Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Nequeo

696 pregleda · 66 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 23:22

Dobro vece dragi gameri, evo mene nakon nekog vremena i onog nesretnog bana, za cije sam vrijeme uradio nekoliko radova, tacnije Sigova ( Signatures ), posto sam to poceo malo vjezbati da vidim kako mi ide. Znam da se rijetko ko ovdje konta u sigove, nisam ni ja do skoro, sad otprilike znam kako jedan sig treba da izgleda, i stvarno je potrebno dosta rada, truda i maste uloziti. Na kraju se sve isplati

Master Chief

Sasuke <3

Soldier of Fortune

Altair

Dvoumio sam se da li da stavim ovaj zadnji ali eto..

Eh da vas cujem. Sta mislite?
impossibleee je napisao/la:
ti propali moderatoru suti , pod prvo bolji je od tebe 10x puta u svemu
Ha Ha... Ja kad sam radio u photoshopu ti si ucio hodat! Hvala, ne citiraj me, ulizivajuce govno.
ScandaL je napisao/la:
Ha Ha... Ja kad sam radio u photoshopu ti si ucio hodat! Hvala, ne citiraj me, ulizivajuce govno.
hmm , ulizujuce ok . , ja nikad radio u PS-u nisam , a nemas godina kolko ja imam da tolko radis u PSU :)

Glup si mnogo
impossibleee je napisao/la:
hmm , ulizujuce ok . , ja nikad radio u PS-u nisam , a nemas godina kolko ja imam da tolko radis u PSU

Glup si mnogo
pally, glup si kolko imas godina na kvadrat. Sad odjebi od mene i ne citiraj me vise! Ako zelis sta dalje pisat : PM/gb. Kosto kazes nikad nisi u psu radio, onda usuti i ne govori ni ko je bolji ni sta. Veze nemas o fan artu... Go drink some milk.
ScandaL je napisao/la:
pally, glup si kolko imas godina na kvadrat. Sad odjebi od mene i ne citiraj me vise! Ako zelis sta dalje pisat : PM/gb. Kosto kazes nikad nisi u psu radio, onda usuti i ne govori ni ko je bolji ni sta. Veze nemas o fan artu... Go drink some milk.
Scandalcicu pomiri se s tim, bio si low, ostao low i zauvijek ces biti low. A sad stfu retardu.
nequeo je napisao/la:
Scandalcicu pomiri se s tim, bio si low, ostao low i zauvijek ces biti low. A sad stfu retardu.
rofl...
Dobre su sve, al' zadnja mi se najvise svidja ...

10 od mene za sve slike ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.