Cao! Da li itko zna gdje da kupim Saitek Cyborg Mouse i Keyboard... Linkovi i to ... trazim nikako da nadem... ako netko je kupovao tu tipkovnicu i mis !
Diskusija
Cyborg Set
163 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.07.2009. u 15:12
Ima jedna radnja iz plusa, ne znam joj tacno ime. Al' bavi se prodajom racunarske opreme, izmedju ostalog ima i saitek opreme, tako da sam vidio i mis i tastaturu. Nece ti bit' problem proci jedno 10 metara iza plusa i vidjet tu radnju 
Radnja ti se zove default
Hvala Vato ♥3

Radnja ti se zove default
Hvala Vato ♥3
u kojem gradu ? -.- xD
Gexxx je napisao/la:
u kojem gradu ? -.- xD

Centar Skenderija

edit omg, ti iz livna
mog'o si odmah rec'
Za livno ne znam. Ali u sarajevu imas na skenderiji u radnji Plus. Nedavno sam bio tamo i bilo je to sto trazis, evo mozes provjeriti i na njihovoj stranici http://www.plus.ba.
Ja sam kupovao u plusu ... ima u ovom default-u iza plusa ali je puno skuplji ... oko 100 KM, dok je u plusu 80 KM ... Ne znam gdje ima jos ... a ja ti ne preporucujem mis ... Odlican je sto se tice dpi-a i ostalih funkcija (ono istezanje, puno tipki ...podesavanja scroller-a), ali te tipke brzo propadnu ... i ruka se uzasno znoji na njemu xD A za tastaturu ne znam Bgm xD
E na g9 mi se ne znoji znam pravilno drzat mis... evo vasa preporuka .... Cyborg mis ili da ostavim svoj G9? cyborg mi ima epic izgled i izgleda mi nekako gamerski mislim ima funkcije za pravog gamera xD
edit: nije mi problem otic do grada koji je dalek 200 km a sarajvo sad -.- nezz ima li negdje blize livnu ?
edit: nije mi problem otic do grada koji je dalek 200 km a sarajvo sad -.- nezz ima li negdje blize livnu ?
Gexxx je napisao/la:
E na g9 mi se ne znoji znam pravilno drzat mis... evo vasa preporuka .... Cyborg mis ili da ostavim svoj G9? cyborg mi ima epic izgled i izgleda mi nekako gamerski mislim ima funkcije za pravog gamera xD
neznoji se meni ruka nikako ... ni na gumenom ni opicnom ni na kojem ... znam pravilno ga drzat jebiga ... onda g9 i cyborg umjesto g11 xD
Gexxx je napisao/la:
neznoji se meni ruka nikako ... ni na gumenom ni opicnom ni na kojem ... znam pravilno ga drzat jebiga ... onda g9 i cyborg umjesto g11 xD
Ja imam G11 i G9 al mi je osobno cyborg bolji
G11 je old school malo xD
G11 je old school malo xD
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.