Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

team BIH....

853 pregleda · 22 odgovora · otvorena 08.02.2006. u 14:51

ev vak...
malo sam gledo na CB i odlucio sam da pokusamo napravit team BIH i za quake.
posto smo vec imamo za CS ja mislim da ne bi bilo loshe kad bi imali i za josh kakve igre..
gledam vashe gallersije i vidim plete se COD il DOD.. pa sad sto npr ne bi napravili tam BIHi za te igre..
mislim svi se bacate nesto za kanter nekazem da je loshe to al dajte malo ljudi josh igara..
gledam hrvatski tim.pa oni imaju najmannje 5 igara sto predstavljaju.
ovo govorim radi nas,kad nesto mozemo.
znam da nece bit problema jer u nas ima igraca koji igraju samo quake il COD il vec sta ja znam.
zato za sve zainteresovane ukljucte se malo.
jel bilo bi stvarno lijepo jer kad hrvati mogu tako nesto napravit sto i mi ne bi.
pa eto vec ko je nas menagment sad neznam jel Bu il abasi da ako bude nesto od ovoga da lijepo naprave team na CB.
eto toliko od mene...
sad ja ocekujem samo pozitivno..
peace
Btw : ideja cool , sve cool , dali si se ti prije toga konsultovao sa nekim , mislim ono dali mozes da nabavis neke igrace sto nas nece obrukati .... itd itd itd .... Kao sto vidis pretezno na ovome forumu se forsira cs .. mada nebi bilo ni to loshe .... da imamo teambh u quake ...

Sada samo zelim da kazem , posto si gledoa te galerije i sve to nesto ... dali mozda imas neku ekipicu , posto ja tu igra nekontam , niti sam je ikad zelio da igram ... dal to ide 5 vs 5 nesto slicno kao cs ?? Deatmach ili 1 vs 1 ? ili kako vec ( kao sto rekoh nisam upucen )

Sto se tice BH repke .. imaces podrsku ... jer ako mogu hrvati zasto nebi i mi mogli , stoga mislim da ces imati podrsku od nas sviju .... a vijeruj mi da nemora biti niko glavni za nesto tj neki menager .. il sha ja znam ... sve ce te pogurati kada vidi da ima hajra ... od toga za to se nemoras brinuti ....

Eto sada valjda je na tebi da sastavis ekipicu ... mozda bih i pitao nekoga dal tebe zna i kakve su ti namijere .. i sve to , al stvarno ja neznam nikoga ko igra ut igricu ..a pogotovo klanski da je igra ... stoga .. de malo daj kakvih pojasnjena i sve to ostalo sto ide .... pa da vidimo na cemu smo

Podrsku ces dobiti ako zasluzis : ))

btw : pozdrav
e mislim da bi trebali isto tako odrediti bh tim u cs.. mislim da bi trebali svi birati igrache, a ne samo tako da jedan odluchi .. pa u demokratiji smo !!

i onda kad ispushimo svi chemo biti krivi i neche se desavati kao sto je bilo nakon poraza od grcke
pa evo boki kako to ide....
igra se uglavnom TDM i CTF..
TDM-team death match tu se igra 2:2 il 3:3 il 4:4...
inace najvishe igraca u quake je 4..
a CTF-capture the flag... i tu se igra kao sto sam naveo gore al se moze i 1:1...
josh ima da se igra DM.-death match-to ti je samo 1:1....
eh tako to je ono osnovno..........
a sad sto se tice igraca.
posto se kao sto si reko najvishe forsisa CS,al ja ipak mislim od nas ovdje koliko nas ima registrovanih ja vjerujem da mozemo nac josh 4.
jer sam vidio da vec neko igra al se ne mogu sad sjetit...
al eto hocu da josh reknem ako neko nekog zna da igra Q a nije registrovan na gamers-u nek javi mi za njega...
jer nama je potrebno josh samo 4 igraca......
al eto ja sam naveo i druge igre,ne samo quake....
al eto idem sad samo na quake posto je to moja profesija tako da kazem....
al evo vidim da vec ima i koliko se nevaram team BIH za WC..
eto tako sam ja zamislio....
               trilly je napisao/la:
e mislim da bi trebali isto tako odrediti bh tim u cs.. mislim da bi trebali svi birati igrache, a ne samo tako da jedan odluchi .. pa u demokratiji smo !!

