;)

ja koristim Wintech WH-41 .... a neznam gdje se imaju one jos kupit ;S
Ja bih ti preporuci SteelSeries Siberia bez zvucne kartice 120km.
A ako hoces jeftinije uzmes Speedlink Meduse 2.1
mirofa je napisao/la:
Sennheiser Preake slusalice ,zvuk vrlo kvalitetan , mic mozda puno da bude u funkciji, sluske pazi nisu ja mislim lako lomljive ali opet pazi ... 8)
stvarno slusalice su prejake znaci , ako imas para uzmi te . Wicky je bio prodavao pa ga pitaj gdje ima da uzme

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.