Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Radio Online - StarMO Community

211 pregleda · 14 odgovora · otvorena 24.07.2009. u 17:28

Veliki pozdrav , zelim obavjestiti sve Gamers.ba clanove da se mogu opustiti uz StarMO radio ....

Svecano otvaranje u 21 : 00 .... Od tada radio ce biti 24 sata dostupan ...

Sve vase zelje preko MSN / EMail na [email uklonjen]

Hvala svima , i nemojte zamjerit na otvaranju teme , jednostavno zelim zabavu svima vama

Link za Winamp : http://212.227.97.216:8000/listen.pls
Msm fino je to,ali g.ba ima svoj radio!
Znam , radi toga sam i rekao da niko ne shvati pogresno , jednostavno Live radio za opustanje , tko hoce nek posjeti i poslusa :)
da upravu ste g.ba ima swoj radio koji mi je totalno sjebo pc
da negovorim muziku sta mi je uradio

svaki free radio je sux ......
s3nsy je napisao/la:
Znam , radi toga sam i rekao da niko ne shvati pogresno , jednostavno Live radio za opustanje , tko hoce nek posjeti i poslusa
Nadam se da nece biti kao sa proslog radia prvo ide neka pjesma techno nije zavrsila ide druga druga na pola hmm ne svidja mi se stavicu neku drugu , ko kod kuce kad imas mizuku i saltas pa koja ti se svidi

Eto zamolio bih vas da se to vise ne desava barem kod ovih "g.ba" sto se stalno dizu teme za radio.

Koja vrsta muzike ide na radiu da znam dali da ga palim

Sretno sa radiom i molim vas odradite to kako trebatnx

@EDIT : SUPER !
jobo je napisao/la:
dobra muzika xD samo nek je strana
Veliko hvala na pohvalama

by mirofa : Muzika je strana vecinom , ugl sve osim Folka i Narodne
s3nsy je napisao/la:
Veliko hvala na pohvalama

by mirofa : Muzika je strana vecinom , ugl sve osim Folka i Narodne
samo nek nije narodna,folk,dzigera :S

Rock & Roll Baby xD
Danas svak ima svoj radio, namnožili se radio majstori isto miševi. Sad ovaj radio, sad onaj. Brate mili imam Kalman, Zenit, RSG, BM, i to mi je dosta. A sad, da slušam neke low rankig radio stanice, ne pada mi na pamet. Uostalom, ko još danas sluša radio?

Propo biznis ko žeton.
reLo je napisao/la:
Danas svak ima svoj radio, namnožili se radio majstori isto miševi. Sad ovaj radio, sad onaj. Brate mili imam Kalman, Zenit, RSG, BM, i to mi je dosta. A sad, da slušam neke low rankig radio stanice, ne pada mi na pamet. Uostalom, ko još danas sluša radio?

Propo biznis ko žeton.
Fanatik :) .. De mi reci cim si prolazio u osnovnoj ?:S
s3nsy je napisao/la:
Fanatik .. De mi reci cim si prolazio u osnovnoj ?:S
Sve petice buraz.... A ja nisam fanatik nego ti samo kazem svoje misljenje. Ako si otvorio temu misleći da će ti ljudi davati samo riječi hvale onda si se prevario. Uostalom, ako ne naučiš poštovati i prihvatiti tuđe mišljenje nećeš nidokle stići.

EDIT: Što se tiče blocka... Baš si me uvrijedio neću moći spavati zbog njega LOL
reLo je napisao/la:
Sve petice buraz.... A ja nisam fanatik nego ti samo kazem svoje misljenje. Ako si otvorio temu misleći da će ti ljudi davati samo riječi hvale onda si se prevario. Uostalom, ako ne naučiš poštovati i prihvatiti tuđe mišljenje nećeš nidokle stići.

EDIT: Što se tiče blocka... Baš si me uvrijedio neću moći spavati zbog njega LOL
Nisam ja kriv sto se pravis pametan brate..Normalla uzivaj :)
s3nsy je napisao/la:
Nisam ja kriv sto se pravis pametan brate..Normalla uzivaj
Nisam ni ja kriv sto i jesam pametan. Uzivaj i ti ziv bio
reLo je napisao/la:
Nisam ni ja kriv sto i jesam pametan. Uzivaj i ti ziv bio ;)
Ljubim te babe :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.