i onda kad ispushimo svi chemo biti krivi i neche se desavati kao sto je bilo nakon poraza od grcke

btw : pricas nebuloze ... tim nece birati niko ni sa ovoga foruma , nego ljudi odgovorni za sve to , tj za sve sto se tice te repke ... team je odlucen ... nakon svih suglasica , tj nadzeni su igraci iz klanova koji su trenutno najbolji , koji posjeduju bolje konekcije , koji su malo bolji online od drugih , posto bash neki momci nemaju dobre konekcije , kao sto su oni iz banja luke itd itd...

Tako da je nepotrebno pisati neke stvari , team je bio dobar , samo sto su imali malo manje srece nego sto im je trebalo , nakon tog prvog meca svi su odigrali bash onako kao sto su trebali ... znaci pusti se sada reprezentacije u cs'u vec priaj u quake , posto nebih da silazi niko sa teme ...

Hvala na "nerazumijevanju"
vako lalo zar nebi bilo bolje prvo napravit neki klan pa tek onda repku problem je sto se quake ne igra , nema servera e sad sto je najvaznije nema igraca ? Ja znam da ti igras i da bi ti to volio al potrebno je malo vise od zelje.A za CoD bi se i moglo nesto napravit.
               SeKaCh je napisao/la:
pa evo boki kako to ide....
igra se uglavnom TDM i CTF..
TDM-team death match tu se igra 2:2 il 3:3 il 4:4...
inace najvishe igraca u quake je 4..
a CTF-capture the flag... i tu se igra kao sto sam naveo gore al se moze i 1:1...
josh ima da se igra DM.-death match-to ti je samo 1:1....
eh tako to je ono osnovno..........
a sad sto se tice igraca.
posto se kao sto si reko najvishe forsisa CS,al ja ipak mislim od nas ovdje koliko nas ima registrovanih ja vjerujem da mozemo nac josh 4.
jer sam vidio da vec neko igra al se ne mogu sad sjetit...
al eto hocu da josh reknem ako neko nekog zna da igra Q a nije registrovan na gamers-u nek javi mi za njega...
jer nama je potrebno josh samo 4 igraca......
al eto ja sam naveo i druge igre,ne samo quake....
al eto idem sad samo na quake posto je to moja profesija tako da kazem....
al evo vidim da vec ima i koliko se nevaram team BIH za WC..
eto tako sam ja zamislio....

Eh sve je to superiska , mislm ono vec ima cs , wc3 , zasto nebi pokusali Q ako vec smo pokusali sa ovim , mislim vrijedi .. posto vec ako imamo priliku ...da ucestvujemo u tome ... zasto sklopiti oci i nedati paznje nekome ko vec zasluzuje to mijesto tj nekome ko je zainteresovan za sve to ....

Eh sada je na tebi .. da nadzes jos te neke igrace ... sto se tice prijave... mislim sacekaj da dodze bU ili neko , al mislim da ce se svi sloziti ... oko toga tako da te to netreba brinuti , bash sam neki dan razgovorao sa nekim osobama oko CSS da i tu napravimo neku repku , posto jos kako mi se cini nema .. neki veci event na toj verziji ...

Znaci tvoje je samo da skupis te igrace , sigurno pratis sve vezano za Q tako da bi bilo red da obavijestis sve one na vrijeme koji bi mozda i zeljeli da ucestvuju ... sada na vama je to da odlucite ko ce igrat , sta cete igrat i sve to ....

Mislim da si dobio podrsku ... a imas i moju potporu u svemu ...

p.s zamolio bih likove koji nemaju veze s temom da se nejavljaju jer ce svi bezpotrebni postovi biti obrisani .. hvala

p.s.s. Sekach thx on info
               bok1 je napisao/la:
btw : pricas nebuloze ... tim nece birati niko ni sa ovoga foruma , nego ljudi odgovorni za sve to , tj za sve sto se tice te repke ... team je odlucen ... nakon svih suglasica , tj nadzeni su igraci iz klanova koji su trenutno najbolji , koji posjeduju bolje konekcije , koji su malo bolji online od drugih , posto bash neki momci nemaju dobre konekcije , kao sto su oni iz banja luke itd itd...

