Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

MX 518

271 pregled · 18 odgovora · otvorena 29.07.2009. u 19:20

Pozdrav.
Koristim ovaj mis vec 4 mj.I sasvim me dobro sluzi .Ali ovaj znak na misu je poceo da "blijedi".Zanima me imal gdje da se uzme znak ,ili imal nacina da se necim oboji .Hvala
a lol jesi smijesan nek radi a ko j*be znakove uzmi flomaster crveni i nacrtaj znak da se zna koji je koji
ja ga koristim 5 god , mos mislit na sta lici

nemos nista uradit
ja mx imam 1 god i znak skoro da i nije izblijedio sta li ti radis da mi je znat...
zar ti je toliko vazan znak od mx pa koda ce ti itko gledati znak od misa i onako i ovako ces ga prekriti rukom kad budes se koristio njime.
Fragnatic je napisao/la:
ja mx imam 1 god i znak skoro da i nije izblijedio sta li ti radis da mi je znat...
znoji mi se ruka
quell je napisao/la:
ja ga koristim 5 god , mos mislit na sta lici

nemos nista uradit
Jel onaj što ti je u doboju bio ?
spY je napisao/la:
Jel onaj što ti je u doboju bio ?
da ne vidi se znak od gripova
vrabaCC je napisao/la:
znoji mi se ruka
Ja ga imam od 2005, znak se ne vidi tj samo je neke "sive boje" ne verujem da se znak moze uzeti , otvarao sam mis ne moze nikako da se "izvuce" to
quell je napisao/la:
da ne vidi se znak od gripova
Dobar je, trebao sam ga ukrast dok si pušio cigare vani. hahaha

PS. Kako se kreće cijena novog miša ?
spY je napisao/la:
Dobar je, trebao sam ga ukrast dok si pušio cigare vani. hahaha

PS. Kako se kreće cijena novog miša ?
trebo si pa da se gonjamo
Imas na auto pijaci kupi "nike" znak pa stavi !
Pogledaj moj miš u galeriji, utrne mi ruka od njega. :\

edit: opet sam HIGH :D
Ja ga imam od tamo neke 2006 godine,ali nije ni malo izblijedio znak,ali sa strane se izlizalo :)
lol cuj poceo da izblijedjuje , jel stvarno mislis da bi neko sad trebo da otvori privatnu firmu u kojoj bi se proizvodili samo znakovi za mx518 Nema drug nigdje
ja mislim da se znak nemoze promijeniti , jedino oklop :S ?
neddie je napisao/la:
lol cuj poceo da izblijedjuje , jel stvarno mislis da bi neko sad trebo da otvori privatnu firmu u kojoj bi se proizvodili samo znakovi za mx518 Nema drug nigdje
Sigurno bi i zaradio.
Ali nakon sto bi ih tuzili zbog krsenja autorskih prava, bankrotirali bi.

Jedini nacin jeste da od nekog mx-a uzmes citavu gornju masku pa je zamjenis. Mislim da nema cak ni to za kupiti, tako da ti jedino ostaje da uzmes od nekoga ko ima pokvaren pa mu netreba.

Lock temu jer je sve receno, a ima dosta spam postova. Bolje lock nego da krenem samarati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.