Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hocete prestati vise to da radite ?! :/

548 pregleda · 26 odgovora · otvorena 30.07.2009. u 22:51

Ovako , sad usao na G.ba , naravno ODMAH ovom psuju , ovog grde bla bla ...

~ Ona trojica otisla sa Gamers.ba , nekii hoce jos da idu ...

Da ova dvojiica nisu otisla tj. Zajko ii Deni nebi ni drugi pomislili da idu ...

Vi upropastavate SAYT sa tim GLUPIM spamom , dizanje 1337 tema kao "BOJKOT" , "Gazzele , ado je^em ..."

Budite vi oni koji cete ovaj sajt cuvati , a ne upropastavati sa temama , ima tu moderatora koji moraju brisati vasu temu svake sekunde a vii samo nastavljajte.

Dignite jednu temu ii tu raspravljajte a ne da psujete likovima , da ih vrijedate i to ..

Ja se nikom ne ulizujem , to odmah da se zna , nego mi idete na K sa ovim vishe , smirite malo , halo Oo ?

Admini ako hocete brisite temu , radite sta hocete , al' sam' sam ovo htio rec' jer mi idu na k vise sa ovim'

Nemojte sad ovde da pisete one "CJENOVNIKE" , "BOJKOT" i te ostale djavole koje upisujete svakom u GB i da ovde napise , obrisat ce se taj post 1000%

Ado , gazzel ii ostali nek' rade svoj posao , vi radite svoj , ISKRENO znaci iskreno ne zanima me o tome sto vi bojkot pravite , sto su oni placali i to , boli mene ona stvar za to :s
Ado , gazzel ii ostali nek' rade svoj posao , vi radite svoj , ISKRENO znaci iskreno ne zanima me o tome sto vi bojkot pravite , sto su oni placali i to , boli mene ona stvar za to :s

wat? nezanima te ? a sto otvori temu Boga ti ? -_-
sta vam je kreteni...boli mene kur.. sto se vama likovi nesvidaju.. ili sto su vas zajebali..
meni je gamers prodobar sajt..a kome ce bit oduzet admin to ce odluciti glavni admini
@ hyperssoN

Potpisujem ;)
fkt idu na qrac s tim strajkom :S
Nerazumijem ih stvarno evo ja i vlex akcija na ventu unisti spammere
ned je napisao/la:

wat? nezanima te ? a sto otvori temu Boga ti ? -_-
Zato sto upropastavaju sayt ...

Digli su najmanje 20 tema u jednoj minuti oO ?

Ide mi to na ono , bojkot pravite , al' nemojte dizat hiljadu tema ..
E MOJI LEVATI...VI KONTATE NESTO POSTICI OVIM SPAMOM.....KEMU I ADU(I VELIKO I MALOG) BOLI KU**C ZA OVO SVE....SAMO NAM BEZVEZE KVARITE SAJT...NJIMA CE OSTATI TI STATUSI PA VI SPAMALI 24/7 AKO HOCETE.VI CETE JEDNOM PRESTAT...ONI TO ZNAJU AL VI STE DIGLI NEKU "REVOLUCIJU" KOJA NE DA NEMA KORISTI NEGO SAMO ISPADATE GLUPI I DOKAZIVATE SVOJ NIVO INTELIGENCIJE KOJI JE RAVAN NULI.SLAZEM SE SA MIRNESOM U POTPUNOSTI....VEC SAM NAGLASIO ONI VAS NE J**U NI 1% TAKO DA VAM OVO NEMA EFEKTA...A SVI VI I KOJI DIZETE OVE RTD TEME BISTE ZELJELI BITI MOD ILI ADMIN...LJUBOMORA JE UZROK SVEGA OVOGA.
fkt nez sto se ljutite u vezi ade i farisa...ako hoce da kupe admina i moda i ako to admini dozvoljavaju,neka im i bude.
Nema potrebe da sada neko zbog njih 2 sam sjebaje sebe i ostale na 4rumu.
I mislim da i vi hejteri imate love i priliku da kupite admina bili bi zadovoljni...
Svako resava stvari na svoj nacin...

