Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 25 bodova

internet problem

371 pregled · 2 odgovora · otvorena 30.10.2005. u 15:43

imao sam prosle godine jedan problem oko interneta koji sam na krajne muke rijesio .. samo sada nemogu da se sjetim kako problem je taj sto se konektujem na internet i svakih 1-2 minuta mi se disconnectuje .. evo screen pa ako neko zna neka odgovori. pokusao sam renewip ali nemoze :/

Rješenje
s obzirom da imas 1mbit ,ovako bi trebalo da ide :

Start -> Settings -> Network Connections -> desni klik na Local Area Connection ; Properties ...iskljuci dole box "Notify me when this connection has limited or not connectivity"

ona se ikona stvara ako je to ukljuceno ...desavalo se to i kod mene kad je ukljuceno ...ja iskljucio i restart ...sve radi !

Probaj,nisam siguran da je to 100% ,ali vrijedi.
ovao to ti je smao oznaka da ne idu PAKETI dakle niti salje pakete niti prima to ti je pucanje konekcije,i to se NEMOZE rijesiti dakle moze ti samo biti fora da ti je netko upisao IP i to ti se desava IP nesmje biti upuisan npr. kao kod korisnika cable dakle IP se NE upisuje sam ga DOBIJES kad se konektujes na net,dakle vidi jeli ti UPISAN i pobrisi ako jeste, a ovo ti u prijevodu znaci obavijesti me kad je ova konekcija ogranicena ili kada nema aktivnost dakle ti ne PRIMAS niti SALJES podatke i to ti znaci usklicnik na prozorcicicma,to se moze samo UKLONITI kao sto ti je rekao on putanju ali neces APSOLUTNO NISTA Dobiti sa time!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.