Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

lallaaa.

678 pregleda · 23 odgovora · otvorena 09.07.2009. u 08:12

hahahhahahahahahahahahahaha a maida i ja pi**a?
ccc ocam nemogu da vjerujem et samo se postavi na ryno mjesto i kako bi teb bilo

varazdin --------------> sarajevo -----------> ?

wtf

O JE

U nevolji se prepoznaju prijatelji, to sam sad definitivno shvatila..

Sva sreca, upisala sam faks, selim se u Sarajevo.. I ako se sretnem ikada s njom, ne mislim pricat o tome.. Ona je za mene dead..
Fakat sam je voljela i bila mi je full draga, al nije me trebala onako izradit..

Ako je nesto iskrsnulo i ako nisam mogla biti kod nje, mogla mi je to reci, imam ja dosta prijatelja u Sarajevu, snasla bi se ja.. Al nije trebala onako ko zadnja pi**a, ne javljat se na mobitel, blockat me na MSN-u ofo ono..

Ionako mi je ovo bilo najljepsih 11 dana u Sarajevu..

Hajd, bilo pa proslo..

♥

EDIT: Doci cu ponovo.. Sad sam bila kod zena 1 dan.. I ostalo kod sylle i predobro mi bilo. Dolazim opet krajem 8 mjeseca dok nadjem stan. Onda se selim.. Ma sta cu je udarat, nema veze.. Ja sam to vec zaboravila.. Al nije lijepo od nje..

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Rya je napisao/la:

Sva sreca, upisala sam faks, selim se u Sarajevo.. I ako se sretnem ikada s njom, ne mislim pricat o tome.. Ona je za mene dead..
Fakat sam je voljela i bila mi je full draga, al nije me trebala onako izradit..

Ako je nesto iskrsnulo i ako nisam mogla biti kod nje, mogla mi je to reci, imam ja dosta prijatelja u Sarajevu, snasla bi se ja.. Al nije trebala onako ko zadnja pi**a, ne javljat se na mobitel, blockat me na MSN-u ofo ono..

Hajd, bilo pa proslo..

<3

EDIT: Doci cu ponovo.. Sad sam bila kod zena 1 dan.. I ostalo kod sylle i predobro mi bilo. Dolazim opet krajem 8 mjeseca dok nadjem stan. Onda se selim.. Ma sta cu je udarat, nema veze.. Ja sam to vec zaboravila.. Al nije lijepo od nje..

Pa sto o5 nedodjes u sarajevo al samo ovaj put ponesi krampu i udaraj je po glavi :*
MaraSalvatrucha je napisao/la:
Pa sto o5 nedodjes u sarajevo al samo ovaj put ponesi krampu i udaraj je po glavi :*
HAHAHAHHAHAHAHHAH
PLAKAH .... Car si boga mi :)

btw : AL te dobro izradila :$
Showtimeee!
bann

cura predje 500 km i onaj e izradi da nocenje a i rya je trebala stavat 12 dana kod nje ... tako joj je maida rekla

mogla joj je rec dok nije krenula da ponese vise para da noci u nekom motelu
Rya je napisao/la:

Hajd, bilo pa proslo..

♥

Gdje mislis nac' stan? Koji dio?

btw, koji fakultet?
megamix je napisao/la:
Gdje mislis nac' stan? Koji dio?

btw, koji fakultet?
hrasnica s jasonom,kuca do kuce
fakultet matematicko prirodoslovni

majda 1337

mala ajde da letimo negde daleko daleko...

Post dobio aplauz od vLexinho

Bolje sto nisi spavala kod nje, ja koliko sam cuo ona zivi na Vlakovu aka graveyard. Treba dole da ti summona undead-ove ahahahahahahaha
btw
Nije ona ona ghetta ni na googleu vidjela ne znam sta se fura na to
cannabis4posho je napisao/la:
Bolje sto nisi spavala kod nje, ja koliko sam cuo ona zivi na Vlakovu aka graveyard. Treba dole da ti summona undead-ove ahahahahahahaha
btw
ahhahahahhahaha xd
Tipicna zenska hinja. Sada ce se ona javiti i reci da joj je mobitel upao u wc solju , da joj je za kompjuterom bio mladji brat i on je blokovao , da je ona greskom prespavala i mislila da je noc .

Sramota!
btw
hahahahhahahahahahhahahha
rofl mao ce tung
je napisao/la:
Ovog su jednog glupana nafurali da je Mao Ce Tung prvi poceo da rapa, boljii bio od 2paca
btw
na pofalicima zivi
ahhaha
SWRALE je napisao/la:
na pofalicima zivi
ahhaha
Iza brda i dolina iza mora i planina
Iza brda i dolina iza mora i planina
haha a moguce i togovori da zivi na pofalicima a ono iza huma
smjesno

bolje da je u zg upisala nego u sa, jaci fax 10x

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.