Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

queLL vs won.andrej

1.548 pregleda · 40 odgovora · otvorena 22.01.2006. u 18:51

Juce smo trebali odigrati 1kolko wc3 lige, i trebalo se odigrati BO3 ( Best Of three ), znaci 3 mape, i ko pobijedi dvije pobjednik je( Za One Koji Neznaju ).Mi smo juce odigrali samo dvije mape i rezultat je nerijesen.Trecu mapu smo odgodili za danas, ali se on citav dan ne pojavljuje na MSN-u, i neznam kako cu mu javiti da dodje...

Neznam sta da radim , hocu da igram....

Pa molim sve koji ga poznaju, a procitaju ovu temu da mu nekako jave da dodje.

Pa ako se ne pojavi do 22:00 to bi trebao biti moj win..U pravu sam ??

peace

pS: BEZ RETARDIRANIH I GLUPIH KOMENTARA
neznam ja sam sa njim sinoc pricao a on kaze da jedva ceka danas da odigrate neznam sta je snjim...
budi posten sacekaj ga ustvari trebali ste jucer odigrat sto niste
andrey je danas bio na msnu...prico sam sa njim i reko mi je da ce te danas igrat...btw sto si tako izgorio pa nekako jedva cekas kad cete igrat...ma nisi dobar nikako...
Lant@zar^la je napisao/la:
andrey je danas bio na msnu...prico sam sa njim i reko mi je da ce te danas igrat...btw sto si tako izgorio pa nekako jedva cekas kad cete igrat...ma nisi dobar nikako...

Ja sam od 10:00h, na msn i njega nije bilo ...
Necu da se svadjam vi govorite da je bio, al meni je bio offline...
hmm ja ga cekam do 22:00h, ako nedođe, onda cemo sutra igrat

I STA TI KOJI KU**C PRICAS DA JA NISAM DOBAR.KOJI SI MI TI PA DA NESTO GLUMIS, PREGLEDAO SI MOZDA 1 MOJ REPLAY I NES PRICAS.....

KAD ODIGRAMO 1vs1 PA ME DOBIJES MOZES NESTO PRICAT

btw.Ja igram for fun i nisam napisao temu da se svadjam sa noobom poput tebe

pS:Trazio sam samo da mu neko javi ako moze, a ne da mi govori kako je nisam dobar ..

psS:Izvinjavam se na izrazu al moram kad n00b dodje i prica nes nepotrebno

Zadnji edit: 22.01.06 u 14:42:20

koliko ja znam ti si protiv mene trebao igrati looool slao sam ti poruke ali nisi odgovarao pa kako to da si ti JE***O PROSAO DALJE ?= OMG !
lizzard_bl je napisao/la:
koliko ja znam ti si protiv mene trebao igrati looool slao sam ti poruke ali nisi odgovarao pa kako to da si ti JE***O PROSAO DALJE ?= OMG !

JAAA ?

Jesi ti loood ti si grupa A, ja neka deseta i ja protiv tebe.Ti si trebao igrati protiv dollara
queLL je napisao/la:

I STA TI KOJI KU**C PRICAS DA JA NISAM DOBAR.KOJI SI MI TI PA DA NESTO GLUMIS, PREGLEDAO SI MOZDA 1 MOJ REPLAY I NES PRICAS.....

pS:Trazio sam samo da mu neko javi ako moze, a ne da mi govori kako je nisam dobar ..

Mozda te je blokiro ,a kad te neko blokira on moze biti ONLINE, ali ce tebe uvjek pisati da je OFFLINE .
Ukoliko mi niko ne podnese dokaz da ste igrali demo do utorka ja cu smatat izgubljenim mecom , znaci oni koji su se pojavili i cekaju mec a nema protivnika do 22h gubi mec ...
Tako i ovaj won andey se nije pojavio , ali posto ste odigrali vec dva do utorka morate odigrat i taj zadnji
Kao sto sam ekao imate uloziti zuti karton jednom!

Ja imam tebelu kod sebe i cekam da saljete demo hhmm slabo to mi ide
Shaman je napisao/la:
Mozda te je blokiro ,a kad te neko blokira on moze biti ONLINE, ali ce tebe uvjek pisati da je OFFLINE .

HAHAHAHAHA ma nemoj pricat , joj djecem najludzi si decko na ovome portalu jesi bratami , dajte mu apluaz sviju vam
Shaman je napisao/la:

ahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , e bas ti hvala, probistrio si me, a sto se tice teme, kako ces ti proci dalje ako se nije pojavio u 22:00, a nije ni znao da ima match u 22:00
queLL je napisao/la:

samo da ti nesto kazem
haahhahahahahah...
eto vidim da stvarno nisi dobar...eto izazivam te prooo...gosu kako vec hoces...ako sam ja dostojan da mogu to ime izgovorit...aje kad cemo mec molim te da vidim taj skill...pls

Zadnji edit: 22.01.06 u 16:52:18

sto se tice ove lige ja stvarno ne znam kako cu kontaktirat svog lika..
Unaprijed se NE izvinjavam ako cu te nekom svojom izjavom uvrijediti...

