Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

xXxAdOo i gaZZel

1.405 pregleda · 64 odgovora · otvorena 01.08.2009. u 21:11

~ Nije mi jasno sta imate protiv ove dvojce momaka !
~ Ako su kupili moda i admina nisu kupili od vasi para , a nisu kupili.
~ Momci su se pokazali na g.ba [xXxAdOo je prvo dobio moda u serverima i tu se pokazao i dobio global moda i tako je dosao do admina.Istim putem ide gaZZel , samo sto je on nekad bio spamer ,ali se je smirio i vise ne spama sada je ugledan clan]
~ Ko god ima nesto protiv njih nek napise ovdije ,a ne da spama po g.ba i da ih banujete !
~ Unaprijed , hvala
imam ja neso protiv njih.

1. ne zasluzene pozicije (ja sam se roflo po sobi kad sam vidio da je ado admin)
2. nedolicno ponasanje nekoga ko bi trebao bit primjer ostalim.
3. i ti si sa njima na onim temama zato ne laprdaj i utisu se
Gdje sve budala nema.
jos jedan od debilcica koji zeli da se uvuce svom vrsnjaku u supak. 94 godiste :O
Je**i vas oni vise, jeste dosadni. Ako vam se ne svidja sto su admini, log out sa gamersa i zdravo.

I kazete propade gamers, pa gdje nece kada se svaki dan digne najmanje 30 tema o jbnom gazelu i adi.

Cus.
Kako mi ba idete na .!. (opčenito).Kada nisu bili banovani ado i gazel vi milion tema (hočemo promjene,kupljeni statusi,xxxadOo ovo ono,banuj ih kemo,nešto štrajkujete) a sada kada su banovani očete ih nazad.Nevolim da se kunema,ali bogami ni vi sami neznate šta bi.Hvala ;)
abasi je napisao/la:
Imam ja, prvo kupljeni su statusi a i da nisu pokazali su da ih ni ne zasluzuju namjestanjem bodova, besmislenim banovanjem, aplaudiranjem, samaranjem itd. A tebi bih porucio da prvo skontas da li ces pishati ili srati, kad ustanes na lijevu nogu blatis oba momka po guestbooku, kada ustanes na desnu nogu kao volis ih najvise na svijetu.

low.
Neznam samo sto se zamaras glupostima

a neznam ko si ti Womanizer da o tome raspravljas
CampeR_AneLa je napisao/la:
Kako mi ba idete na .!. (opčenito).Kada nisu bili banovani ado i gazel vi milion tema (hočemo promjene,kupljeni statusi,xxxadOo ovo ono,banuj ih kemo,nešto štrajkujete) a sada kada su banovani očete ih nazad.Nevolim da se kunema,ali bogami ni vi sami neznate šta bi.Hvala ;)
- veze ti nemas sta tipkas
Idite na sunce gle ljeta dobrog je**i vas moderatori I site :D

Post dobio aplauz od arki

R0x0roniiii je napisao/la:
xXxAdOo ima ID 30164 a status Admin, nidje veze zive! :*
Pa i budala bi skontala da je status kupljen, jedva pola godine da je na g.ba a vec admin (banovan - i neka je)!

Skontaj, kako ce se pokazati za pola godine da dobije admina!
Kralju ID ovdje ne predstavlja nista...stvar je u tome sto ovdje ima ljudi koji od samog pocetka i koji su puno toga pridonijeli a nabija ih se u guzicu i nitko ne mari za to, kuzis ?
Dijelim misljenje sa Abasijem.
R0x0roniiii je napisao/la:
xXxAdOo ima ID 30164 a status Admin, nidje veze zive! :*
Pa i budala bi skontala da je status kupljen, jedva pola godine da je na g.ba a vec admin (banovan - i neka je)!

Skontaj, kako ce se pokazati za pola godine da dobije admina!
~Jesi ikad razmisljo da nece moci neki admini citav zivot provesti na g.ba
~ Moraju dobiti i neki mladi memberi neki status :$
~ Na mladima svijet ostaje
Samo me interesuje kome mi ovo pisemo da li ovo ima ikakvog uticaja i da li ce se ovo sve rijesit.Ovo pisanje se stalno ponavlja iz temu u temu i svaki put bude izbrisana ili zaboravljena da te pitam Zajko(i ostali clanovi adminstracije) mozes li ti ista uciniti osim BANA tebi svaka cast na ovom potezu sto si im prodao kartu, uglavnom da neduljim hoce li ostati samo na banu ili ce im se ukinuti statusi.
~Jesi ikad razmisljo da nece moci neki admini citav zivot provesti na g.ba ???
WOMANIZER je napisao/la:
Ok, mlađi ... ali neko ko je jučer napravio acc na gamersima, jer mu je haver rekao da se rega, da bude GAMER! ... No way ! xD Btw ... neka su banovani ... Daes FTW! Al me cudi, sto su svi govorili ado dobar kad je bilo glasanje za admine i gmodove ? XD
Ja mislim da je WOMANIZER sve upravu , ja ne znam nikog na g.ba da bolje zna o serverima od gaZZela , cast pojedincima.
hahah kad oni mogu mogu li i ja . IMA LI KO DA PRODAJE ADMINA AHHAH XĐ :D
dže se bolan pokazo ado dže se bolan pokazo gazzel dže bolan preko poruka jel ? :r:r:r:r:r:r
WOMANIZER je napisao/la:
Na ovakvima sigurno ne ostaje kao sto ste vi. Nekoc si mu mater psovao a vidi sad.
@holle sta branis gazella hebo servere zna i budala sa njima baratat, branis ga zato sto ste ista klapa uvjek igrate nekakve mecheve sa citovima.......

pS: neznam zasto bi trebao neko imati ADMINA ko ne zna obicnu igru instalirati kao sto je SIMS 3 a ovaj sajt je GAMERSKI( kakav je to gamer a igre ne zna instalirati + ima admina)

shoT9-)
bosanac7 je napisao/la:
dže se bolan pokazo ado dže se bolan pokazo gazzel dže bolan preko poruka jel ? :r:r:r:r:r:r
Preko PM - ova!

holle je napisao/la:
Ja mislim da je WOMANIZER sve upravu , ja ne znam nikog na g.ba da bolje zna o serverima od gaZZela , cast pojedincima.
Ja mislim da ti nemaš pojma o cemu se prica ovdje. Samo si došao da napišeš post, da podržiž axea!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.