Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

queLL vs won.andrej

1.548 pregleda · 40 odgovora · otvorena 22.01.2006. u 18:51

Juce smo trebali odigrati 1kolko wc3 lige, i trebalo se odigrati BO3 ( Best Of three ), znaci 3 mape, i ko pobijedi dvije pobjednik je( Za One Koji Neznaju ).Mi smo juce odigrali samo dvije mape i rezultat je nerijesen.Trecu mapu smo odgodili za danas, ali se on citav dan ne pojavljuje na MSN-u, i neznam kako cu mu javiti da dodje...

Neznam sta da radim , hocu da igram....

Pa molim sve koji ga poznaju, a procitaju ovu temu da mu nekako jave da dodje.

Pa ako se ne pojavi do 22:00 to bi trebao biti moj win..U pravu sam ??

peace

pS: BEZ RETARDIRANIH I GLUPIH KOMENTARA
               snjezana je napisao/la:
najbolje da izadjete ispred foruma i da se pobijete !!

necu, mene seYo brani
ALO BA VI NISTE NORMALNI, SAMO SAM TRAZIO DA NEKO JAVI ANDREJ-u, A OVO SE PRETVORILO U "JA CU IZAC IZ LIGE" "JA NAPUSTAM LIGU" "U ZNAK PROTESTA I JA" LOL STA VAM JE .

NEZNAM STO NAPUSTATE LIGU

NE ZELIM OVAJ WIN NIKAKO, NISAM TE POBIJEDIO I SAD DA TI NAPUSTIS LIGU I JA DOBIJEM WIN.NISAM JA NEKI DEBIL DA TAKO WINOVE DOBIJAM.

Kazes da "SMO" se dogovrili da cemo i ja i ti uzeti "RANDOM", hmmm.Ja igram sa elfovima stalno, i ti ako si takav pro kako kazes tebi nebi smetalo da ja uzmem bilo koju rasu .Kakve veze ima sto sam ja u zadnji trenutak uzeo elfove.Kazes ja sam n00b pa tebi nije vazno sa kojom rasom igras.Sto onda pricas ja nefer uzeo elfove a dogovorili( a nismo ) se da cemo uzeti random.

Znas ti ipak igras protiv "n00b-a" , ne bi ti trebala biti vazna moja rasa.

@Shaman, pa ti si stvarno .. neznam .. stvarno .. neznam

queLL je napisao/la:
ALO BA VI NISTE NORMALNI, SAMO SAM TRAZIO DA NEKO JAVI ANDREJ-u, A OVO SE PRETVORILO U "JA CU IZAC IZ LIGE" "JA NAPUSTAM LIGU" "U ZNAK PROTESTA I JA" LOL STA VAM JE .

NEZNAM STO NAPUSTATE LIGU

NE ZELIM OVAJ WIN NIKAKO, NISAM TE POBIJEDIO I SAD DA TI NAPUSTIS LIGU I JA DOBIJEM WIN.NISAM JA NEKI DEBIL DA TAKO WINOVE DOBIJAM.

Kazes da "SMO" se dogovrili da cemo i ja i ti uzeti "RANDOM", hmmm.Ja igram sa elfovima stalno, i ti ako si takav pro kako kazes tebi nebi smetalo da ja uzmem bilo koju rasu .Kakve veze ima sto sam ja u zadnji trenutak uzeo elfove.Kazes ja sam n00b pa tebi nije vazno sa kojom rasom igras.Sto onda pricas ja nefer uzeo elfove a dogovorili( a nismo ) se da cemo uzeti random.

Znas ti ipak igras protiv "n00b-a" , ne bi ti trebala biti vazna moja rasa.

@Shaman, pa ti si stvarno .. neznam .. stvarno .. neznam :\'(

Nisam rekao da sam pro, cak ni da sam dobar, nego da sam bolji od tebe.
Nije to da li je fer ili ne, nego tu se radi o casti, koju ti nemas...

Danas mi kazes da si dosao da igras for fun? Prvo, ta glupost sa elfovima... meni ne bi smetalo da si ti rekao uzet cu elfove... boli me briga, opet bih igrao sa random, ali ovdje se govori o TVOJOJ CASTI, koja je apstraktna stvar.
Drugo, ako je fun, zasto si uradio onu glupost sa drugim metchem?
eto, ako mi objasnish to, ja cu rado igrati sa tobom.
Ako ne mozes, molim te, okreni se i umri.
buahhaha....ovo nema nikako smisla raspravljati...ti queLL dobio si svoje (win-iako neces da priznas da si to od pocetka ciljao)..
sa andrejom nemas nikakve veze vise....zato smiri se nemoj postati vise nutsova(sam se samo zakopavas)..

PEACE OUT
E likovi nemoj te se prepucavati oko takvi gluposti jeli bitno oces li pobediti ili ne, vazno je ucepstvovati "U CEPU JE STVAR", nego ajte vi meni posaljite nocd crack 1.20c neznam gde ga naci, ili adresu odakle da ga skinem.

Epson stajls Color 580 tj. Stampac
Ma da se vise ne svadjamo, hmmm ja nemam casti aj et, fino sam trazio mec ti neces ....

