Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

quakelive trza nenormalno

161 pregled · 6 odgovora · otvorena 14.03.2012. u 00:00

da li neko zna zasto mi trza quake live ? Do cega moze biti?
To ti je kao da nazoves automehanicara i kazes mu " ej slusaj majstore, meni stalo auto na sred puta, jel znas do cega je?"
Moze bit do svega. Pregrijavanje, virusi, driveri, preopterecenje cpu-a itd itd.
TbOn3 je napisao/la:
To ti je kao da nazoves automehanicara i kazes mu " ej slusaj majstore, meni stalo auto na sred puta, jel znas do cega je?"
Moze bit do svega. Pregrijavanje, virusi, driveri, preopterecenje cpu-a itd itd.
dobro mani mi pametovanja ba , prvi put igram igricu pa neznam jel Treba jak procesor il jaka grafa il sta ja znam .
skicw0w je napisao/la:
dobro mani mi pametovanja ba , prvi put igram igricu pa neznam jel Treba jak procesor il jaka grafa il sta ja znam .
Šta je to za tebe jaka grafa i jak procesor pa ću ti reći? Koji quake igraš? Online ili offline, brzina konekcija, konfiguracija računara?
A jeste svi pametni u bozju mater. Koji quakelive igras? Kakvo je to pitanje?
Ugl, imao sam slican problem. Skini najnoviju mozillu(mora bit mozilla vjeruj mi), smanji rezoluciju ingame, smanji gamu, skini najnovije drivere za grafu i iskluci vsync. To su sve sekundarna rjesenja, uglavnom je mozilla problem veliki.

Igram quakelive na ESL-u ;)
Vsync- Off
Mozzilafirefox - Treba
Drivers - Update
Scan pc for viruses - YES
Reddyx je napisao/la:
Vsync- Off
Mozzilafirefox - Treba
Drivers - Update
Scan pc for viruses - YES
O.....k to sam ja sve u proslom postu napisao zar nisam?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.