Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cyborg Set

163 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.07.2009. u 15:12

Cao! Da li itko zna gdje da kupim Saitek Cyborg Mouse i Keyboard... Linkovi i to ... trazim nikako da nadem... ako netko je kupovao tu tipkovnicu i mis !
Ima jedna radnja iz plusa, ne znam joj tacno ime. Al' bavi se prodajom racunarske opreme, izmedju ostalog ima i saitek opreme, tako da sam vidio i mis i tastaturu. Nece ti bit' problem proci jedno 10 metara iza plusa i vidjet tu radnju

Radnja ti se zove default

Hvala Vato ♥3
Gexxx je napisao/la:
u kojem gradu ? -.- xD
rajvoSa

Centar Skenderija

edit omg, ti iz livna

mog'o si odmah rec'
Za livno ne znam. Ali u sarajevu imas na skenderiji u radnji Plus. Nedavno sam bio tamo i bilo je to sto trazis, evo mozes provjeriti i na njihovoj stranici http://www.plus.ba.
Ja sam kupovao u plusu ... ima u ovom default-u iza plusa ali je puno skuplji ... oko 100 KM, dok je u plusu 80 KM ... Ne znam gdje ima jos ... a ja ti ne preporucujem mis ... Odlican je sto se tice dpi-a i ostalih funkcija (ono istezanje, puno tipki ...podesavanja scroller-a), ali te tipke brzo propadnu ... i ruka se uzasno znoji na njemu xD A za tastaturu ne znam Bgm xD
E na g9 mi se ne znoji znam pravilno drzat mis... evo vasa preporuka .... Cyborg mis ili da ostavim svoj G9? cyborg mi ima epic izgled i izgleda mi nekako gamerski mislim ima funkcije za pravog gamera xD

edit: nije mi problem otic do grada koji je dalek 200 km a sarajvo sad -.- nezz ima li negdje blize livnu ?
Gexxx je napisao/la:
E na g9 mi se ne znoji znam pravilno drzat mis... evo vasa preporuka .... Cyborg mis ili da ostavim svoj G9? cyborg mi ima epic izgled i izgleda mi nekako gamerski mislim ima funkcije za pravog gamera xD

edit: nije mi problem otic do grada koji je dalek 200 km a sarajvo sad -.- nezz ima li negdje blize livnu ?
ouuu nije fer poredit' cyborga sa G9, a suludo je i pomisljati da zamjenis G9 sa cyborgom xD Logitech je ipak pravi brand ... ako mene pitas ostavi G9. Oba su misa cudna za drzati, ali ipak na G9 mozes malo mijenjati one oklope (preporucujem ti veci) i navici se na neki. Ako hoces mis na kojem ti se ne znoji toliko ruka, onda nadjes neki koji ima "hrapavu" texturum, kao npr G5 ... nikad, od kako ga imam, mi se nije oznojila ruka na njemu. ;)
neznoji se meni ruka nikako ... ni na gumenom ni opicnom ni na kojem ... znam pravilno ga drzat jebiga ... onda g9 i cyborg umjesto g11 xD
Gexxx je napisao/la:
neznoji se meni ruka nikako ... ni na gumenom ni opicnom ni na kojem ... znam pravilno ga drzat jebiga ... onda g9 i cyborg umjesto g11 xD
Uzmes G9 i G11 ... sad experimentisati sa ovim Saitek-sranjem ... Ne isplati se, jer se pokajes kad tad ... Malo ce te skuplje izac, al j**i ga (:
Ja imam G11 i G9 al mi je osobno cyborg bolji :D G11 je old school malo xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.