Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

epn

812 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.01.2006. u 14:25

Molio bih admine da srede situaciju na epn+u sve je vise cheatera, sve sami whakeri, molim vas!
zapamtio sam nickove rade, nekakav rider onda macola i frio i ame!
Cuj macola.Mislim da si pogrijesio lika, ne koristi on to koliko ja znam.
ma de bolan nika admina im nema na serveru
po 120 5 im bude skor pa nije moguce u 30min.
haha nije ni macola ni storm rider ba glupi ste mada bude svaki dan redovno cheatrera treba prosriti broj admina!!
ma meni sada ban bio neki ovdje u internetu banovo psovo skullu
www.europronet.ba TO JE STRANICA EUROPRONETA, A NIJE TESKO SKONTAT DA JE SERVER EUROPRONETOV POBOGU!
Tamo se zalite na rad europronet servera i admina, na rad logosoft cs servera se zalite na www.lol.ba ili www.games.lol.ba...
na rad gamers.ba servera se vec mozete zaliti ovdje ali ne na nacin da postavljate retardirane teme tipa ove, nego da posaljete pm adminu koji ce vam odgovoriti ukoliko mu bude kur.cu cejf! jasno ? ajd sad bizi odavde!
Aj daj admini BAN ovog rubikona ide mi na zivce otkako je dosao na forum samo sto radi je SPAM!!
Kopa mi vise zivce nemogu izdrzat ispsovat cu sve zivo i mrtvo..
Smijesan si mali...igraj sa botovima ono add_bot al nemoj dificulty da stavljas na 1 nek bude 0 da ih mozes barem raniti.. i ne salji ovakve vijesti vise jer ste peglativni mali nobbcici..
smijesan si mali ti sada faca?

De spusti se na zemlju ba i skontaj da od frajerluka u CS-u nemas nista!

n00bic?? joj koliki si debil ti i takvi poput tebe!

Na k.... ste mi se popeli svi sto mislite da ste KINGovi u nekim igrama.

GET A LIFE
[FragLike] je napisao/la:
Aj daj admini BAN ovog rubikona ide mi na zivce otkako je dosao na forum samo sto radi je SPAM!!

ma neka ti mamu banuje iz gaca jesi cuo
a i ti meni ides na zivce jesi cuo
zapamtio sam nickove rade, nekakav rider onda macola i frio i ame!

Cuj nekakav rider? Znaci zapazio si tatu storm_ridera kako koristi cheatove.

Drugi put loma bolje pogledaj pa moze se desit da zapazis tatu kejdz-a kako koristi wallhack.
rubikon_ je napisao/la:
ma neka ti mamu banuje iz gaca jesi cuo
a i ti meni ides na zivce jesi cuo >

"mamu banuje iz gaca" ccc.. jesil ti normalan
ri0 je napisao/la:
www.europronet.ba TO JE STRANICA EUROPRONETA, A NIJE TESKO SKONTAT DA JE SERVER EUROPRONETOV POBOGU!
Tamo se zalite na rad europronet servera i admina, na rad logosoft cs servera se zalite na www.lol.ba ili www.games.lol.ba...
na rad gamers.ba servera se vec mozete zaliti ovdje ali ne na nacin da postavljate retardirane teme tipa ove, nego da posaljete pm adminu koji ce vam odgovoriti ukoliko mu bude kur.cu cejf! jasno ? ajd sad bizi odavde!

neslazem se bas u potpunosti sa tobom jer vecina admina koji su na epn-u su sa gamers.ba pa tako da se lik moze obratiti a treba se obratiti na www.epn.ba da se dodjeli vise rcon-a.
nE_n0th1nG_ je napisao/la:
"mamu banuje iz gaca" ccc.. jesil ti normalan

ma jok ti si
Cunami je napisao/la:

GET A LIFE

get a girl ?

- Ti nisi frajer ni u csu nit bilo gdije drugo , idi salij sebi stravu pa smanji frustracije .. oke ?
hahahahha cuj hakeri
Cunami je napisao/la:

GET A LIFE

Cunami hajd odfuraj svom jacinom sa gamersa jer si fakat rtd mojne se ljutiti ne petljaj se gdje ti nije mjesto...ja nisam king al ti mogu pokaziti dosta stvari zato stfu debilu mali...Bok1 ljubi dajda ponkle ..
z4baC je napisao/la:
Cunami hajd odfuraj svom jacinom sa gamersa jer si fakat rtd mojne se ljutiti ne petljaj se gdje ti nije mjesto...ja nisam king al ti mogu pokaziti dosta stvari zato stfu debilu mali...Bok1 ljubi dajda ponkle ..

Jesam zadivljen tobom nema sta mozes ti meni pokazati dosta stvari.......eh.U nas je najgora ljubomora nista vise.

Dobro ti tako mislis i ja postujem tvoje misljenje!
bok1 nemoj da saliva strahu jer ce morati nosati olovo sa sobom,cak i dok spava morace mu biti ispod jastuka...
[FragLike] je napisao/la:

Halo ba skontaj se malo .... mislim da je ovo tebi drugi acc jer su TEBE jednom vec banovali - ispravi me ako grijesim ...... za 1 sedmicu si na proslom acc-u napisao 100 - 200 postova , i kazes da nisi spamer

LOL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.