@ xXxAdOo

Nije "ja i vlex" nego je "vlex i ja".

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Svi koji su se javili na ovu temu podržavajući nelegalno stečene admine i global modove se istim uvlače u šupak. Hvala.
pathyeshme je napisao/la:
Svi koji su se javili na ovu temu podržavajući nelegalno stečene admine i global modove se istim uvlače u šupak. Hvala.
Znachi, Benjo, prvi si ti dobar samnom, sta je sad odjednom bilo, svi ste zeljni tog famoznog gmoda, i ja sam, priznajem, 53m1r i liryo su bili tu kada sam ja saznao da sam dobio gmoda, tako da i oni mogu potvrditi da Gmod nije placen.. ;)
Gazzelowskii je napisao/la:
Znachi, Benjo, prvi si ti dobar samnom, sta je sad odjednom bilo, svi ste zeljni tog famoznog gmoda, i ja sam, priznajem, 53m1r i liryo su bili tu kada sam ja saznao da sam dobio gmoda, tako da i oni mogu potvrditi da Gmod nije placen.. ;)
Nisam ja Benjo :S
Meni je Benjo dao account kad je on unbanovan... A vidis opet je banovan :S
Evo odmah da kazem, posto me dosta stvari nervira na sajtu, i sto je korupcija u velikoj mjeri.
Nek mi neko skine moda, idem do daljneg.
Ako bude kakav tur, javit cu se, ali ne logujem se na gamers dok se stanje ne sredi (ako se sredi).
Pozdravi svima.
Gazzelowskii je napisao/la:
ja sam cuo od benje da ide Gmod gratis pa ti pricaj sta hoces XD
edit : sto violen nije dobio Gmoda vise je od tebe na g.ba sto alienzZ nije dobio moda bar na nekom podforumu ,a aktivni su clanovi g.ba
WooDooo je napisao/la:
ja sam cuo od benje da ide Gmod gratis pa ti pricaj sta hoces XD
edit : sto violen nije dobio Gmoda vise je od tebe na g.ba sto alienzZ nije dobio moda bar na nekom podforumu ,a aktivni su clanovi g.ba
A ja sam chuo da se takvi kao ti banuju, i sa Ovog profila i sa Ovog za stalno ? :O
VioleN je napisao/la:
Evo odmah da kazem, posto me dosta stvari nervira na sajtu, i sto je korupcija u velikoj mjeri.
Ako bude kakav tur, javit cu se, ali ne logujem se na gamers dok se stanje ne sredi (ako se sredi).
Pozdravi svima.
Četvrti u nizu... Svaka čast, jedino ovako se može spasiti ovaj sajt.

Ovo je primjer sta trebamo raditi. Trebamo svi napustiti gamers pa nek bU živi od Adine pretplate za admina a ne od naših premiuma!
pathyeshme je napisao/la:
Četvrti u nizu... Svaka čast, jedino ovako se može spasiti ovaj sajt.

Ovo je primjer sta trebamo raditi. Trebamo svi napustiti gamers pa nek bU živi od Adine pretplate za admina a ne od naših premiuma!
Upravo tako @ gazzel banuj dok mozes
xXxAdOo je napisao/la:
Nerazumijem ih stvarno evo ja i vlex akcija na ventu unisti spammere
"nerazumijem" se piše odvojeno.

@ tema - vazda će bit' seljačina koji kontaju uništit' sajt al' isto tako će vazda biti i ljudi koji će ga održavati dok se takvi uhavizaju sa mozgom.
WooDooo je napisao/la:
Upravo tako @ gazzel banuj dok mozes
Uvijek mogao, i uvijek chu mochi, niko ne dobija NE ZASLUZEN ban vjeruj mi. ;)
VioleN je napisao/la:
Pozdravi svima.
Jedan u nizu pametnih...

Jedan po jedan...

Sretno u zivotu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.