Tako da je nepotrebno pisati neke stvari , team je bio dobar , samo sto su imali malo manje srece nego sto im je trebalo , nakon tog prvog meca svi su odigrali bash onako kao sto su trebali ... znaci pusti se sada reprezentacije u cs'u vec priaj u quake , posto nebih da silazi niko sa teme ...

Hvala na "nerazumijevanju"

nisam ni rekao da su slabo igrali... ja sam zadovoljan.

a ko to bira igrache ?? mozda administratori koji su napravili ovu stranici to sto su je napravili ne znachi da su oni b0govi igara u bosni (prije svega cs) !! ako ako su tako mislili o konekciji zasto je miliju i davidu stekalo :S
i kakav je to sastav u kome nema niko i kka (prabaka bih) . cijeli tim chine igraci iz dva klana ! pa mogli ste svih 5 izabrati iz nx-a > >

et nista vise !!
e niho prvo da tebi objesnim....
fakticki ako se bude napravio team BIH mi ce mo ustvari bit u klanu xeqte....ja sam se vec dogovorio sa Purom oko toga tako da nece bit problema sa serverima on je meni reko samo nadi tim i nista se vishe ne brini tako da ce on to sredit za servere imat ce mo svoj vlastiti server i grat ce mo na ESL....
eh tako je to zamisljeno.....
a boki sad ja cu dat sve od sebe da se to nade....
al vidjet cu da nadem i sa strane....
evo npr posto je sykon iz svicarsek a igra za BIH tako ako ne bude nista iz bosne onda cu vidjet sa strane....
tako da ce nam josh lakse bit kad je upitanju konekcija...
mislim ja vec igram Q 7 god. i ovo mi je nesto naj....
tako svima unaprjed zahvaljujem na podrsci a tebi boki prvom.
               SeKaCh je napisao/la:
e niho prvo da tebi objesnim....
fakticki ako se bude napravio team BIH mi ce mo ustvari bit u klanu xeqte....ja sam se vec dogovorio sa Purom oko toga tako da nece bit problema sa serverima on je meni reko samo nadi tim i nista se vishe ne brini tako da ce on to sredit za servere imat ce mo svoj vlastiti server i grat ce mo na ESL....
eh tako je to zamisljeno.....
a boki sad ja cu dat sve od sebe da se to nade....
al vidjet cu da nadem i sa strane....
evo npr posto je sykon iz svicarsek a igra za BIH tako ako ne bude nista iz bosne onda cu vidjet sa strane....
tako da ce nam josh lakse bit kad je upitanju konekcija...
mislim ja vec igram Q 7 god. i ovo mi je nesto naj....
tako svima unaprjed zahvaljujem na podrsci a tebi boki prvom.

mah et vidis da ima ljudi dobre volje , bitna je zelja i volja i sve ce samo doci od sebe , nadam se da cete naci sredstva za igranje ( konekcije ili sha vec ) ti to sve sredi to je tvoj posao et i Miki ti je izasao u susret ( pura )

trilly : vezes se na temu sa kojom nema veze , otidzi gore ispod tvoje slike tj profila imas jedno prazno mijesto trazi i tu ukucaj bh team cs i tamo se vodila raspravka .. oko toga ko ce igrat i zasto je to tako !!

Stoga ... da ti kaem jos par stvarcica ... ponasas se nedolicno .. ono lagano cupas zivce... Miliju i Davidu nikad nije pucala konekcija i nikad ! znaci sve je bilo sasvim slucajno ... a oko toga .. da su trebali svi igrat iz noxicusa ... to cemo da ostavimo za neki drugi put , ekipa je sastavljena .. par dana prije samog odigravanja meca .. tako da nema potrebe za tim pisanjem ili sha ja znam vec...

