trebaju mi mape providne : train dust nuke dust2 inferno
hitnoo!!!!!!!!!!
ono neka budu providne

hitnoo!!!!!!!!!!
ono neka budu providne

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 18.01.2006. u 17:01

to znaci kao da hoces cheat ![]() www.fpsbanana.com www.teamnet.ws/counterdownload.htm www.cs-maps.org/ i probaj s ovim ako moze pomoci sta : www.gamers.ba/procitaj.php?forum=1&id=2492&page=2 www.gamers.ba/procitaj.php?forum=1&id=2492 |

Zadnji edit: 18.01.06 u 11:42:22
| et kamikaza koji si rtd sad si dzaba napiso cheat site sto znaci da sigurno i "koristis" tu stranicu .. koji si ti nap lik .. neznas u google unijeti de_dust2 clear wall il tako nes .. ccc |
?a pokusavao sam nac nisam mogao naci MAPE a ne CHITOVE debili jedni
| debilu jesi vidio sta sam dole napisao da mi je onu poruku poslao tip ciji je nick DARKNESS skuzioo ?a pokusavao sam nac nisam mogao naci MAPE a ne CHITOVE debili jedni |
pa eto jbga onda je darkness zaebo sve
treba ga slomit :p
aha pa eto jbga onda je darkness zaebo sve treba ga slomit :p |
puma se usro |
ali ipak ja bi trebao linkove gdje ima skinut PROVIDNE MAPE |
| "www.cheat-db.com " necu nikome kazati i vidi moze li sta ono pomoci sto sam napiso znaci ---------------------------------------------------- www.cheat-db.com ---------------------------------------------------- ako ti treba sta josh reci !!! debili jedan netreba mi cheat nego providna mapa NUKE vec imam da vjezbam sa kolegom na lanu kroz zid jeste debili pravi ste debili gloopani jedni seljaci degeni ....ovu gore poruku mi je napisao darkness |

Zadnji edit: 18.01.06 u 13:29:20

hahah cuj ga sto je lood sta si nenormalan ![]() ti si moj idol ![]() @ash tu ni na jednoj mojoj stranici nema chitova zato stfu. ako nisi provjerio |
| kamikazano1..zelim ti nesto pozeljeti.. Dab0gda ti crko kompjuter nemogu ga vise upalit nikad cheateru jedan..dab0gda nikad nemogo PC upalit zapalio se dab0gda... > > > |
onda si mu ti cheat dao, treba vas obojicu banovat ![]() naps |
slazem se sa tobom ash u potpunoostii
hahah cuj ga sto je lood sta si nenormalan ![]() ti si moj idol ![]() @ash tu ni na jednoj mojoj stranici nema chitova zato stfu. ako nisi provjerio |

bok1

Zadnji edit: 18.01.06 u 18:07:15
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.