Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs 1,6 lan

115 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 20:40

zdravo gamersi imam jedan problem , kada udjem u cs i idem na find server na internetu nema nijedan server ni na
lanu nema servera a u favorite mogu dodavati servere
jel trebam napraviti neku konekciju ili sta trebam uraditi da bi sa jaranom igro preko lana.

pomozite pls
Kada ideš internet , tu su ti steam serveri, tako da sa Non steamom ne možeš ući.

LAN ? Sama ti riječ govori, mora neko kreirati da bi ti ušao i to se koristi pretežno u internet centrima ( turniri ili matchevi ).

ENTEL1 je napisao/la:
Kada ideš internet , tu su ti steam serveri, tako da sa Non steamom ne možeš ući.

LAN ? Sama ti riječ govori, mora neko kreirati da bi ti ušao i to se koristi pretežno u internet centrima ( turniri ili matchevi ).

moj prijatelj koristi hs internet a ja global net i on kod kuce ima lan a ja nemam
jeli to zbog neta mozda??
mirnestaric je napisao/la:
moj prijatelj koristi hs internet a ja global net i on kod kuce ima lan a ja nemam
jeli to zbog neta mozda??
LAN nema nikakve veze sa internetom.

Da bi igrao na lanu npr od kuce "moraš imati 2 ili više računara povezanih" i onda mozes
Znam u cemu je problem samo mi odgovori sljedece:

Jeli u tebe samo modem(nema nikakvi dodataka) i koliko kompjutera imas jesul 2 kompjutera pa si spojio preko "Rutera".:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.