Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Tetovaza

311 pregleda · 34 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 00:46

Eh ovako ..
Dragi gejmeri zelim da radim tatto , e sada mene interesuje sta biste vi na mom mjestu radili i koju sliku...
Posto sam ja ne odlucan i slabo ima po guglu slika tatto,pa bih volio da mi date stranicu or link gdje imaju bas ekstra tetovaze...
Bio bih vam zahvalan ! XD
neku tribal tatto na nozi xD ili na ruci .. xD
Na tvom mjestu bih prvo provjerio jesam li normalan :S
Pa covjece radi tetovazu koja se tebi svidja,nznm ja oko cega se ti zanimas .
Ovo nakve tribale, andjele, likove, tigrove i taj neki papanluk ne bih nikada uradio. Ako ces raditi tetovazu uradi neki vazan datum ili ime od neke veoma bitne osobe recimo od mame, da ti tetovaza citav zivot nesto znaci a ne nakve gluposti kojih ce te biti stid kasnije.
Ma uradi neku na fazon onih kineskih slova. :D Te nekako mocno izgledaju.
E zelim da ti kazem tatto jeste extra uraditi ali znas da to moze biti opasno mogu se svakave bolesti dobiti. Predlazem ti da sam odlucis ono sto se tebi svidja nemoj kopirati svakoga. A po meni je bezveze ako stavljas neka zenska imena , ili neka kineska slova i tako to ima stvarno puno muskaraca i cura sa istim tetovazama to mi je malo bezveze. Posavjetuj se sa onime ko radi tetovaze nemoj da ti svako govori ono sto se njemu svidja.
cannabis4posho je napisao/la:
Ovo nakve tribale, andjele, likove, tigrove i taj neki papanluk ne bih nikada uradio. Ako ces raditi tetovazu uradi neki vazan datum ili ime od neke veoma bitne osobe recimo od mame, da ti tetovaza citav zivot nesto znaci a ne nakve gluposti kojih ce te biti stid kasnije.
Svaka cast ...
Razmisljao sam datum ili ime Najdraze osobe !...
Ali koliko vidim ti si dosada dao najbolji prijedlog sve ovi nesto lupetaju :S
Slažem se sa cannabisom.
tetovaža ostaje čitav život , znači ako sad budeš glup i istetoviraš neki idiotizam , osta ti idiot čitav život.
Istetoviraj ime neke važne osobe suprotnog spola i srce pored toga.
Ja bih tako , ti kako hoćeš ;)
exst3me je napisao/la:
neku tribal tatto na nozi xD ili na ruci .. xD
isfuralo to.

Cekaj koliko je god potrebno , ali skontaj sebi neku unikatnu i za tebe jedinstvenu tetku i neces se pokajat
goginho je napisao/la:
Na tvom mjestu bih prvo provjerio jesam li normalan :S
Pa covjece radi tetovazu koja se tebi svidja,nznm ja oko cega se ti zanimas .
Nema tu sta provjeravati.
Da je normalan, nebi otvarao ovakvu temu, prije svega ne na ovom forumu.

Tetovaza se radi zbog tebe, a ne zbog drugih. Tetoviraj si ono sto ti volis, sta se tebi svidja, a nepitaj druge. Nece oni tu tetovazu nositi cijeli zivot, vec ti.

Ja cu sebi, jednog lijepog dana, a mozda i ranije, istetovirati zmaja na ramenu, ili jedan znak koji se meni svidja na vratu, sa zadnje strane, malo blize ramenu.

Naravno, ovo se meni svidja i uradicu zbog sebe i u nijednom trenutku mi nije palo napamet da pitam nekog drugogo sta da si istetoviram.

Ako ne znas sta ces, onda ne pitaj, uzmi katalog tetovaza, pregledaj sta zelis i dobro razmislis hoce li ti ta tetovaza brzo dosaditi.
Uradi nesto u tribal styleu
sami pazi kod koga se tetoviras
da ne bude ovako nesto xD
Narucen sam kod tatto majstora 15- tog owog mejseca.
Na ruci radim natpis:
venge ;)
Philosopher je napisao/la:
Nema tu sta provjeravati.
Da je normalan, nebi otvarao ovakvu temu, prije svega ne na ovom forumu.

Tetovaza se radi zbog tebe, a ne zbog drugih. Tetoviraj si ono sto ti volis, sta se tebi svidja, a nepitaj druge. Nece oni tu tetovazu nositi cijeli zivot, vec ti. :r

Ja cu sebi, jednog lijepog dana, a mozda i ranije, istetovirati zmaja na ramenu, ili jedan znak koji se meni svidja na vratu, sa zadnje strane, malo blize ramenu.

Naravno, ovo se meni svidja i uradicu zbog sebe i u nijednom trenutku mi nije palo napamet da pitam nekog drugogo sta da si istetoviram.

Ako ne znas sta ces, onda ne pitaj, uzmi katalog tetovaza, pregledaj sta zelis i dobro razmislis hoce li ti ta tetovaza brzo dosaditi.:-X
Vidi , ja jesam normalan ....
Nego ne bih prihvatio svacija misljenja, nego cisto onako iz radoznalosti sam postavio temu i da cujem vasa misljenja...
Mada neko ima lijep prijedlog,jer od starijih se uci,pa zbog toga sam postavio,jer ovdje ima starijih od mene,a ja tek imam 17 godina !...
Zato sam i postavio da se kasnije ne bih pokajao,a u temi sam isto napisao da bi pomoglo da mi da neko link ili stranica da vidim kakvih tetovaza ima !...
Ja da sam na tvom mjestu, ja bi uradio (a uradit cu jos 1 godina aBd) bar code na vratu, tj onu tetovazu sto hitman ima na vratu, ono je meni PREJAKO!
ja iznad muskog spolnog organa imam tetku bujrum, a preporucujem da uradis nesto na ruci, u stylu kineskih slova, jer najjacha znacenja imaju,al da ih bude sto vise:D i da se iskombinuju sa tribalom :) al ako imas naravno kesha za to i ako ima likova koji ce to uradit :)
GruNt je napisao/la:
ja iznad muskog spolnog organa imam tetku bujrum, a preporucujem da uradis nesto na ruci, u stylu kineskih slova, jer najjacha znacenja imaju,al da ih bude sto vise:D i da se iskombinuju sa tribalom :) al ako imas naravno kesha za to i ako ima likova koji ce to uradit :)
Ja kontam raditi tetovazu do 400 km...
Pa zato vas pitam da ne bacam bezveze pare,tj ujedno ostaje citav zivot i da ne bih pogrijesio sa tetovazom i pokajao se na kraju ... !....
cannabis4posho je napisao/la:
tacno tako, i da je udaris na nekom dobro zajebanom mjestu, da znas sto si je radio, da kad je pogledas znas da nije djelo mladosti i ludosti !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.