Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hvala Unaprijed!

217 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.07.2009. u 21:53

Imam problem sa non-steam

- Skinem non-steam pokrenem instalaciju i izbaci mi kao problem neki

obrisem taj NS sto sam skinuo i skinem drugi i isto sranje mi se desava svaki put 3-4 puta sam skidao danas NS sa neta...

ako neko zna u cemu je problem hvala...

nemojte samo format neda mi se formatirati comp radi jedne igre...

PS: instalacija nekrene nego kada kliknem da pokrenem sa destkopa proces... izbaci mi sranje to

Hvala jos jednom :D
Naziv teme nula

Sa kojih si stranica skidO?

Skini sa Balkan Ekspressa.

Ako ne bude moglo, format.. (jedino rjesenje)
hahhaha naziva teme !

Reinstal cs i obrisi igricu tj folder valve i obrisi iz kante

Odes na google i naces 1000 tema sa g.ba gdje su korisnici postavljali linkove za download !

Ako oces linkove reci poslacu ti na pm ...posto neznam dali se smije postavljati na temu xD
Hm to je pogresna instalacija.Mislim da to nije to.Skini odavde: (link sam uklonio poslacu ti ga na pm)

Nadam se da sam pomogao :)
mirofa je napisao/la:
hahhaha naziva teme !

Odes na google i naces 1000 tema sa g.ba gdje su korisnici postavljali linkove za download !

Ako oces linkove reci poslacu ti na pm ...posto neznam dali se smije postavljati na temu xD
mirofa znamo se :D

procitaj sta sam napisao sve pokusao folder izbrisao iz kante izbrsisao... skidao 4 puta cs i opet nece!
Limmaa je napisao/la:
mirofa znamo se

procitaj sta sam napisao sve pokusao folder izbrisao iz kante izbrsisao... skidao 4 puta cs i opet nece!
Nisi napisao da si obrisao iz kante napisao si da si obrisao samo . A ima ljudi pa samo iz cp obrisu xD

Oces da ti posaljem linkove ako ti ne pomogne system restore btw koju igricu imas na pc kad vec neceras format format je zakon ja radim svake sedmice po jednom
Jesi li probavao system restore?
eN je napisao/la:
Jesi li probavao system restore?
nemoj se petljati u ono sto ne razumijes majke ti
ScandaL je napisao/la:
Naziv teme nula :-X

Sa kojih si stranica skidO?

Skini sa Balkan Ekspressa.

Ako ne bude moglo, format.. (jedino rjesenje)
188.40.66.75:27034 udjite u najjaci server koji je tek jucer otworen ime servera je Je**s Joa Jedite Kod Mene
188.40.66.75:27034
mirofa je napisao/la:
hahhaha naziva teme !

tebe za admina (K)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.