Ovako , sad usao na G.ba , naravno ODMAH ovom psuju , ovog grde bla bla ...
~ Ona trojica otisla sa Gamers.ba , nekii hoce jos da idu ...
Da ova dvojiica nisu otisla tj. Zajko ii Deni nebi ni drugi pomislili da idu ...
Vi upropastavate SAYT sa tim GLUPIM spamom , dizanje 1337 tema kao "BOJKOT" , "Gazzele , ado je^em ..."
Budite vi oni koji cete ovaj sajt cuvati , a ne upropastavati sa temama , ima tu moderatora koji moraju brisati vasu temu svake sekunde a vii samo nastavljajte.
Dignite jednu temu ii tu raspravljajte a ne da psujete likovima , da ih vrijedate i to ..
Ja se nikom ne ulizujem , to odmah da se zna , nego mi idete na K sa ovim vishe , smirite malo , halo Oo ?
Admini ako hocete brisite temu , radite sta hocete , al' sam' sam ovo htio rec' jer mi idu na k vise sa ovim'
Nemojte sad ovde da pisete one "CJENOVNIKE" , "BOJKOT" i te ostale djavole koje upisujete svakom u GB i da ovde napise , obrisat ce se taj post 1000%
Ado , gazzel ii ostali nek' rade svoj posao , vi radite svoj , ISKRENO znaci iskreno ne zanima me o tome sto vi bojkot pravite , sto su oni placali i to , boli mene ona stvar za to :s
~ Ona trojica otisla sa Gamers.ba , nekii hoce jos da idu ...
Da ova dvojiica nisu otisla tj. Zajko ii Deni nebi ni drugi pomislili da idu ...
Vi upropastavate SAYT sa tim GLUPIM spamom , dizanje 1337 tema kao "BOJKOT" , "Gazzele , ado je^em ..."
Budite vi oni koji cete ovaj sajt cuvati , a ne upropastavati sa temama , ima tu moderatora koji moraju brisati vasu temu svake sekunde a vii samo nastavljajte.
Dignite jednu temu ii tu raspravljajte a ne da psujete likovima , da ih vrijedate i to ..
Ja se nikom ne ulizujem , to odmah da se zna , nego mi idete na K sa ovim vishe , smirite malo , halo Oo ?
Admini ako hocete brisite temu , radite sta hocete , al' sam' sam ovo htio rec' jer mi idu na k vise sa ovim'
Nemojte sad ovde da pisete one "CJENOVNIKE" , "BOJKOT" i te ostale djavole koje upisujete svakom u GB i da ovde napise , obrisat ce se taj post 1000%
Ado , gazzel ii ostali nek' rade svoj posao , vi radite svoj , ISKRENO znaci iskreno ne zanima me o tome sto vi bojkot pravite , sto su oni placali i to , boli mene ona stvar za to :s

Ako neko ode sta ja imam od toga (zao mi je raje koju znam sto ide ),ali realno ja sam ovdje cisto da ako neko nesto napise na forum ja probam pomoci vidim nove vijesti , sliku dana , cujem se sa rajom vidi sta ima novo i tako ko na fb sve fino pise na pocetku kad se ukuca gamers.ba i pise uvezi se sa rajom, prenesi znanje i tako to.Meni nije bas svedno ko je admin , svako ima svog miljenika moji su vecinom tj ljude koje gotivim na forumu tj imaju funkciju.A sad ako dodje neko novi meni je ne bas svedno ali opet bmk ja sam ovdje zbog raja i da pomognem koliko mogu kad treba. A sad kad bih i ja napisao odlazim spameri bi rekli rip sretno vako nako a sve boli qrac zamnom relano .Ovo je preslo vise u politiku .Doce neko novi staviti svoj rezim ali dobro portal se drzi jos ...a na kraju ko da se nekoga od nas "smrtnika"pita nesto