Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Admins(bad and good sites)

451 pregled · 40 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 18:01

Ajd da vas pitam 1 pitanje:.

Sta mislite dali je gamers.ba zasluzio da bude najbolji gamerski forum na balkanu.Moj odgovor je NE zbog strogog admin teama.Et naprimjer ja sam napravio vijest Tekken 6 na PSP,i sve sam fino bez greske napisao i nisu mi primili vijest.A jedan je momak slicno napisao kao ja samo sto je tema Tekken 6 na xbox360..
Et samo sto sam ja napisao da ce na PSP ce biti neke dodatne dadoteke biti moguce kao novi itemi,stage itd..
Pa mi recite dali mislite da je admin team previse strog.
A ja sam siguran da je neki drugi tip iz admin teama tu vijest postavio odma bi je prihvatili.
Et iskreno recite,pa meni je bolji milion puta forum.hr,a znatel zasto,ako imate pitanje nemorate gledati na greske nemorate se bojati da admin team izbrise jer ako je neko pitanje nece sigurno,ako temu napisete u pogresnom podforumu oni ce je samo prebaciti u pravi podforum,a ne kao ovdje na gamers.ba gdje admini odma banuju.ja sam clucajno napravio temu u pogresnom podforumu i igraci su mi rekli u postovima:pogresni podforum i odma sam dobio ban....:S

Ajde admini nemojte odma temu u kantu bacati,da bas vidimo kako igraci misle o vama...
Ko kaze da je G.ba najbolji gamerski forum na balkanu? To je samo slogan.
bug.hr daleko ima najbolji forum.Al dobro sad.....
Kad vidim kako si napisao taj post,bude mi jasno zasto nisu prihvatili vijest
Ako ti se ne svidja gamers.ba idi na svoje siteove koji ti se svidjaju ? G.ba Administracija je onakva kakva treba biti.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Kome se god ne svidja ne mora ulaziti 
Ej, dok ne naučiš iza svakog znaka (, . ! ?) stavljat razmak nemoj se javljat.

I admini imaju pravo odbiti ili prihvatiti tvoju vijest, prema tome...

PS: Mogu se kladiti da je tih grešaka bilo i u toj VELIKOJ vijesti, a ako ih nije bilo onda je vijest samo c/p

:D:D:D
Pa sto ne ides forum.hr kad je bolje? Sta ces ovdje kad ne valja?

Nitrox je napisao/la:
Ako ti se ne svidja gamers.ba idi na svoje siteove koji ti se svidjaju ? G.ba Administracija je onakva kakva treba biti.
zivio govornik
Forum.hr je sveopsiran forum, obuhvata sve segmente naseg zivota dok je Gamers.ba usredotocen na gaming i video-igre. 

Uostalom, kao sto cannabis kaze - ako ti se ne svidja idi na taj svoj forum. Nama je ovdje dobro i zadovoljni smo administracijom i njenim postupcima. 

Ako vijest nisi napisao kako treba ili tu vijest vec neko napisao ta vjest fkt nece biti primljena.
A ako ti tema icemu valja,znaci bilo sta ostati ce tu gdje jeste i nece biti kantirana.
I nas brani Chuck Norris,kome se ne svidja neka se njemu obrati 
Gle, gamers.ba je najbolji gamerski portal na balkanu što ne znači da nema boljeg od njega, ali ipak mi je gamers.ba najdraži.
Što se tiče administracije i oni su ljudi' a zna se svi ljudi griješe. Administracija je prejaka' jest da sam im nekada zamjerio no' sve ih poštujem.
Mogao bi' napisati roman o ovome, ali neću da zagušujem temu.

Budi pozdravljen :]
Pr0_GaMeR sto si se onda reg ako ti se nesvidja gamers ??

skyx je napisao/la:
Kad vidim kako si napisao taj post,bude mi jasno zasto nisu prihvatili vijest
ae ev vidi kako sam napisao vijest:

Namco Bandai je danas za IGN potvrdio da će igra Tekken 6 biti dostupna i za PSP konzolu.PSP verzija igre imat će dodatne nivoe,sadržaje i iteme.Pored multiplayer modusa igra će imati i Ghost infrastrukturalni modus,koji će omogućiti igraćima da snime profile svojih karaktera i uporede ih sa ostalim igračima.

Psp verzija igre će se pojaviti u 27 Oktobru 2009 godine,zajedno sa PSP3 i Xbox 360.
Ojj sto seru,Gamers.ba je po meni najjacha stranica na cijelom balkanu,kome se ne svidja ima je**** bug.hr
Šta misliš kolko nas na gamersu.ba ima PSP a kolko xBox 360????
I ovdje trebaš publici ponuditi ono što se traži.
Većini se članova to desilo ali se ne možeš buniti tek tako.
Nastavi biti uporan i primit će.
Pr0_GaMeR je napisao/la:
ae ev vidi kako sam napisao vijest:

Namco Bandai je danas za IGN potvrdio da će igra Tekken 6 biti dostupna i za PSP konzolu.PSP verzija igre imat će dodatne nivoe,sadržaje i iteme.Pored multiplayer modusa igra će imati i Ghost infrastrukturalni modus,koji će omogućiti igraćima da snime profile svojih karaktera i uporede ih sa ostalim igračima.

Psp verzija igre će se pojaviti u 27 Oktobru 2009 godine,zajedno sa PSP3 i Xbox 360.
Kao što sam rekao, nepismen si. Pogledaj malo tu svoju vijest i ostale vijesti.

Kad ćeš naučiti da iza svakog znaka ide RAZMAK.
Ja mislim da admin team nije previse strog nego samo obavlja svoj posao to sto nisi dobro napiaso vijest naravno da ce je admin odbit ....

Ko me se nesvidja gamers nemora ni ulazit na njega ....
Ima mnogo drugih stranica...

Toliko od mene
ovje je premalo admina mi trazimo da ih se doda vise

a ti se napravi mangup i kazes kako su prestrogi

mozda nekad u buducnosti bude najbolji forum

Ja mislim realno gamers.ba je extra sajt po meni koliko god sam online mozila firefox tu mi je prvi gamers.ba kazes stroga administracija nije ni s od stroga spam se nekaznjava itd prem ona je takva nema se ni vremena itd ako ti se nesvidza kucaj ovo http://www.gamers.ba/logout.php i idi na ostale forume koje ti se svidzaju i gdje je administracija po tvojoj zelji ako ti nisu prihvatili vijest nemoras odma otvarati temu radi neke gluposti ;)
Toliko od mene z

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.