Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

<^>(o_O)

1.702 pregleda · 84 odgovora · otvorena 01.08.2009. u 20:09

Znaci ono, milion SMS poruka, poruka na derneku,facebooku,xfireu,MSN-u. Nisam mogao da odolim silnim vapajima u pomoc tako da sam morao doci istrijebiti gamad.

Hello goodnight.

banned k thnx bye.
Mo_Artos je napisao/la:
Sigurno radiš u bosanskoj firmi, al et. Nećemo se više raspravljat.

EDIT: 19 ti je godina, radiš u administraciji firme, sigurno si sa 14 godina otišao na fakultet.
Internacionalna firma je u pitanju.Da,da li je potrebno M2 obrazac da ti skeniram?
Mo_Artos je napisao/la:
Sigurno radiš u bosanskoj firmi, al et. Nećemo se više raspravljat.

EDIT: 19 ti je godina, radiš u administraciji firme, sigurno si sa 14 godina otišao na fakultet.
Nije otisao nego je zavrsio sa 19 srednju elektrotehnicku skolu(gdje i ja idem) tako da mu nemozes nista prigovarat oko skole.
abasi je napisao/la:
Internacionalna firma je u pitanju.Da,da li je potrebno M2 obrazac da ti skeniram?
- qme nista se ne raspravljaj s rtdom, dijete 95 godiste...sad mi upravo prijeti da ce mi oborit site...c. norris
to dobro doso nazad
ryL je napisao/la:
- qme nista se ne raspravljaj s rtdom, dijete 95 godiste...sad mi upravo prijeti da ce mi oborit site...c. norris
Ništa se ti nebrini za obaranje sajta, uživaj dok ga još imaš, samo da dobijem dopuštenje od glavnog za rušenje.
abasi je napisao/la:
Pusti ga Nek si se ti vratio.

c/p sa predhotne teme na koji nisam dobio odgovor.Pa eto ako moze odg.

Samo me interesuje kome mi ovo pisemo da li ovo ima ikakvog uticaja i da li ce se ovo sve rijesit.Ovo pisanje se stalno ponavlja iz temu u temu i svaki put bude izbrisana ili zaboravljena da te pitam Zajko(i ostali clanovi adminstracije) mozes li ti ista uciniti osim BANA tebi svaka cast na ovom potezu sto si im prodao kartu, uglavnom da neduljim hoce li ostati samo na banu ili ce im se ukinuti statusi.
skile je napisao/la:
Pusti ga Nek si se ti vratio.

c/p sa predhotne teme na koji nisam dobio odgovor.Pa eto ako moze odg.

Samo me interesuje kome mi ovo pisemo da li ovo ima ikakvog uticaja i da li ce se ovo sve rijesit.Ovo pisanje se stalno ponavlja iz temu u temu i svaki put bude izbrisana ili zaboravljena da te pitam Zajko(i ostali clanovi adminstracije) mozes li ti ista uciniti osim BANA tebi svaka cast na ovom potezu sto si im prodao kartu, uglavnom da neduljim hoce li ostati samo na banu ili ce im se ukinuti statusi.
Nista sigurno jos uvijek nemogu reci.
Mo_Artos je napisao/la:
Ništa se ti nebrini za obaranje sajta, uživaj dok ga još imaš, samo da dobijem dopuštenje od glavnog za rušenje.
ahahahahhahaha
dobar dobar
Mo_Artos je napisao/la:
Samo neznam zasto sada niko nije unban reloadeda i falleninh000 jer su govorili da su kupljeni statusi...

Ako su ova dvojica (ili neznam ko je sad banan) dobili ban zbog ovoga onda ovi zasluzuju unban.

Ja nisam niti reloaded niti falleninh000 nego sam jednostavno gledao njihovve postove i prepoznao sam zbog cega su dobili ban...

Hvala
Untraceable je napisao/la:
hahahahah spY uvijek sa ovim slikama ponizava ljude xD

Sad kad pogledam one banove sjetim se one stare dobre od Halida.

Necu, necu, dijamante
suho zlato, brilijante
ni safire, nit' rubine...

:D
Untraceable je napisao/la:
HAHAHHAHAHHAHA Nemogu da vjerujem, hahah :D gdje nalazis ovakve smijesne slike :D
flamerlow je napisao/la:
Samo neznam zasto sada niko nije unban reloadeda i falleninh000 jer su govorili da su kupljeni statusi...

Ako su ova dvojica (ili neznam ko je sad banan) dobili ban zbog ovoga onda ovi zasluzuju unban.

Ja nisam niti reloaded niti falleninh000 nego sam jednostavno gledao njihovve postove i prepoznao sam zbog cega su dobili ban...

Hvala
Ja jesam reloaded a ti si faleninho :D :D
btw. slazem se da sam nepravedno banovan... Al sta je tu je.
ProGame je napisao/la:
Ja jesam reloaded a ti si faleninho :D :D
btw. slazem se da sam nepravedno banovan... Al sta je tu je.
Nisam falleninh000 brate ja sam ti ovaj mahir i ne zelim da budem taj mazlum.,.
veoma interesantna licnost si ti

ajd kad vec znate recite za koliko su kupil statuse?
ryL je napisao/la:
- znas onu staru: vini, vidi, vici; dodjoh, vidjeh, pobjedih
- e kod zajke je: vini, vidi, vici, banovici; dodjoh, vidjeh, ownah, banah
haha

Pa na tu sam mislio, ali nisam znao iskombinovati veni vidi bani, banici mi nije pao na pamet
dvolicna gamad jedna.. j**o vas bog vi bi ku**c popusili za adminaa.a vazda kvocateeee. nevalja ovo nevalja onoo...ovaj dole onaj doleee.. nebi vama bog dragii udovoljio
Terminator 9-)

Post dobio aplauz od cannabis4posho

normalno
abasi je napisao/la:
Upravo tako,to nije nista vise nego obicna navika,netko je ima a netko nema ali sve u svemu veze nema sa pravopisom tako da nije nepravilno.I prije cu kupiti komplet gamers.ba portal nego status.
izvinjavam se što se vraćam na ovo al' evo i objašnjenje.
u engleskom jeziku, u pisanim dokumentima pravilo je da iza svakog interpunkcijskog znaka ide prazno mjesto (bilo to štampano ili pisano olovkom). u bosanskom jeziku, to pravilo (jos) ne postoji pa je tako oboje pravilno. toliko

@tema - čestitke za potez.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.