Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

lallaaa.

678 pregleda · 23 odgovora · otvorena 09.07.2009. u 08:12

shoT je napisao/la:
smjesno

bolje da je u zg upisala nego u sa, jaci fax 10x
Jest "jaci" je ahahahahaha
Iz dana u dan se cudim mnogim stvarima ali ovo je vrhunac. Ne razumijem koliki koeficijent inteligencije posjeduje momak koji je podigao temu, vjerovatno ne mnogo. Kako to ne nije stid ovo napiasti?

Prvo, da imas imalo pameti u svojoj glavi ne bi se usudio ovako pisati o jednom zivom bicu, a kamoli imao obraza da tu stavis neku sliku. Sudeci po tvojoj temi i komentarima svi bi pomislili da je ovo uzasna osoba, a povrh svega neka glupa prostitutka. Stidi se ti a ne doticna osoba. Ovom temom si pokazao koliko si ti zapravo djetinjast i koliko se volis mijesati u tudje zivote.

Sto se tice teme, nema se tu sta raspravljati ako se to posmatra sa aspekta realnog i zrelog covjeka koji je dorastao ozbiljnom razmisljanju.

Djevojka poznatija kao Rya vjerovatno ima 20-tak godina. Zar te godine nisu dovoljne da shvatis da je relacija Sarajevo - Zagreb veoma daleka? Mislim stvarno, dolaziti kod neke djece u Sarajevo na nocenja i kojekakva druzenja a nikoga nemati ovdje od familije je vrhunac apsurda. To su te glupe mladalacke zanosne price. Bilo bi ti pametnije da se opametis i pocnes udarnicki zivjet svoj mladi zivot. Je**s sve te provode i CS okupljanja u predjelima gdje nemas nikakvu organizovanu podlogu, odnosno nemas cak ni prenocista i usudjujes se tako daleko kretati od kuce. Djevojko za to treba hrabrost i glupost. Nemoj se ljutiti, ali ovo je moje misljenje. Odrasti vec jednom, i pocni se afirmisati. Sretno na fakultetu, nadam se da ces postici dobre rezultate. Nadam se da ces se lijepo snaci u nasem predivnom gradu. Sve najbolje od srca.

Sto se tice same teme ne zelim mnogo diskutovati, samo sto mogu reci jeste da se svi vi stidite. Na ovakav nacin prezentovati neku osobu je bolno. Nadam se da ova djevojka nece dozivjeti psihicki slom kada vidi sta su joj ''prijatelji'' priredili. Nije ona duzna da ceka druge ljude iz nekih nepoznatih pravaca, vjerovatno ima svoj zivot i porodicu. Sve se moze postici na lijep nacin. Lijepa, prijateljska atmosfera i medjusobni dogovori mogu mnogo toga uciniti.

Dolazak iz HR i SA treba biti dobro isplaniran. Ocigledno nije bio. To bas i nije sitnica, znate?

Zalosno je sto se svadjate preko foruma, ali tako je to danas. A jos je zalosnije sto sam utrosio svoje dragocjeno vrijeme pa napisao ovaj post, ali neka se zna da samo nistarija moze podici ovu temu. Ljudi su glupi, indoktrinirani i lako ce prihvatiti ovu misao i poceti lose govoriti o navedenoj djevojci.

Neshvatljivo mi je kako je Rya mogla pozeliti da mala padne na prijemnom za faks. To je uzasno, nemam rijeci. Jedino sto mi preostaje jeste da ja, licno, pozelim sve najbolje i iskrene nade za upis na fax. Bice sve ok, samo opusteno.

Zalim vas sve, redom. Ne mogu da vjerujem, ali eto vidio sam sopstvenim ocima. Ako ovako nastavite izgubit cete prijatelje.

Post dobio aplauz od vLexinho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.