Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Par pitanja !

674 pregleda · 39 odgovora · otvorena 22.07.2009. u 00:39

Ev iskreno neznam kako da stavim naziv ove teme, pa et stavio sam ovako kako je.
Ustvari zanima me trenutna situacija na portalu, nemam vremena aktivno pratit forum sto se tice pisanja nekih postova al me interesira zasto su se svi ohladili, sta se desava i tako to?

Zanima me, posto je Kemo napustio ovo sve, tko je sad glavni i odgovorni za G.ba?? Odnosno zasto je ta osoba dopustila ovakvu situaciju ?!

Dalje, zar ta ista osoba jos nije shvatila da od ovih ljudi (pojedinci) sto su trenutno pod statusom moda/admina...vode portal u pogresan smijer!

Htio bih da ta osoba koja se brine o ovome da stvarno povede racuna o portalu i da napokon stavi konkurs s kojim bi gamers dobio novi smijer situacije.

Po ovome svemu sto vidim, situacija je alarmantna, mislim da je vrijeme da se forum ocisti od pojedinih ljudi kojima nije mjesto da vode ovo sve, naravno nikog ne zelim imenovat jer nebi volio da mi netko nesto zamjeri al tako je.

Volio bi da se ta ista osoba javi i da kaze nesto o ovome, naravno, kao sto pravila kazu moramo vas kritikovati;) ali i vi nas, pa prema tome, izvoli !

@xXxAdOo-
ja pristup administraciji nemam. mogu samo procitat neke teme jer postoji bug za koji malo ko zna...kemo je rekao da ne zeli vodit vise brigu o ovome i odusto je, mene zanima tko je preuzeo glavnu duznost za ovo?
codex je napisao/la:
Bila tema ista danas link

Dosadili ste s vakim temama i Bogu i narodu...
Meni tek sad pocinju biti zanimljive
Nije taj Keno "bog" ima ovjde jos ljudi koji mogu dici ovaj portal dajte ljudima priliku jbt....
Arch1e je napisao/la:
Jedini koji moze doci ovdje s novim idejama, koje bi se realizovale a ne bile samo "ideje" je Schulz. Kazete admini dobro obavljaju svoj posao. Nije samo posao admina da samara, aplaudira i banuje. Zasto ce biti admin ako nece uvesti neke inovacije i stvari zbog kojeg bi sve ovo islo na bolje.

Pa sjetite se gamersa do prije nekoliko mjeseci ( ne znam sad tacno koliko) kad se vratio Schulz, ja sam jedva cekao da dodjem na g.ba da vidim sta ima novo. Sad dodjem vidim 2-3 napada skakavaca, nekoliko banovanih korisnika ( medju kojima sam i ja ) i to je to.

Posto se vec Schulz ne moze vratiti. Mislim moze, ali nece ( znam to, rekao mi je, nema vise zivaca za ovo, i postujem to ) onda nam makar riddla vratite.

Nequeo. Hvala i prijatno
Više nije pitanje hoce li oni vrati Riddlea, pitanje je hoce li Riddle prihvatit to?

Vidiš ba, banuju korisnike subjektivno. Iako ne krše neka pravila dobijaju banove. Dok traženje wareza se ne kažnjava. Što je žalosno.

Ovi što se ulizuju xxxado-u recite/napišite iskreno. Da li je on sposoban da vodi portal? On još uvijek ne zna da se riječica ne piše odvojeno od glagola. To se uči u kojem razredu osnovne škole ? :/

Sad cu ja naravno dobit ban zbog posta, iako ga nisam zaslužio na ovome accu. Al' et.
masiv___ je napisao/la:
Nije taj Keno "bog" ima ovjde jos ljudi koji mogu dici ovaj portal dajte ljudima priliku jbt....
cuj sad Keno
de mi objasni na PM il GB ko je taj Keno svega ti koja je njegova uloga na g.ba et ako ti nije mrsko pls
al hajd jarane razumijem te
ID: 41133

Kemal Malovcic devera ope s temama
KemalMalovic je napisao/la:
Više nije pitanje hoce li oni vrati Riddlea, pitanje je hoce li Riddle prihvatit to?

Vidiš ba, banuju korisnike subjektivno. Iako ne krše neka pravila dobijaju banove. Dok traženje wareza se ne kažnjava. Što je žalosno.

Ovi što se ulizuju xxxado-u recite/napišite iskreno. Da li je on sposoban da vodi portal? On još uvijek ne zna da se riječica ne piše odvojeno od glagola. To se uči u kojem razredu osnovne škole ? :/

Sad cu ja naravno dobit ban zbog posta, iako ga nisam zaslužio na ovome accu. Al' et.
Naravno da hoce prihvatiti ;)

I sam je to rekao.
Jos jedna emo tema, no sta da se radi - treba ljudima objasniti. No, niste li primjetili da se trudim da svaki post napisem objektivno i iskreno? - Meni je vise muka od toga. To malo ko cijeni.

