Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

mozila ili internet ex...

1.091 pregled · 20 odgovora · otvorena 18.01.2006. u 16:46

sta koristite

mozila firefox 0 · 0%
internet explorer 0 · 0%
obadvoje 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
hm .. pa kako da ti kazem , nekako mi je mozila draza neg ex. al ebga pretezno sada sve igraonice i sha ja znam ,opcenito raja koriste ... mozilu jer je sigurnija ... i brza nego sto je explorer .. al sve u svemu ... nekad oboje , nekad ... nijedno sve zavisi i od situacije i od svega drugog
ma ja slazem se mozzila je sto puta sigurnija od ex-a. i ja je koristim a i brze otvara stranice tJ. linkove
explorer je jedno veliko sranje!!! ako ga koristis a nemas firewall gotov si!!! nije ni mozila 100% sigurna!!!
fajfoks majka
pa zasto da imam strahove od spyware kad to mozilla moze da rijesi!
Mozilla Firefox 1.5
Samo me nervira ono npr. kad downlodujem pjesmu i kazem mi save target as........ i meni toga nema na mozilli , pa moram kopirati link u IE i odatle download , a i mnogo je brza Mozilla od IE-a ,
I ps. Nije obadvoje nego oboje!
Koristim mozila firefox jer je bolji od internet explorera iz vise razloga.

1. Posjeduje tabbed browsing, a to ima ie7 koji je jos beta i sranje
2. Sigurniji
3. Posjeduje razne "ekstenzije" kako dodatke, za laki radi,
4. I jos nekolicina razloga....
Mozila je 100% sigurnija samo sto nije ljepsa!roblem sto vecina internet klubova koristi ex pa je mozila zapostavljena
ja koristim mozillu zato sto je sigurna i sto do sad nisam imao nikakvih problema sa njom
dok ono sranje od explorera je puno neki virusa
IE
koristim Mozilu zato sto je brza, sigurnija i bolja od ex.
Koristim IE i nemam nikakvih preblema sa spypware i ad-aware glupostima,zato sto ne idem po tim stranicama koje sadrze te gluposti...IE mi najvise odgovara i zato cu ga uvijek koristiti...
Ja mrzim svoj komp sminkati, ono, instalirati puno programa, mjenjati nekakve win skinove, koristiti neke dodatke kako bih uljepsao svoj desktop, pa s tim mislim i na koristenje razlicitih internet explorera..
Classic rullz..

My Desktop:

No background
No screensaver
No sounds
No skins

Just, Win Classic

http://slibe.com/image/4bfbd52f-Desktop_JPG/
JA sam navikao na IE na mozzili mi je neobicno skroz mada sam i nju koristio i koristim povremeno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.