KOJI JE TEBI KU**C? Mislim, jucer smo fino rekli da cemo igrati BO3... Zijanis prvu, i zamolish me da pricekam pola sata jer navodno neki lik skida u centru nesto i tebi ce da laga.
Ja, glupan, posten i tebi dozvolim tu pauzu... Pobijedis me poslije toga, necu ni komentirati kako i zamolish me da ti odgodim match za sutra (tj. danas) i ja opet, glupan posten i dozvolim ti a ti
dolazis ovdje, otvaras novu temu i zahtjevas pobjedu?
Ja sam danas bio dosta vremena na msn-u, sto je potvrdio i lantazar, a nesto mi se cini da nisam ni primio mail od tebe, da zakazujesh partiju...

Meni je iskreno zao sto ti nemas zivota, te ne shvatas da neki vrijeme od 8:12 iskoristavaju da izadju sa svojim prijateljima, djevojkama ili cime vec...

Ja znam da sam bolji od tebe, cak ne zelim ni da uzmem svoju rasu protiv tebe...
Josh da ispadnes jadniji, dogovorimo se obojica random, i ti u zadnjoj sekundi prebacis na svoju rasu... i izgubis...

Nikada nisam nikoga napadao na ovom forumu, niti koga uvrijedio, ali ti si prejadan da ja vishe igram sa tobom...

eto shorty, daj mu win, nadam se da ce mu pomoci u zivotu, nadam se da ce time steci makar neke lazne prijatelje.

Pura zao mi je, znam da sam ti rekao da cu ucestvovati... ali ovo je jadno.

Povlacim se iz lige. Hvala
respect @andrey inace mog imenjaka i moja kopija potpuno te podrzavam

i tako u znak protesta i ja izlazim iz lige

Zadnji edit: 22.01.06 u 18:23:33

coya! je napisao/la:
respect @andrey inace mog imenjaka i moja kopija potpuno te podrzavam

i tako u znak protesta i ja izlazim iz lige

kako sam kopija?

Ja sam lijep.
Ti si ruzan.

Ti si je**o.
Ja nisam.

Ja volim curice.
Ti volis djecake.

Moj moto "svaka usta su ista".
Tvoj moto "svaki shoopak je isti".

won.anDRey je napisao/la:
kako sam kopija?

Ja sam lijep.
Ti si ruzan.

Ti si je**o.
Ja nisam.

Ja volim curice.
Ti volis djecake.

Moj moto "svaka usta su ista".
Tvoj moto "svaki shoopak je isti".

sve je to istina

samo jedno nije ... tvoja usta i tvoj supak su unikatni
hmm onda mislim da nema potrebe da se liga zavrsi i onako nigdje nijednog igraca niti koga interesuje :S!! da se liga nastavi ! i am quiting 2!!!
svaka cast, tako si me u dusi, ti si moj IDOL! , pusti ga nek zivi u nadi da zna igrati , bravo...

ee ovako lizzard-e nisi mi uopce slao poruke.... i ovako mogao bi da stavis MSN u svoj profil za promjenu!
~et ako ovo procitas dodaj me u MSN pa da se "nadjemo" da igramo!

peace

won.anDRey je napisao/la:
Unaprijed se NE izvinjavam ako cu te nekom svojom izjavom uvrijediti...

KOJI JE TEBI KU**C? Mislim, jucer smo fino rekli da cemo igrati BO3... Zijanis prvu, i zamolish me da pricekam pola sata jer navodno neki lik skida u centru nesto i tebi ce da laga.
Ja, glupan, posten i tebi dozvolim tu pauzu... Pobijedis me poslije toga, necu ni komentirati kako i zamolish me da ti odgodim match za sutra (tj. danas) i ja opet, glupan posten i dozvolim ti a ti
dolazis ovdje, otvaras novu temu i zahtjevas pobjedu?
Ja sam danas bio dosta vremena na msn-u, sto je potvrdio i lantazar, a nesto mi se cini da nisam ni primio mail od tebe, da zakazujesh partiju...

Meni je iskreno zao sto ti nemas zivota, te ne shvatas da neki vrijeme od 8:12 iskoristavaju da izadju sa svojim prijateljima, djevojkama ili cime vec...

Ja znam da sam bolji od tebe, cak ne zelim ni da uzmem svoju rasu protiv tebe...
Josh da ispadnes jadniji, dogovorimo se obojica random, i ti u zadnjoj sekundi prebacis na svoju rasu... i izgubis...

Nikada nisam nikoga napadao na ovom forumu, niti koga uvrijedio, ali ti si prejadan da ja vishe igram sa tobom...

eto shorty, daj mu win, nadam se da ce mu pomoci u zivotu, nadam se da ce time steci makar neke lazne prijatelje.

Pura zao mi je, znam da sam ti rekao da cu ucestvovati... ali ovo je jadno.

Povlacim se iz lige. Hvala

E ovako ja NISAM TRAZIO NIKAKAV WIN, NEGO SAMO DA TI NEKO NEKAKO JAVI DA DODJES DA IGRAMO.BOLI MENE NEKA STVAR ZA WIN, KAO STO SAM REKAO IGRAM FOR FUN,I NISAM NAPISAO TEMU DA SE SVADJAM SA VAMA.

JA NECU NIKAKAV WIN, SAMO HOCU DA DANAS PONOVO ODIGRAMO.!!!!!.

@LANTAZAR : JA VJERUJEM DA ME TI MOZES POBIJEDIT, I REKO SAM DA MOZES PRICAT DA SI BOLJI TEK KAD ME POBIJEDIS.

PEACE

BOLI ME ZA WIN !!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.