Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rasprava

322 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.12.2008. u 23:17

Evo da malo raspravljamo u ove sitne sate :)
Koje su po vama najbolje igre???
Po meni su DooM 3 i Quake 4
Naravno potrebno je obrazlozit, a ne samo napisat.
Npr. Ev meni su ove dvije najdraze zbog:
Ko je igro ove dvije igre zna da su radjene od istog proizvodjaca, i da imaju isti koncept igre, pogotovo neke djelove price. Grafika je uradjena vanzemaljski-za svoje doba.
A price su zastrasujuce. Nepostoji igra koja mi dadne takvu dozu adrenalina kao Doom # i Quake
kakvi sitni sati, tek je 11 XD
Scarface -
Razlog :
Igrica ima radnju i zanimljiva je , Ti si narko kralj Tony Montana , i moraš opet steći rank "The World Is Yours" , u pitanju je TPS (third person shooter) ,Igrica nije zahtjevna na medium mozes igrati sa 256mb rama ..pre pre pre zanimljiva je jer osvajas djelove grada , prodajes koku ..uglavnom , nije velika 3.4gb zauzima ..
Sta je sa F.E.A.R.-om chulle ? hehe
po meni najjaca FEAR i Doom3 , zbog dobre radnje, uzbudljivih situacija i grafike
Doom 3 mi je "strašniji", pa mi je zato bolji. :)

@Jason
Maloprije je download-ovo. :D
Naziv teme :S

Najbolji serijal je NFS , GTA , Pro Evolutio Soccer !

NFS :
Jer se volim "napucavati" auta i trkati se i tako to . Zanimljivo pravo , muzika , Prica . Pravo se uzivim kad igram bilo koji NFS , osim Pro Streeta :/
Pro street jeste realna igra pravo , ali nekako mi se radnja-prica ne svidja :S
Samo je grafika jaka na pro street

Uz NFS serijale dobar je i GRID 3 , grafika mi se jako svidja .

GTA :
Jer se izivljavam tu xD
Ubijam ljude , obavljam misije , vozam auta i tako :D
Grafika nije tako losa .

PES :
Na ps2 sa rajom najjace :)
PES nikada nece isfurati , uvijek je zanimljiva , pihhh :D

Eto valjda je dosta od mene :$
Ima tu jos dosta igrica koje su dobre , ali mrsko mi sad opisivat zbog cega su dobre itd...
Jason je napisao/la:
Scarface -
Razlog :
Igrica ima radnju i zanimljiva je , Ti si narko kralj Tony Montana , i moraš opet steći rank "The World Is Yours" , u pitanju je TPS (third person shooter) ,Igrica nije zahtjevna na medium mozes igrati sa 256mb rama ..pre pre pre zanimljiva je jer osvajas djelove grada , prodajes koku ..uglavnom , nije velika 3.4gb zauzima ..
Eh ja imam problem sa scarface odavno vec ne mogu da rijesim , kada instaliram i crekujem igricu , krenem da udjem neki directx error , reinstal sam i directx na pcu i na igrici al opet ;=) Jel se to tebi deshavalo ?
Slicno sa doom 3
graficka zhteva 64 mb. :)
Ko to nema nek se ubije.
ti dodjes na mars, kao vojnik koji bi trebao da samo pripazi na proejkte koji se dogadjaju na marsu. Medjutim nes se desi.....da ne ulazim u detalje.....ugrlavnom pet minuta si sa ljudima i odjednom sve to nestane...zamisli te scenu
Hodate hodnikom, priguseno crvenkasto svjetlo, lupa u daljini, osjecaj da vam neko dise za vratom, i sijalica koja se pali nepali...odjednom iz cista mira rucetina izleti iz mraka uz vrisak!!!!! :) Ali nenapadne vas vec nestane ;)
Dalje hodate uz misli priljepljene na taj dogadjaj, ali se nis nedogadja, i taman se opustite kad
wraaaaghaaaaaaaa
padoh sa stolice i izgubi life.
damn
ulazi stara na vrata: STA BI?????
ja: padoh...
ona: koji se qrac ljuljas????
ja: ma nisam
ona: neg?
ja: pa prepo se igrice:
ona: da si godinu dana mladji sad bih te ubila
Sc00t3r je napisao/la:
Eh ja imam problem sa scarface odavno vec ne mogu da rijesim , kada instaliram i crekujem igricu , krenem da udjem neki directx error , reinstal sam i directx na pcu i na igrici al opet ;=) Jel se to tebi deshavalo ?
Nisi dobro instalirao Directx 9
Doom 1 & 2, Blood 1 (2. dio nije los), System Shock, Duke Nukem 3D, Serious Sam : First & Second Encounter (2. dio je sranje)

Sada sam poceo igrati L4D, jedan od najboljih co-op fpsova ikada.

