Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem @ STEAM

196 pregleda · 17 odgovora · otvorena 16.07.2009. u 12:41

~ 'vako, pokusao juce da udjem u steam, kad ono pise da mi je promenjen pw... Pokusao sam vratiti ali nije moguce, nikom' nisam davao steam password i slicno... Pitao sam jos par ljudi da li im radi steam, i mnogima se desilo isto, ili je disabled ili mu je promenjen pw...

~ Da li je neko u skorije vreme imao ovakav problem i ako je, kako ga je resio? :r
Mozda neko stavio tespih oko vrata i poceo da lupa pwove vase

Zezam se Najvjerovatnije da je to njihova greska i meni se desilo prije nekih mjesec dana izbacivalo mi netacan pw , nije proslo 3 dana ukucam stari pw normalno ulazi ko da nikad nije nista bilo

Post dobio šamar od xXxAdOo

ja kad sam kupio tek steam imao sam taj problem ...

problem sam rijesio tako sto mi je asim dao novi stesam
Meni se to desilo. I isao sam na njihovoj stranici ono make supporter acc, tako nesto. I onda sam im napisao poruku, o tome sta mi se desava. Takodjer nisam mijenjao pw ni nista a nece da udje, govori da je pogresan. A znao sam da nije hackan jer e-mail nije bio promijenjen. I samo im napisao da nisam mijenjao pw a da mi izbacuje da je netacan. Ostavio username i za dan-dva dobio odgovor sa novim pw-om.
Evo ja sam upraqvo usao na svoj steam normala!
To je mozda nesto do vas ili do njih!
Headmyster je napisao/la:
Evo ja sam upraqvo usao na svoj steam normala!
To je mozda nesto do vas ili do njih!
Ma ajde da je do nas ili njih? Trazio sam konkretan odgovor a ne ovakav.

Ok, sacekacu par dana, ako jos uvek bude problem, kontaktiracu ih i to je to :)
Provjeri komp. mozda imas nekih keyloggera ili nesto sl ...
i meni je to bilo. nisam mogao naci rjesenje, pokusaj promijenit mail, pw, secret pw, meni je lik hackovao steam acc i promijenio secret pw :( a ja znao kako ide xD

ja bih ti preporucio da kupis novi steam acc, nije skupo ;)
Neznam , meni je normalno . Evo sad usao
Mozda ti je neko "uvalio" keylogger
K1Cho je napisao/la:
i meni je to bilo. nisam mogao naci rjesenje, pokusaj promijenit mail, pw, secret pw, meni je lik hackovao steam acc i promijenio secret pw :( a ja znao kako ide xD

ja bih ti preporucio da kupis novi steam acc, nije skupo ;)
Mah, nije meni do steama, ne igram ja tako cesto CS ali vidis, kad hocu, nesto se desi :P .. Sacekacu par dana pa sta bude hehe :)
smk je napisao/la:
Mah, nije meni do steama, ne igram ja tako cesto CS ali vidis, kad hocu, nesto se desi :P .. Sacekacu par dana pa sta bude hehe :)
ja nisam isto dugo mogao uci, davao ljudima da probaju nesto uradit ali nisu mogli, jos ja platio STEAM ACCOUNT 20KM!! ja ne vjerujem, ako sad neces moci vratit, neces ni za par dana, al ipak gl ;)
smk je napisao/la:
Ma ajde da je do nas ili njih? Trazio sam konkretan odgovor a ne ovakav.

Ok, sacekacu par dana, ako jos uvek bude problem, kontaktiracu ih i to je to :)
Ako vecini ne radi onda je do njih!
imam i ja pitanje :)

zbog kojih sve razloga steam može biti disabled?? nemojte mi samo pisat da radi cheatova, jer ne koristim to :r
Anja1337 je napisao/la:
imam i ja pitanje

zbog kojih sve razloga steam može biti disabled?? nemojte mi samo pisat da radi cheatova, jer ne koristim to
Moze biti ako imas vise steamova na istoj e-mail adresi , ako koristis ukraden "hackovan" steam[Ako vlasnik ima Activation code , pa te prijavi ] ..
smk je napisao/la:
Mah, nije meni do steama, ne igram ja tako cesto CS ali vidis, kad hocu, nesto se desi .. Sacekacu par dana pa sta bude hehe
i meni je isto to bilo i ja napravio novi steam acc i bez igrica i dodaoo sebe u raju kad me lik prihvati neki treF. znaci mozda ti je neko hackovo pa pitaj ove sto te imaju u friends nek vide jel ti neko drugi ulazi na profil :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.