Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HP laptop dva pitanja

74 pregleda · 13 odgovora · otvorena 04.08.2009. u 09:14

ZZ rajo ovako imam dva pitanja...

1) Dali se u laptop moze ugraditi HDD???

2) Cuo sam kao ako se laptop srzi na koljenima da se poslje nemogu imat djeca e sada mi recite koliko je to istina???

Hvala unaprijed........
Moze se ugraditi ako ima prostora ali obicno se za laptop uzimaju externi HDD-ovi.
Sto se tice impotencije, laptopi se griju i griju ti mooda pa vjerovatno pretjeraju sa grijanjem i onda ti guzis bez kondoma koliko god hoces.
Odgvor na prvo pitanje : moze se zamjenit postojeci hdd sa novim vecim, a nemoze se ugradit da imaju dva.

Odgovor na drugo pitanje probaj pa ces vidjet
mozes ali stari HDD gubis....imam ja laptop i htio sam jos 250GB i nije moglo tako da sam kupio HDD od 500GB i stavio ;)

ipak sam stari iskoristio kao externi tako je kod mene u HP550...

a to drugo pitanje nisam siguran al se slazem sa canabisom ;)
LenoX_ je napisao/la:
mozes ali stari HDD gubis....imam ja laptop i htio sam jos 250GB i nije moglo tako da sam kupio HDD od 500GB i stavio ;)

ipak sam stari iskoristio kao externi tako je kod mene u HP550...

a to drugo pitanje nisam siguran al se slazem sa canabisom ;)
ni ja isto se neslazem... ali on zajebava aha ali znaci da moze ugradit to mi je bitno.....
delwa5 je napisao/la:
ni ja isto se neslazem... ali on zajebava aha ali znaci da moze ugradit to mi je bitno.....
Samo mi docaraj sta si htio reci ovom recenicom ? Profe u skolama bi trebale da vas maltretiraju sto se tice jezika i gramatike pa bi bar znali da se izrazavate i da napisete prosto-prosirenu recenicu.
delwa5 je napisao/la:
ja sam reko slazem se, a ne "NE SLAZEM"
Sve dok laptop drzis na koljenima a ne na mudima, ne moras se brinuti za muda.
Uzmes externi hdd i rahat, a zato drugo ne bi ti mogao reci..
cannabis4posho je napisao/la:
Moze se ugraditi ako ima prostora ali obicno se za laptop uzimaju externi HDD-ovi.
Sto se tice impotencije, laptopi se griju i griju ti mooda pa vjerovatno pretjeraju sa grijanjem i onda ti guzis bez kondoma koliko god hoces. :D
Može se ugraditi ako ima prostora ali obično se u laptope ugrađuju SSD diskovi koji su manji, nemaju pokretnih mehaničkih djelova, duže traju, brži su i skuplji.

Sto se tiče impotencije cannabis4posho, možeš da guzis i bez kondoma.:)

Još jedna stvar, grijanje laptopa nema neke velike veze sa impotencijom, jedino ako koristiš neko zračenje, WLAN, BlueTooth, 3G mrežu...
sanjin1991 je napisao/la:
Može se ugraditi ako ima prostora ali obično se u laptope ugrađuju SSD diskovi koji su manji, nemaju pokretnih mehaničkih djelova, duže traju, brži su i skuplji.

Sto se tiče impotencije cannabis4posho, možeš da guzis i bez kondoma.

Još jedna stvar, grijanje laptopa nema neke velike veze sa impotencijom, jedino ako koristiš neko zračenje, WLAN, BlueTooth, 3G mrežu...
Prvo valjas nebuloze, ne ugradjuje se u sve laptope SSD jer je preskupi, ne da se ne ugradjuje u sve vec se u rijetko koji i u gradi. Guzi ti bez kondoma pa ces do 25 imat 101 dijete.
Prvo valjas nebuloze, ne ugradjuje se u sve laptope SSD jer je preskupi, ne da se ne ugradjuje u sve vec se u rijetko koji i u gradi. Guzi ti bez kondoma pa ces do 25 imat 101 dijete.
Trebaš "potrefit" pozu;)
SSD su prvensveno pravljeni za laptope ali su klasični HDD zaživljeli u netopima.
Ne ugrađuju se zbog cijene ali većina laptopa ima ove HDD.
sanjin1991 je napisao/la:
Trebaš "potrefit" pozu
SSD su prvensveno pravljeni za laptope ali su klasični HDD zaživljeli u netopima.
Ne ugrađuju se zbog cijene ali većina laptopa ima ove HDD.
SSD je izmisljen vecinom radi brzine.
SSD je izmisljen vecinom radi brzine.
I veličine!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.