Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Posudit STEAM? again

236 pregleda · 7 odgovora · otvorena 22.07.2009. u 23:22

Jel ima neko da bi posudio steam da opalim malo na starom serveru ... CS .. cuo sam da neki likovi imaju po 100-200 steam-ova ... naravno hacked ... meni nije bitno ... samo da nije banned ...
Jason mi e posudio .. i on toga ima (cuo) ali mu onaj sto mi e halalio ne dira ... banned :S ...
et ako neko ima nekih divljih .. ili da ne igra .. osevapio bi se ... nije scam mrtvih mi ...
Svi hocete da igrate kantera svi opremu imate vrijedi 1337 km ,a nema te 10 - 15 km za steam
Svi hocete da igrate kantera svi opremu imate vrijedi 1337 km ,a nema te 10 - 15 km za steam ???
WOMANIZER je napisao/la:
Svi hocete da igrate kantera svi opremu imate vrijedi 1337 km ,a nema te 10 - 15 km za steam ???
ako ces iskreno ... nisam gamer ... igrao sam 2 godine i to samo na jednom serveru i to onaj ZOMBIE MOD
na
http://www.gametracker.com/server_info/217.19.17.13:27015/ (Tweakgaming) ... kad je postao steam server .. kupio sam ga ...

Samo sam se na to navuko ... sa nickom
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> lol .... pogledaj dole top 15 ...
ali posto sam kupio steam ovako naslijepo preko gamers ... brzo je ukinut ...
... tako da mi je opet prahnulo ... i naravno da cu kupiti steam ... ali volio bih malo proigrati .. cisto da vidim jel me isfuralo ... kao sto kazem nisam neki gamer da igram po 5 sati ... odradim 1-2 h max .. i to je to ..
raboN je napisao/la:
Lol, Jednom sam dao ukrali mi i nikad vise :*
a jbg ... lose je i kad kupis .. pa ti ukinu za pola mjeseca .
Ako neko hoce da posudi nek ga kontaktira.

locked

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.