Svi pametniji i zreliji clanovi gamersa razumiju sustinu mojih postova, te mislim da stvarno nema potrebe da sada odugovlacim.

Gamers.ba ima sasvim prihvatljivu administraciju. Za sva sranja koja se desavaju krivi su clanovi portala, a ne administracija. Nase cyber drustvo cini masa neobrazovane djece. Sta drugo ocekivati od djece koja ne raspolazu ama bas nikakvim potencijalom za profitiranje bilo kakve vrste osim svakodnevne pi******e. Administraciji uopce nije lako raditi pod takvim okolnostima. Zbog toga apsolutno dijelim misljenje sa Philosopherom.

Sto se tice mladog, novog admina na nasem portalu, stvarno ste pretjerali. Iskreno, ni ja ne gotivim nesto posebno tog momka jer je previse uporan i zeljan autoriteta ali to nije razlog da tako i ostane. Ako ima sve kvalifikacije koje su potrebne da nesto postigne > primjetit cemo to, a mozda ga i zavoliti i uvaziti. Ko zna, mozda i uspije. Veoma je ruzno ogovarati ovog momka i biti tako vidljivo zavidni. Znam iz iskustva. Prije su se cesto zajebavali na moj racun i maksimalno me podcijenili. Danas je stvar sasvim drugacija. Ne znam zasto, ali poceli su me maksimalno respektovati i masovno izvinjavati. Zar mislite da je to nemoguce iako je Ado u pitanju? - Sve je relativno. No, vidjet cemo kako ce se stvari dalje odvijati. Ako momak ne obavi posao kako treba, clanovi ce se buniti i Ado tu nece moci nista poduzeti jer pojedinac nikada ne moze poraziti masu.
Ma jest propao, počeo je propadat kad je riddle izgubio admina, a vrhunac je kad ga je ovaj xxxAdo dobio i to za pare.

Vidiš djete počelo šamarat (vjerovatno ću i ja dobit šamar, ako ne i ban). Al ne može on tako, neko će saznat ko je on u razbiće ga na ulici.

Post dobio šamar od xXxAdOo

rundesa je napisao/la:
Ma jest propao, počeo je propadat kad je riddle izgubio admina, a vrhunac je kad ga je ovaj xxxAdo dobio i to za pare.

Vidiš djete počelo šamarat (vjerovatno ću i ja dobit šamar, ako ne i ban). Al ne može on tako, neko će saznat ko je on u razbiće ga na ulici.
Ako vec hoces da pricas stvari o kojim neznas sta je bilo provjeri kod nekoga pouzdanog jel istina. Ti znas da sam ja platio moda/globala/admina? Kako?
xXxAdOo je napisao/la:
Ako vec hoces da pricas stvari o kojim neznas sta je bilo provjeri kod nekoga pouzdanog jel istina. Ti znas da sam ja platio moda/globala/admina? Kako?
Iskreno nemam nista protiv tebe, bmk jesil dobio admina jer je to isto sranje kao i moderator. Cannabis je malo po meni pretjerao sa banovima, otjerat ce neke ljude koje nije trebao. Portal nikada nece ici u pogresnom smjeru jer ne mogu 2 covjeka unistiti..Kemo nikad nije otisao nit ce otici jer je on emotivno vezan za portal . Kakve veze ima jesil ti platio admina? Ako si platio imas para plati ga ponovo...nisi jedini koji ga moze platiti , al ima mnogo pametnijih stvari od placanja g.ba admina

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Molim vas .

Dosta vise ovakvih tema .

A`l odgovoriti cu .

Pustite covjeka na miru

Kako ste samo zantizeljni ? VI bi da znate ko je kupio ko je dobio admina , sta je ovo , sta je ono ?

Sta vas je briga ?

Ovo je site za igre , druzenje , gaming site.

A vi raspravljate o glupostima .

Nek je kupio , nek je dobio !!!

Da ima 2 godine nek je dobio admina ako je zasluzio.

A i da je kupio ?

zakljucak : Hvatajte se svoga posla ..... Posmatrajte teme , igre , druzite se , a ne razmisljajte o tome ko je dobio / kupio admina
A ko da ce vam zivot propasti ako neki tamo lik dobije admina na g.ba

Get a life please
Iskreno da vam kazem,ovaj portal mi je najbolji bio i bice,i stvarno je zalosno gledati kako ovi spameri unistavaju sve !!!

Ja bih volio da ovaj portal bude kao sto je nekada bio...i ta ideja da se stavi konkurs je mnogo dobra...Za to bi trebalo staviti samo postene ljude,koji su 18 i vise godina,koji su odgovorni...

Hvala!
Spamanje se neće zaustaviti dok se Adi ne skine status admina!

