Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Doboj-Grupe

3.606 pregleda · 151 odgovor · otvorena 24.07.2009. u 02:37

Izvučene su grupe :

Grupa jedan

1."Oldies"-Sarajevo
2."TTK" Banja Luka
3."HEATONKA"-MIX Doboj-Gracanica-Banjaluka
4."wns"-Brcko
5."E-gaming"-Banjaluka

Grupa dva

1."Gazela"-Bijeljina
2."Net-Zone"-Bužim
3."MQ"-Tuzla
4."Space"-Doboj
5."critical"-Banjaluka

Grup tri

1."KKA" Banjaluka
2.""HZ" Bijeljina
3."ENTIC" Bihac
4."HaQ"Prnjavor
5."eCSTACY ON" Mostar

Grupa četiri

1."1200mics"-Gradiška
2."Disturbed" Mostar
3."HAVEN" Prnjavor
4."sci3nce" CRO Virovitica

sYm, j2c bice naknadno ubaceni kad dodju i ako uopste dodju...

Molim vas da ne trazite promjene grupa ili nesto slicno jer nece biti realizirano. Ionako smo udovoljili dosta ekipa prema njihovom dolasku.
swynY je napisao/la:
Peking ti je**m nisam ni skonto da je tema dignuta:D

Iz prve grupe prolaze HITONKE, mi ih obucavali:-* Pa se vidimo posle grupa;D

@ smk - Jedini dobar covjek na ovoj temi :-*
@ milos - je**m ti sve glupo, oces sad da nas nocu uznemiravaju ?:-[

Eto, sutra ludilo, poz za sve:-*
Nek' uznemirava,to je bash kul. A da je ludilo jest',jos kad vide neke stvarni,bice LUDILO ZESCOOOOOO :D gijaaaaaaaa HAHA
mILOSofLP je napisao/la:
Nek' uznemirava,to je bash kul. A da je ludilo jest',jos kad vide neke stvarni,bice LUDILO ZESCOOOOOO gijaaaaaaaa HAHA
Tooo mi kazi giiiiiija Jel prolazimo grupe, pa onda i hitonke uzimamo, pa turnir osvajamo ?
bak1r je napisao/la:
cu dole , prva grupa prejaka :) bice jako zanimljivo :)
a zar ti ne ides ? :D
DraKez0r je napisao/la:
a zar ti ne ides ? :D
Napisao je "cu dole". To koliko ja znam znaci vidimo se dole,nesto u tom smislu tako da dolazi tj. ide.
mILOSofLP je napisao/la:
Napisao je "cu dole". To koliko ja znam znaci vidimo se dole,nesto u tom smislu tako da dolazi tj. ide.
aha,nisam vidio bgmi :) nego nesto sam cuo da gate igra umjesto reva pa zato :)
DraKez0r je napisao/la:
aha,nisam vidio bgmi nego nesto sam cuo da gate igra umjesto reva pa zato
Gate je igrao mech sa nama u stasnetu i tu je napisao da mjenja reva za mec, a ne za turnir
ENTEL je napisao/la:
Gate je igrao mech sa nama u stasnetu i tu je napisao da mjenja reva za mec, a ne za turnir ;)
E onda sam to zamijenio :) ok hvala na objasnjenju i GL na turu sutra :))
Bice gusto, izgubicemo 3 runde u grupama.. :) dalje ne komentarisem nista.. :) GL & see you tomorrow..
DraKez0r je napisao/la:
E onda sam to zamijenio ok hvala na objasnjenju i GL na turu sutra )
Hvala.
mILOSofLP je napisao/la:
cu ti je ukratko see you, već si napisao ali da pojasnim
Veceras ce biti reinstaliran CS i sve sredjeno.. GL&HF sutra... doci ce se pred ekipe.. nije problem!!!
bullseye_bn je napisao/la:
Bice gusto, izgubicemo 3 runde u grupama.. :) dalje ne komentarisem nista.. :) GL & see you tomorrow..
Sta ako dobijes mene kao protivnika negde ? Ako se ponovo bude izvlacilo ? Pusticu ti 3 runde jer te volim <3
Mada jos ne znam koja mi je ekipa ali znas mene uvijek samouvjeren :D

I mogao si nekada da se javis , nisi valjda zaboravio na starog druga pi***k jedan!
GL & HF svima ^^ :$ :) wns FTW ... :$ :)
Iskreno mislim da KKA osvaja :$ :) GL SVIMA ! :$ ;)
milan je napisao/la:
moj favorit je debeli neO, najvise ce pojesti na turniru <3

@ turnir

bice zanimljivo igrati u nedelju oko 15h polufinale :D
Onako realno, po prostoj turnirskoj racunici (a potvrdice svako ko je ikad igrao turnir), jedna grupa ima 10 meceva sto je sa namjestanjem negdje ispod 10 sati (budimo optimisticni pa recimo 8 sati), tako da ce se prve 3 grupe zavrsiti negdje u nedelju oko podne :D Dakle, vidimo se u nedelju, ranije necu sigurno dolaziti.

Milane, polufinale u nedelju oko 20 casova (optimisticno) :D
Nicky je napisao/la:
Onako realno, po prostoj turnirskoj racunici (a potvrdice svako ko je ikad igrao turnir), jedna grupa ima 10 meceva sto je sa namjestanjem negdje ispod 10 sati (budimo optimisticni pa recimo 8 sati), tako da ce se prve 3 grupe zavrsiti negdje u nedelju oko podne Dakle, vidimo se u nedelju, ranije necu sigurno dolaziti.

Milane, polufinale u nedelju oko 20 casova (optimisticno)
Batice ti očito nisi čuo za Doboj

Doboj = poseban kanton u RS, ima park, ima fontanU, što u svijetu traje 1h u Doboju 23 minute

Pooopiiij meeee kaoo leeeek, produuuzicuuu ti veeek, uzmiii mee kao daaan !!!!!

Bice gusto s vremenom ( mislim na ponedeljak :) ) ali ko ga j**e, bice opasnog sexa na bazenima..

U najavi +157 temperatura zraka, u igraonici +216 ! Fin provod :D
Kramer je napisao/la:
Batice ti očito nisi čuo za Doboj :D

Doboj = poseban kanton u RS, ima park, ima fontanU, što u svijetu traje 1h u Doboju 23 minute 8)

Batice ja radim u ponedeljak, nadam se da znas sta je to RAD, ili si bar cuo, ako nista, bar za onu fudbalsku ekipu :D
Nicky je napisao/la:
Batice ja radim u ponedeljak, nadam se da znas sta je to RAD, ili si bar cuo, ako nista, bar za onu fudbalsku ekipu :D
cao devojke ja sam pak gavra ?
Evo ovako,,, i proslih turnira otpadale su po 3-4 ekipe najmanje tako da mislimo da ce od ovih doci plafon 16 ekipa sto je po 4 u grupi...

To znaci da svaka ekipa igra po 3 meca sto je ukupno 24 meca. Medjutim, ekipe koje izgube 2 meca automatski su diskvalifikovani radi sto ranijeg zavrsetka turnira sto znaci da ce biti oko 20 meceva a i manje...
To znaci da ce se grupe realno zavrsiti oko 1 ujutru ako se krene u 9 igrat sto ce vjerovatno i biti.

Nicky dodji u 20h da se furamo :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.