Tamo kad nadzes temu ... teambih .. onda ces se vratiti lijepo i izvini za sve ... mislim da smo mi " znaci mi " niko drugi odabrali igrace , nisam ti ja kriv sto ti nemas nekog respecta kod BH igraca sto se tice cs'a da nisi mogao da biras nesto tj nekoga ... sto se tice KKA od njih je mogao igrat 1 il max dva igraca al nisu imali uvijeta itd itd .. rekoh nepisi nebuloze na temu , ako te nesto zanima vezano za tu temu .. oko cs bh teama koristi PM za to , a nekvari ovu temu ... posto ce se na tvoje gluposti nadovezati jos mali milion debila .. etc

Sekach : count on mee
ok boki jedna velika podrska od tebe COOL....
jaran si sad cu da te dodam odma za prijatelja
ako te boki podrzaje podrzajem te i ja

salim se nego oglavnom procitao sam pocetak da hcoete team bh i u quakeu mislim i to je super ideja sto vise gaming reprezentacija to bolje

aaaaa bok1 hebem te ja vazda napises dug post pa kad skontas ko ce ga procitat odma mi se i ne cita
E ovako ja cu da vam preporucim jednog pr0 igraca za quake3
To je poisoN, gledam ga kako igra i lik razvaljuje,igra u nekakvom najboljem klanu iz Amerike.Malo sam ga preduhitrio neznam hocel se slozit, al ako bude mislim da cete biti pravo dobar QUAKE 3 TEAM

MADAAAFAAAKAAAZZZ

peace
               xeQte|Pura. je napisao/la:
recu samo jednu stvar

TREBA VAM ORGINAL Q3

hehehe quake 3 je koliko ja znam free mislim moze se uc na online servere sa bilo kojim keyom ..

ta igrica je strija od cs ..sjecam se prije 2000god pocelo se igrat na lanu kod nas u klubovima...

tako i unreal turnament se igrao na lanu

uglavnom najmanje se igralo half life i cs tek poslje 1.3verzije cs je zavlado vecinom

ali ostali su neki q3 i ut fanovi

evo ja i danas imam te igre na PC i zaigram nekad
to mi je prvo sto sam zaigrao multiplayer i zarazio se igrama i PC-om

nebi bilo lose napravit q3 i ut team .... samo treba neko ko ce to podrzat i pocet sa tim ...mislim sve to dic na noge neko stariji iz Bih gaming scene

ja dobro igram ut i q3 ako treba igrac tu sam
imam konekciju cable mogu igrat online ...

bok1@svaka cast na dobrim komentarima i podrsci
Kralju svaka čast što želiš sastavit q3 team BIH.ako treba igrač tu sam imam dobru konekciju a igram q3 ponekad for fun nisam nesto ali mogu probat.

Btw.
Ako netko ima ip od servera za q3 neka posta ovdje..
ovako da i ja neshto kazem
igram quake duuuuuugo vremena
mada sad igram excessiveplus mod , nije problem igram i normalnog samo sto je excessiveplus brzi 100x puta nego normalni quake , znaci treba jak skill da bi se preslo na njega

necu da ispadne da se hvalim ili neshto , ali bilo bi dobro sastavit team u quakeu , ja cu ovde uskoro postaviti par svojih demoa da me vidite "in action"

toliko za sad od mene
ja bih samo predlozio da neki od vas pregledaju svoj post 2 puta (najmanje), pa tek onda pritisnu Posalji.

recimo quell, koji tvrdi da covjek igra za team iz Amerike, gdje bi mu ping bio 200-300 (ispravite me ako grijesim molim vas)

ili ovaj drugi lik koji kaze "...a igram q3 ponekad for fun nisam nesto ali mogu probat..." mislim, ono, ROTFLMAO
Medika je napisao/la:
ja bih samo predlozio da neki od vas pregledaju svoj post 2 puta (najmanje), pa tek onda pritisnu Posalji.

recimo quell, koji tvrdi da covjek igra za team iz Amerike, gdje bi mu ping bio 200-300 (ispravite me ako grijesim molim vas)

ili ovaj drugi lik koji kaze "...a igram q3 ponekad for fun nisam nesto ali mogu probat..." mislim, ono, ROTFLMAO

A ja bih tebi predlozio da ubuduce ako nemas sta rec nadovezano na temu da ne postas!!!!
               Medika je napisao/la:

www.hellknights.com

ako nevjerujes , clan je iz amerike , ali imaju 3 postave , 3 divizije tacnije , europe , north america i south america ....

tako da nepricas nebuloze ..
free jeste ali za lige ipak moras imati orginalan cd-key jer ti sve jace lige traze q3 guid da uneses

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.