Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

xXxAdOo i gaZZel

1.405 pregleda · 64 odgovora · otvorena 01.08.2009. u 21:11

~ Nije mi jasno sta imate protiv ove dvojce momaka !
~ Ako su kupili moda i admina nisu kupili od vasi para , a nisu kupili.
~ Momci su se pokazali na g.ba [xXxAdOo je prvo dobio moda u serverima i tu se pokazao i dobio global moda i tako je dosao do admina.Istim putem ide gaZZel , samo sto je on nekad bio spamer ,ali se je smirio i vise ne spama sada je ugledan clan]
~ Ko god ima nesto protiv njih nek napise ovdije ,a ne da spama po g.ba i da ih banujete !
~ Unaprijed , hvala
WOMANIZER, pa ne mogu vjerovati kako si dvoličan. Svi koji su na gamersu bili aktivni u četvrtak navečer znaju da je mnogo članove diglo teme u kojima se opraštaju od gamersa zbog nezadovoljstva izazvanog kupovinom admina. Sjeti se da si i ti bio jedan od tih koji se "oprostio" od gamersa nezadovoljan što Ado i Gazzel imaju određene pozicije na gamersu.

Sada ih braniš. Zašto? Ne kontam te nikako.
ProGame je napisao/la:
WOMANIZER, pa ne mogu vjerovati kako si dvoličan. Svi koji su na gamersu bili aktivni u četvrtak navečer znaju da je mnogo članove diglo teme u kojima se opraštaju od gamersa zbog nezadovoljstva izazvanog kupovinom admina. Sjeti se da si i ti bio jedan od tih koji se "oprostio" od gamersa nezadovoljan što Ado i Gazzel imaju određene pozicije na gamersu.

Sada ih braniš. Zašto? Ne kontam te nikako.
Ono sto sam digo temu nije radi toga ,al' ne bitno je radi cega sam digo.
-Oprostio se od g.ba i vratio se ponovo (:
:$ necu nista da pricam ali ste isto spamali kad je riddle bio 1 admin .. svi ste ga mrzili .. a sad ste svi glasali za njega nide veze
Ja mislim da bih bio red da se izbaci cijenovnik!!!
Da zna raja koliko kosta mod u pod-forumu,koliko globalmod,a koliko sam admin!?
Pa da mogu svi kupovati modove i admine mjesto premijuma,ha ya!!!
I daj te popusta ovim starijim clanovima bar 10%,a novo pecenim 50%...
Eto zarade i profita u ovim teskim danima kad recesija gazi sve mahom ali ne i g.ba...
Hocemo jednake uvijete za sve!!!
Untraceable je napisao/la:
Druže, ovo nije prvi put da sebi štele bodove, aplauze i ostale nevrijedne stvari. Mene bi bilo stid ispast budala pred svima radi pišanih 10 bodova. AZA je specijalac za to. Dobio je 10 banova u zadnjih 10 dana. Ali opet mu štela skida banove. Abasi ga je banovao jednom radi traženje cd key-a, ali nakon par sati ban je skinut. Za to je vjerovatno zadužen xxxado. Ali koliki idiot trebaš biti da ne možeš naci serijski kod na internetu. Ti likovi po citav dan vise za racunarom a ne mogu naci jedan jednostavni kod za igru?

Idemo dalje. Evo slican primjer kao što je i Jason dao. Obratite pažnju kad je tema postavljena, i kad je AZA odgovorio. I to odgovorio retardiranim odgovorom. Ako si mu vec slao pm, nisi se trebao javljat na forum. Znaš da je zabranjeno pisat PM i tako to?

Idemo dalje opet. smješne transakcije bodova i aplauzi od strane admina xxxado-a. Ali opet transakcija bodova. Ko fol AZA mu sredio sims. Aza, koji ne zna pronaci cd key za igru. Ako vas zanima ko mu je instalirao igru, imam podatak da mu je spY instalirao. A ne Aza. Ali sacekajte, tu još nije kraj. Opet transakcije bodova. A šamare dobiju oni koji govore istinu i koji se bore protiv je***e korupcije. But w8, there is more. Don't go away. transakcija po ko zna koji put, i naravno; pobunjenici dobijaju šamare. A ti daji svome azi apaluze, koji mu hljeb znace.

