Kako da podesim wc3 na lanu znaci kod kuce imam 2 racunara povezana su i nikako nemogu da igram wc3 molim za pomoc
Diskusija
wc3 LAN POMOC !
62 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 15:59
Ako su vec umrezena, iskljuci firewall to zna da blockira
cannabis4posho je napisao/la:
Ako su vec umrezena, iskljuci firewall to zna da blockira
Philosopher je napisao/la:
Ili to ili je na oba racunara instalirao war3 sa istim CD-Keyem.
kao sto ti cannabis rece moze biti FW, il npr da ti nije isti patch na oba racunara..
DOLLAR je napisao/la:
nea veze key sa lan-om
kao sto ti cannabis rece moze biti FW, il npr da ti nije isti patch na oba racunara..
A firewall ne treba iskljuciti vec samo namjestiti da je war3 izuzetak i da mu dopusta konekcije sa drugih racunara.
Philosopher je napisao/la:
Ima (ili je na stariji patchevima imao), ja sam liku u igraonici instalirao 12 war3 sa istim CD-keyem i nijedan nije mogao vidjeti drugog. Kasnije na jednom instaliram sa drugim keyem i svi njega mogu vidjeti, ali sam jedan od njih moze uci.
A firewall ne treba iskljuciti vec samo namjestiti da je war3 izuzetak i da mu dopusta konekcije sa drugih racunara.
a to da nevidi hostan game moze biti do patcha, moze biti do veze izmedju racunara..itd itd
Pa hvala na odg...ali ista je verzija igre...znaci nije sa patchem problem....FW kad odem ono exeptions nema Warcraft ima par igara ali nema Wc3.I Cd-Key je razlicit tako da nezz izgleda da nije u tome problem....pogledao sam i spojena su 2 racunara lijepo nezz koji mu je....

Iskljuci firewall kad igras .zar je toliko komplikovano.ako ne mozes naci wc3 pod izuzetak iskljuci ga totalno i onda ces moci igrati.
napravio sam.....hvala opet...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.