A TI PRINTERU ADD ME NA MSN IMAM JA CRACK
Drugovi moji mnogo je pitanja, a malo je odgovora!!!
E da oce neki dobar turnir bit (npr u Mo) da igramo ko ljudi, a ne ovako neke glupe lige u kojima se samo izivciras.
ajmo bola 1x1 moram osvetit andreya i jos ocu da pricam sta ocu...aje pls
               Lant@zar^la je napisao/la:

hhihihihih

Post dobio šamar od mirofa

heeh, ispade sad kao da sam izgubio, ili josh gore, da lezim polu-mrtav u bolnici, te da izmedju agonistickih krikova i molitvi za zivot izgovaram njegovo ime, drhtecim glasom, punim straha...

ali eto, hajd... osveti me... osveti palog andreya, bio je hrabar, sladak i cupaw
Omg , nisam znao da ce do ovog dogurat znao sam da ce biti problema i da ovo ne ide nikuda...
btw liga se odgadja , ne moze ovako vishe , isto ste zivotinje vishe ne znam koem da vjerujem cast pojedincima...

Admini bU , gC ili bilo ko drugi molim vas zakljucajte ovu temu...
               sh0rtY je napisao/la:
Omg , nisam znao da ce do ovog dogurat znao sam da ce biti problema i da ovo ne ide nikuda...
btw liga se odgadja , ne moze ovako vishe , isto ste zivotinje vishe ne znam koem da vjerujem cast pojedincima...

Admini bU , gC ili bilo ko drugi molim vas zakljucajte ovu temu...

a sta bi to trebali ljudi molim te...nitko nije ostavio na stranici msn adresu ili bilo sta za kontaktirat...ligu si najavio nekoliko sati prije....ccc
a sta bi to trebali ljudi molim te...nitko nije ostavio na stranici msn adresu ili bilo sta za kontaktirat...ligu si najavio nekoliko sati prije....ccc

Slusaj latanzar da ja tebi nesto kazem , kao prvo koliko sam ja puta rekao sve nesumice i zabune kontaktirajte MOJ MSN KOJEG MOZETE NACI NA MOM PROFILU ILI na sajtu datom kojeg sam 1232154353425425 puta napisao , tako da niko nije mogao zalutat i kao drugo molim te nauci bolje da citas i da pratis temu...
               won.anDRey je napisao/la:
Unaprijed se NE izvinjavam ako cu te nekom svojom izjavom uvrijediti...

KOJI JE TEBI KU**C? Mislim, jucer smo fino rekli da cemo igrati BO3... Zijanis prvu, i zamolish me da pricekam pola sata jer navodno neki lik skida u centru nesto i tebi ce da laga.
Ja, glupan, posten i tebi dozvolim tu pauzu... Pobijedis me poslije toga, necu ni komentirati kako i zamolish me da ti odgodim match za sutra (tj. danas) i ja opet, glupan posten i dozvolim ti a ti
dolazis ovdje, otvaras novu temu i zahtjevas pobjedu?
Ja sam danas bio dosta vremena na msn-u, sto je potvrdio i lantazar, a nesto mi se cini da nisam ni primio mail od tebe, da zakazujesh partiju...

Meni je iskreno zao sto ti nemas zivota, te ne shvatas da neki vrijeme od 8:12 iskoristavaju da izadju sa svojim prijateljima, djevojkama ili cime vec...

Ja znam da sam bolji od tebe, cak ne zelim ni da uzmem svoju rasu protiv tebe...
Josh da ispadnes jadniji, dogovorimo se obojica random, i ti u zadnjoj sekundi prebacis na svoju rasu... i izgubis...

Nikada nisam nikoga napadao na ovom forumu, niti koga uvrijedio, ali ti si prejadan da ja vishe igram sa tobom...

eto shorty, daj mu win, nadam se da ce mu pomoci u zivotu, nadam se da ce time steci makar neke lazne prijatelje.

Pura zao mi je, znam da sam ti rekao da cu ucestvovati... ali ovo je jadno.

Povlacim se iz lige. Hvala

sto mu ga ovaj spusti...hahahaah
z*** cega se vi prepirete stvarno ste ludi.........ima samo jedan nacin da se ovo prekine .........fino se sastanete u nekom od internet klubova i zavrsite ovu glupu rasparavu jednom borbom.....niste nista postigli svadjom ....pokazite ko je boli na djelu to jest jednom wc3 mecu.poz toliko od mene
               sh0rtY je napisao/la:
Slusaj latanzar da ja tebi nesto kazem , kao prvo koliko sam ja puta rekao sve nesumice i zabune kontaktirajte MOJ MSN KOJEG MOZETE NACI NA MOM PROFILU ILI na sajtu datom kojeg sam 1232154353425425 puta napisao , tako da niko nije mogao zalutat i kao drugo molim te nauci bolje da citas i da pratis temu...

pa kako ces ti kontaktirat ostale ako nigdje nisu ostavili kontakt...smijesno mi je to ne bi da ih sve znas...a sto se tice satnice ne mozes se nikako opravdat...stavio si je nekoliko sati prije..umjesto da je to sve sredjedno fino tjedan dana prije...da su svi ostavili kontakte ...da je ugovorene termin ali nista od toga...zakljucno organizacija = 0 ...ne znam koga da krivim ali tako je...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.