Takoder imam jednu primjedbu za danas. Pisao sam vijest o Spawnovom mogucem povratku na CS scenu. Nakon što sam se mucio skoro 1h da skupim što više informacija, sa što više stranica (hltv, gather network i sk-gaming), vijest mi je hladno odbijena bez nekog posebnog razloga. A taj razlog je vjerovatno xxxado. Odbio mi je vijest jer sam mu napisao da ne zna izrezati sliku u paintu. A vijest koju je Buyaka 'napisao', naravno prihvati. Ali kao što se primjeti na prvi pogled, on je samo text sa engleskog 'provukao' kroz google translate i c/p uradio. Dok sam se ja mucio da svaka recenica ima smisla i dok sam skupio više informacija. Hladno odbijena. Vidi se da xxxado nije zreo za funkciju admina na ovome portalu. Ako momak nisi skontao, admini moraju biti objektivni dok pregledavaju vijesti i postove. A ne kao što ti radiš. Subjektivno. Ovaj mi se svida (uliziva mi se) evo mu aplauz. Uh, ovaj mi je nešto pametovao da sam kupio poziciju, evo mu šamar. (bu-hu najjaci sam).

Ja koliko se sjecam, ovaj današnji gazel je prije prosipao gluposti teške po forumu. Dakle teški, glupi, retardirani spam. Na svakoj temi je pisao žešce gluposti, neko ima ozbiljan problem. On prvi leti napisat probaj reinstal i format 'comp' (idole, comp se ne može formatirati, HD može). Ali izgleda da to nije utjecalo ni na šta, pa je dobio kao nagradu global moderatora ovdje. Ali hajde, kad imaju para i kad im nije žao para od roditelja neka kupuju brate. Ali znanje nece moci kupit. Samo ce te se obrukat.

Svi znaju da su kupljeni statusi, a ne zasluženi. Ne znam šta se oko toga prepirete. To je sigurno.

Sa poštovanjem, untraceable!

Oj i smarate. Nije custa, niti niko drugi osim spY-a. Aj asd nisam antrejsbl. :*
svaka cast sto si sve ovo fino srocio itd sve fino rekao istinu oni po 1337 puta dobijaju ban u dananu i isto toliko puta ih unban a ja dobio ban "aldiN_" proslo 14 dana ku**c niko nece da me unbanuje :S
Kako samo gluupa djeca i glupa TEMA.
Sto balite po ljudima kad ne znate...
Oko cega se vi smarate , nemg da vjerujem do cega je sve doslo...
Vecini je ovdje krivo sto imaju te STATUSE ...
Ako su kupili , moratel imati odma nestho protiv njih , jeli sad trenutno rade nestho (ne)tolerantno , tj nesto sto nije uredu i dali su vas zakinuli u necemu .
Dajte ne ponasajte se kao djeca.
abasi neam nistha licno protiv tebe , a zar nisi ti napustio g.ba ?
Ne razumijem stho neki pishu da su napustili g.ba , a jos uvijek su tu.
Tako da malo otvorite oci i pogledajte stvarnost...
!!!
DestinY je napisao/la:
Ako su kupili , moratel imati odma nestho protiv njih , jeli sad trenutno rade nestho (ne)tolerantno , tj nesto sto nije uredu i dali su vas zakinuli u necemu .
!!!
Pismenost vrh vrhova.

Šta si htio reci svojim postom?

DestinY je napisao/la:
!!!
Prvo ti otvori oci pa prelistaj teme i postove prije nego odlucis da odgovaras na iste.
necu da raspravljam o ovome... niti da ulazim dublje u konverzaciju ,samo cu da kazem ukratko: KAKVA DRZAVA TAKO JE I SVE OSTALO!!!

btw. 3 god. sam na g.ba nikad nisam bio pr0 sa *ebenim bodovima... niti mi je ikad stalo do njih... ako nekom treba i ova 24 boda neka se javi dobice ih...:r

EDIT: lock teme da nebi bilo previse mozganja...:(
sp33dy je napisao/la:
necu da raspravljam o ovome... niti da ulazim dublje u konverzaciju ,samo cu da kazem ukratko: KAKVA DRZAVA TAKO JE I SVE OSTALO!!!

btw. 3 god. sam na g.ba nikad nisam bio pr0 sa *ebenim bodovima... niti mi je ikad stalo do njih... ako nekom treba i ova 24 boda neka se javi dobice ih...:r