Cijene usluga na gamers.ba portalu:

Admin- 100 KM mjesečno
Global moderator- 70 KM mjesečno
Moderator- 50 KM mjesečno

Poseban popust za članove koji mogu novac dati direktno u ruke nadređenom adminu. Uskoro akcija "Kupiš moderatora- dobiješ global moderatora gratis". Zato ne oklijevajte, kupite i vi svoju poziciju na gamersu, po veoma pristupačnim cijenama. Poseban popust za babine sinove koji imaju vile i vikendice u Neumu.

Do sada su statuse na gamers.ba kupili:
xXxAdOo - Admin status

Zato, ugledajte se na Adu. Podsjećamo, Admin status se plaća samo 100 KM mjesečno. Požurite, jer ko zna koliko će još admina biti kupljeno u narednim danima.

Ko Adu sretne neka mu ga do želuca metne :DSpamanje se neće zaustaviti dok se Adi ne skine status admina!
Najnoviji izvori govore da ga je dobio preko "rođake štele"
ja bi vala najradije da se ukine ovaj forum,jer evo sve sto se desava na site-u ,desava se na forumu,zato bi najradije da ga ukinu da site bude ono za šta je zapravo smišljen,da se piše samo o igrama,turnirima....itd...
Ma smijesna je ova citava situacija oko foruma.. Nekad smo bili broj jedan po kvaliteti, sada smo na samom dnu.. Ne treba traziti krivicu u adminima i drugoj administraciji.. Podjite svi samo od sebe.. Koliko doprinostite VI ovom portalu.. 99% clanova portala, su maloumna djeca, koja umjesto da izadju vani igrat lopte, sjede za racunarom i spamaju po forumu.. Iskreno, ja mislim da treba jedna cvrsta ruka ovom portalu, kao sto je nekad maes bio.. cannabis je odlicno krenuo, banovao redom, cak i mene, tako i treba.. Ocito da ga koce neki ljudi iznad njega, svi mi znamo ko su.. Ja nisam pi**a ko vi da se ulizujem bilo kome.. Svi mi znamo da bU, PiLe ne posjecuju dovoljo paznje gamersu.. To je drugi osnovni uzrok trenutacne krize.. Ako se ovako nastavi jos par mjeseci, gamers definitivno propada.. Ima mnogo odlicnih, kvalitetnih clanova na forumu, ali fazon je da oni ne mogu nista cak ni statusom admina, kad ti neko kaze da furas kvantitet a ne kvalitet... Razmislite malo kome je u cilju da ovaj portal ima sto vishe posjeta dnevno, clanova itd.. Nije djaba ona reklama za pik.ba na BBI centru
Nisam bio aktivan zadnjih mjesec dana ( mozete mi provjeriti po postovima), i sad tek vidim da je cannabis dobio Global Moderatora, Administratora ili sta vec, da je FataL neaktivan, da je Ado dobio Administratora poslije statusa Moderatora i ko zna koja vise sranja.

Vidim takodjer da se cine neki radikalni potezi, banuju se ljudi zbog subjektivnih misljenja Administratora prema memberu, odjednom neko govori da se vraca neki stariji admin a njega nigdje, zatim nestaju stari admini, povlace se, postaju neaktivni...

Samo se pitam sta je sa ovom starom administracijom?

Gdje je SkY, LizzarD, PiLe, ash, Vilenjak, Schulz?
Gdje je ridlle?
Jos uvijek je nerazjasnjeno zasto mu je oduzet admin.
A koliko je radio na portalu trudeci se da ga dovede u red.

Cinjenica je da je portal bio u puno boljem stanju dok su tu bili aktivni gore spomenuti admini.

Otkako je doticni Ado dobio admina i ridlle ga izgubio, situacija se samo pogorsava.
Malo prije toga i Schulz je napustio portal, sjeca li se sad iko njegove price o Zabranjenoj igri?

Mislim da se samo treba vratiti kontrola starijima, da se oni probude i dovedu ovo u red.

A sve dok ovi mladji imaju admine i moderatore (bilo da su ih kupili, dobili ili se naguzili za njih), ovo ce da propada.

P.S. Evo sad cemo i da kupujemo statuse, ima da sve ujebemo i da nista ne ostane kako treba.

Moze li ikako gore, ako moze, dajte da bude onda sto prije...
SAN11 je napisao/la:
Samo da vam kazem vi ste svi debili , zbog cega ?

Zato sto su sad svi fini prema sajtu svi su kao nesh dobri ovo ono zabranjuju ovoj djeci da budu modovi/admini, neznam u cemu je problem zbog ade lik nije nista uradio odmah sve on kriw sto sajt propada ....

To je smijesno ! Na mladima svijet ostaje pa jel tako!

hwala cao 9-)
Aj ne glumi ti,luter kinga :S .
btw.mislim da mladjima pa i meni ne treba davati te pozicije nego treba davati starijim.
Nije xxado kriv ali mislim da ne zasluzuje admina jer ipak je to previse,to je samo moje misljenje
No hard feeling's

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.