EDIT: Zar nije ovo rasprava o FPSovima? :\
silver je napisao/la:
Sta je sa F.E.A.R.-om chulle ? :d hehe
po meni najjaca FEAR i Doom3 , zbog dobre radnje, uzbudljivih situacija i grafike :d
Da i f.e.a.r nije losa ali on spada u igre gdje se sve fokusiralo na grafu a ne pricu, dok je Doom 3 "savrsena kombinacija"
skala je napisao/la:
hahahha skala XDXDXD
Scareface , Mafia , cs .

Ma cs najaca igrica igram je 4- 5 godina nemoze dosadit :. Jednostavno receno prejaka igrica ,, evo jos gta 4 da sad probam i to je to i prestajem sa gamingom prodajem comp :S isfuralo vishe .. sve
Meni je F.E.A.R,Fallout 3

Fear interesantan,radnja ubija ja licno saserem se od straha kad je igram :$ volim uzeti pumparicu pribliziti i zavaliti hed onom vojniku ili nekom cudovistu :D , fallout sam danas igro malo i predobra je kad zapocinjes ono kao beba i ono sve al mi je onaj lik Brajan tako nesto izvuko zivac Argh kad mi je poceo pametovati ti nisi bio na mom rodjendanu tvoj rox je sranje bla bla bla i kad ti ono prijeti ajj haj sve to ok ja se potuko snjim xD i dodje scena on trazi pomoc da mu spasim mater xD ja napokon doso do osvete i njega i mater sam ubio xD :$ i btw da se vratim na temu grafika mocna totalka :D

nemoj te mi sta zamjeriti al ja sam danas puko :D nikako nisam pri sebi :D

Edit : PES mrzim zivcira me previse :S necu nikako da igram :D

Hitman : Mafia : ne moram objasnjavat xD
skala je napisao/la:
hahhahahah :D
Ma da kakvi sitni sati, al` jbg kako za koga, meni je rano jos :D

BTW. najjaca igra i koja me prikucala uz stolicu AOE2, al to je bilo davno sad DotA, NFSUC,Malo L4D i COD4
Pa najbolje igre :D

RTS Wc3 i TfT logicno ali od ovih rly je Stronghold
RPG The Elder Scrols Oblivion
RPG(hack & slash) pored Đavola Titan Quest
FPS CoD serijal cijeli
TBS Heroes serijal posebno 3
MMORPG WoW
Browser OGame
Point&Click Dracula serijal

Legenda nad svim igrama jer def Đavo,DooM svi serijali,nemojte zaboravit i C&C serijale a ni StarCraft.

EDIT :

objasnjena

Wc3 jer je to i danas jedna od najboljih MP igara,DotA rula kao i gradnja xD

Oblivion,fenomenalna grafika u to vrijeme a ni sada nezaostaje puno,mnooooogo misija,raznih nacina igre,klasa.....

Đavo serijal najbolji u svojoj kategoriji,inovativno zanimljivo visok replay value i danas se igra na bnettu.
Titan Quest je za sada najbolje kopirao đavla a i unosi nekoliko inovativnih stvari.Toliko sam ga puta odigra(presa 7 puta (Elemntalist,Habringer,Yugger,Ranger,Conqueror,Haruspex,Soothsayer)

CoD I,II svjetski rat pa i moderno doba,sve sam dobrom fizikom,grafikom,pricom jos boljim MP def jaka igra.

Heroes serijal,jednostavno sam znao igrati i po 9h nista nejesti jednom nisam isao u wc kad sam dobio 5 xD
Zanimljiv gameplay,prica,inovatino.

WoW no comment

OGame ma sjecam se prvog dana igranja ogame,jedan drug mi je rako da krenem igrat i kreirao sam acc,na uni 2 i znam da sam izaso snjim napolje i ja njeg pitam jel se meni sad nakuplja metal on kaze nakuplja se i metal i kristal a ja trljam rukama :D od tog dana do danas sam rudar xD

Dracula,zanimlivo strasno,smijesno xD
se u svemo je ok.
WoW i recimo CoD-ovi , svidja mi se radnja igre
Prekucao sam obje igre u jednom dahu. Moram priznati da mi je Doom3 bolja al ni Quake 4 nije losa. Uglavnom, kada prekucate ove igre necete se nicega sjecati iz njih... osim onih naj scena npr. u Q4 kada vam isjeku pola lika i kada od njega naprave robota itd... Doom3 ima veoma brz gameplay i cak sam sanjao 5 noci one mape iz doom-a i one freakove koji te napadaju, jer sam je prekucao za 1 dan, dakle igrao je cijeli dan. ^^ Al za sve ljubitelje FPS-a : Riddick, FEAR, HL2, PREY - Budite mi pozdravljeni gameri ;)

EDIT : moje naj igre : MGS, FF, DMC, SH, ZOE, CABAL ..... i jos mnostvooooooo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.