EDIT: lock teme da nebi bilo previse mozganja...:(
Evo i od mene 9 skupljenih u 4 godine :) joj jesmo velikodusni ima da nekoga usrecimo :) srce mi puca od srece :D
Untraceable je napisao/la:
Druže, ovo nije prvi put da sebi štele bodove, aplauze i ostale nevrijedne stvari. Mene bi bilo stid ispast budala pred svima radi pišanih 10 bodova. AZA je specijalac za to. Dobio je 10 banova u zadnjih 10 dana. Ali opet mu štela skida banove. Abasi ga je banovao jednom radi traženje cd key-a, ali nakon par sati ban je skinut. Za to je vjerovatno zadužen xxxado. Ali koliki idiot trebaš biti da ne možeš naci serijski kod na internetu. Ti likovi po citav dan vise za racunarom a ne mogu naci jedan jednostavni kod za igru?

Idemo dalje. Evo slican primjer kao što je i Jason dao. Obratite pažnju kad je tema postavljena, i kad je AZA odgovorio. I to odgovorio retardiranim odgovorom. Ako si mu vec slao pm, nisi se trebao javljat na forum. Znaš da je zabranjeno pisat PM i tako to?

Idemo dalje opet. smješne transakcije bodova i aplauzi od strane admina xxxado-a. Ali opet transakcija bodova. Ko fol AZA mu sredio sims. Aza, koji ne zna pronaci cd key za igru. Ako vas zanima ko mu je instalirao igru, imam podatak da mu je spY instalirao. A ne Aza. Ali sacekajte, tu još nije kraj. Opet transakcije bodova. A šamare dobiju oni koji govore istinu i koji se bore protiv je***e korupcije. But w8, there is more. Don't go away. transakcija po ko zna koji put, i naravno; pobunjenici dobijaju šamare. A ti daji svome azi apaluze, koji mu hljeb znace.

Takoder imam jednu primjedbu za danas. Pisao sam vijest o Spawnovom mogucem povratku na CS scenu. Nakon što sam se mucio skoro 1h da skupim što više informacija, sa što više stranica (hltv, gather network i sk-gaming), vijest mi je hladno odbijena bez nekog posebnog razloga. A taj razlog je vjerovatno xxxado. Odbio mi je vijest jer sam mu napisao da ne zna izrezati sliku u paintu. A vijest koju je Buyaka 'napisao', naravno prihvati. Ali kao što se primjeti na prvi pogled, on je samo text sa engleskog 'provukao' kroz google translate i c/p uradio. Dok sam se ja mucio da svaka recenica ima smisla i dok sam skupio više informacija. Hladno odbijena. Vidi se da xxxado nije zreo za funkciju admina na ovome portalu. Ako momak nisi skontao, admini moraju biti objektivni dok pregledavaju vijesti i postove. A ne kao što ti radiš. Subjektivno. Ovaj mi se svida (uliziva mi se) evo mu aplauz. Uh, ovaj mi je nešto pametovao da sam kupio poziciju, evo mu šamar. (bu-hu najjaci sam).

Ja koliko se sjecam, ovaj današnji gazel je prije prosipao gluposti teške po forumu. Dakle teški, glupi, retardirani spam. Na svakoj temi je pisao žešce gluposti, neko ima ozbiljan problem. On prvi leti napisat probaj reinstal i format 'comp' (idole, comp se ne može formatirati, HD može). Ali izgleda da to nije utjecalo ni na šta, pa je dobio kao nagradu global moderatora ovdje. Ali hajde, kad imaju para i kad im nije žao para od roditelja neka kupuju brate. Ali znanje nece moci kupit. Samo ce te se obrukat.

Svi znaju da su kupljeni statusi, a ne zasluženi. Ne znam šta se oko toga prepirete. To je sigurno.

Sa poštovanjem, untraceable!

Oj i smarate. Nije custa, niti niko drugi osim spY-a. Aj asd nisam antrejsbl. :*
.... svaka cast sto ovo napisa nek svi vide koda mu je momak aza pa mu daje bodove ... nek se j**u zajedno
Zalosno o cemu se vi svadjate... kupio ne kupio abasi ga je banovao i tacka... sada je najbolje da kantirate ovu temu i legnete spavat

Oko svake j**** teme vi se svadjate, ko se ku**i nesto dajte mu ban i kraj price... pa de vise pocnite cistit ovaj portal od sranja i guzonja -.- Zar se ne znate smirit malo, i ja sam se prije glupirao ali sam se opametio tj. me je opametio "abasi" bananama i nisam ni ja neki stari clan ima me nesto vise od pola godine al bogamu ljubim od kad sam dosao uvijek neka j***** svadja oko nekih sranja...

