Ev' nakon jedno 2-3 pa mozda i 5-6 dana odsustva, odlucih potrazit pomoc. Razlog mog odsustva je naime graficka karta. Prije jedno 5-6 dana, dok sam igrao CS-a, ekran mi je poprimio izgled cirkusa. Crvene, zute, roze.... Sve boje pomjesane sa zvukom koji je dopirao iz procesne. Ja restartujem kad ono nes ne moze. Stane kod logon screena, tacnije racunar se ponasa kao da spava. Zovnem ja lika, format C-a i sve to opet nece. Odveze on u servis i evo danas dobijem. Kazu pregiravanje graficke, vjerovatno zbog nekog virusa koji je "jacao" njen rad. Sve to ok kazu samo moras instal drivere. Tada opet nastupaju jadi. Skinuo sam sa nvidiove oficialne stranice najnovije drivere za 7300 a zatim instalirao. Restartovo, opet stane kod logon screena. Tada provjerim sa cega boota i vidim floopy. Prebacim na hdd i restartujem. Sada opet nake isarane linije, cirkus najblaze receno. Nazovem lika, kaze on format D particiju. Sacuvam neke najvaznije podatke, i format. Od tad sa linijama je sve ok. Valjda je virus bio na D-u. Nakon toga surfam sve ok, reinstaliram drivere, a onda reko da instal CS. Upalim opet one sasave linije.
Moje pitanje je, da li neko ima starije drivere al' da 100% rade sa igricama i opcenitim radom. Bio bih veoma zahvalan, mislim zahvalan sam i ako pokusate al' nemojte nista ne provjereno da jos vise ne sjebem comp koji je i ovako sjeban. Hvala unaprijed.
Moje pitanje je, da li neko ima starije drivere al' da 100% rade sa igricama i opcenitim radom. Bio bih veoma zahvalan, mislim zahvalan sam i ako pokusate al' nemojte nista ne provjereno da jos vise ne sjebem comp koji je i ovako sjeban. Hvala unaprijed.