Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wc3 LAN POMOC !

62 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 15:59

Kako da podesim wc3 na lanu znaci kod kuce imam 2 racunara povezana su i nikako nemogu da igram wc3 molim za pomoc
Ako su vec umrezena, iskljuci firewall to zna da blockira
cannabis4posho je napisao/la:
Ako su vec umrezena, iskljuci firewall to zna da blockira
Ili to ili je na oba racunara instalirao war3 sa istim CD-Keyem.
Philosopher je napisao/la:
Ili to ili je na oba racunara instalirao war3 sa istim CD-Keyem. ;)
nea veze key sa lan-om

kao sto ti cannabis rece moze biti FW, il npr da ti nije isti patch na oba racunara..
DOLLAR je napisao/la:
nea veze key sa lan-om

kao sto ti cannabis rece moze biti FW, il npr da ti nije isti patch na oba racunara..
Ima (ili je na stariji patchevima imao), ja sam liku u igraonici instalirao 12 war3 sa istim CD-keyem i nijedan nije mogao vidjeti drugog. Kasnije na jednom instaliram sa drugim keyem i svi njega mogu vidjeti, ali sam jedan od njih moze uci.

A firewall ne treba iskljuciti vec samo namjestiti da je war3 izuzetak i da mu dopusta konekcije sa drugih racunara.
Philosopher je napisao/la:
Ima (ili je na stariji patchevima imao), ja sam liku u igraonici instalirao 12 war3 sa istim CD-keyem i nijedan nije mogao vidjeti drugog. Kasnije na jednom instaliram sa drugim keyem i svi njega mogu vidjeti, ali sam jedan od njih moze uci.

A firewall ne treba iskljuciti vec samo namjestiti da je war3 izuzetak i da mu dopusta konekcije sa drugih racunara.
jarane kazem ti da nema veze key sa lan-om jer sam siguran 100%

a to da nevidi hostan game moze biti do patcha, moze biti do veze izmedju racunara..itd itd:)
Pa hvala na odg...ali ista je verzija igre...znaci nije sa patchem problem....FW kad odem ono exeptions nema Warcraft ima par igara ali nema Wc3.I Cd-Key je razlicit tako da nezz izgleda da nije u tome problem....pogledao sam i spojena su 2 racunara lijepo nezz koji mu je....:(:(
Iskljuci firewall kad igras .zar je toliko komplikovano.ako ne mozes naci wc3 pod izuzetak iskljuci ga totalno i onda ces moci igrati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.