Otisao sam i ja s ovog portala na jedno 2 mjeseca al evo vratio sam se da procitam nesto pametno, da naucim nesto od ovih "starijih" jer nemam sta da pametujem tek mi je 14 god... ima jos dosta toga prozivit eto vratio sam se cisto zbog toga da se nasmijem famoznim slikama dana ali razocarao me debilizam famoznog vLexa... a za teme i postove da ne pricam... stvarno zalosno.
Mah' likovi se na nih okomili cc

Ovako , 100 % Faris "Gazzel" nije kupio MODERATORA i GModeratora , znaci sa likom sam danas biio ii bio sam kad je tek dobio moderatora , nemojte tako da pricate pojedini , lik nije platio sigurno.

Za Adnana ja ne znam nista , nisam nii lika pitao o tome , nit' me zanima
Gledaj buraz ovako se lize supak adminima pazi sad

~ Nije mi jasno sta imate protiv ove dvojce momaka jesam li ja jedini koji im se zeli uvuc u paksu !
~ Ako su kupili moda i admina nisu kupili od vasi para , a nisu kupili, ustvari jesu al haj bar su zasluzili (lol smjesno).
~ Momci su se pokazali na g.ba [xXxAdOo je prvo dobio moda u serverima i tu se pokazao tako sto se skino na ferhadiji i plesao sa pachangom i dobio global moda na google earthu i tako je dosao do admina preko bosne naravno dje ce drugo.Istim putem ide gaZZel samo ga afrika j**e mora preko geparda je****h, samo sto je on nekad bio spamer ,ali se (je) [uh kako si nepismen] smirio sada ga drzimo na lancima i vise ne spama sada je ugledan clan po parama ]
~ Ko god ima nesto protiv kao ja nek se iskaze njih nek napise ovdije ,a ne da spama po g.ba i da ih banujete !
~ Unaprijed , tabut
abasi je napisao/la:
Imam ja, prvo kupljeni su statusi a i da nisu pokazali su da ih ni ne zasluzuju namjestanjem bodova, besmislenim banovanjem, aplaudiranjem, samaranjem itd. A tebi bih porucio da prvo skontas da li ces pishati ili srati, kad ustanes na lijevu nogu blatis oba momka po guestbooku, kada ustanes na desnu nogu kao volis ih najvise na svijetu.

low.
ma neka si se ti nama vratio zajko lave :)

vidi ovo ako su vec momci platili te statuse barem ima inekako
modova i admina online (u zadnje vrijem je samo bio cannabis online od modova jedini on ja radio posao )
Realno neam nista ni protiv koga ...
Ima preko 10 modova koji nista nerade mislim da bi
to trebalo sankcionisati ...

Uvjek cu podrzavati staru administraciju ....
Ako stojiš iza njih i želiš da im pomogneš, ne otvaraj teme gdje mogu pljuvat po njima, jer sa ovom nisi nikakav pozitivan efekat postigao.
Smjesno je sto svak moze kupit poziciju na portalu bez obzira sta je on prije toga radio na njemu.

Brate kad realno pogledas kriv je onaj sto za pare prodaje portal i nije ga briga kakvo ce stanje bit nego bitne su pare.

Nisu njih dvojica krivi sto im je drugi dao tu mogucnost i njega treba krivit.
Ofirni i oni , a i ti sto im se uliva u paksu !

A ubjedljivo mi je najmrze , kad kaze bio spammer pa se smirio.!

abasi je napisao/la:
Imam ja, prvo kupljeni su statusi a i da nisu pokazali su da ih ni ne zasluzuju namjestanjem bodova, besmislenim banovanjem, aplaudiranjem, samaranjem itd. A tebi bih porucio da prvo skontas da li ces pishati ili srati, kad ustanes na lijevu nogu blatis oba momka po guestbooku, kada ustanes na desnu nogu kao volis ih najvise na svijetu.

low.
Izvini što te citiram ali se slažem sa tobom i Womanizer je također jedan od onih koji su neki dan napisali temu, "odlazim i ja"(pogledajte, jedna od njegovih, čak je napisao zadnji log in i sad promjenio) je jedna od njegovih tema i razlog su bila upravo ova dvojica.

Također, xXxAdOo je napisao da ide i on jer ne želi da gamers.ba propada zbog njega i također stavio zadnji login a dan sutra daje svojim prijateljima aplauze.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.