Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Tetovaza

311 pregleda · 34 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 00:46

Eh ovako ..
Dragi gejmeri zelim da radim tatto , e sada mene interesuje sta biste vi na mom mjestu radili i koju sliku...
Posto sam ja ne odlucan i slabo ima po guglu slika tatto,pa bih volio da mi date stranicu or link gdje imaju bas ekstra tetovaze...
Bio bih vam zahvalan ! XD
Kad bi uradio.. uradio bih na fazon odbojke.. posto vec 6 godina treniram... jednostavno obozavam taj sport <3

nesto ovako

ili ovako

Tako da i tebi preporucujem da tako nesto uradis, nesto na fazon necega sto volis i postujes..

Mada iskreno ne znam ni da li bi uopste istetovirao ista, ne privlaci me toliko..
ja sam skoro uradio power welth u predjelu podlaktice a ovo planiram radit na leđima "http://freetribaltattoo.net/img/tribal-one-eye-tribal-tattoo-0109.JPG"
Ev' pogledaj kako ti se ovo svijda "http://img408.imageshack.us/img408/3672/henna7rd8.jpg"
Ima u mene prijatelj on radi tribale, al radi iz glawe tako da neces moci bit copija :) GL
SKRBAE je napisao/la:
ja sam skoro uradio power welth u predjelu podlaktice a ovo planiram radit na leđima "http://freetribaltattoo.net/img/tribal-one-eye-tribal-tattoo-0109.JPG"
Ev' pogledaj kako ti se ovo svijda "http://img408.imageshack.us/img408/3672/henna7rd8.jpg"
Ima u mene prijatelj on radi tribale, al radi iz glawe tako da neces moci bit copija :) GL
Fina je ta prva slika sto zelis raditi...
Ali ipak i zavisi kod koga radis,imas kod nekih prljava igla i Bog zna kakvih bolesti mozes dobiti i ko je sve radio !...
Zato evo svima savjet ... "pazite kod koga radite"
Jer moj haver je dobio vjerovali ili ne SIDU,lik nije oprao masinicu i preko igle tj krv bila i direktno presla bolest...
za 400km mozes tetovirati cijela ledja :P,

moras znati da tetovazu kad stavis da ces je nositi cjeli zivot, zato ti je najbolje staviti nesto sto ti puno znaci u zivotu(nesto sa cime se bavis)...

recimo ja treniram JUDO pa planiram tetovirat JUDO ali na japanskom,jer mi Judo dosta znaci u zivotu, tetovaza bi bila povise desne sise(između ramena i sise)
Boxxes je napisao/la:
Uradi nesto u tribal styleu
sami pazi kod koga se tetoviras
da ne bude ovako nesto xD
nije fail ova pic, tako ona izgleda bez sminke :D

Odes u tatto studio i kazes liku tako i tako tako i tako hocu da mi uradis objasnis mu sve i lik ce valjda nacrtat, ti tipla malo vise za to da bude bas jedinstvena tetka i to je to :D
silent_hill je napisao/la:
Fina je ta prva slika sto zelis raditi...
Ali ipak i zavisi kod koga radis,imas kod nekih prljava igla i Bog zna kakvih bolesti mozes dobiti i ko je sve radio !...
Zato evo svima savjet ... "pazite kod koga radite"
Jer moj haver je dobio vjerovali ili ne SIDU,lik nije oprao masinicu i preko igle tj krv bila i direktno presla bolest...
pa lik kod kojeg se ja tetoviram mi je i najbolji jaran tako da don't worry be happy :) a to sa sidom si malo pretjerao .... :S nijedan tatoo studio ti nece radit 2 x istom iglom.
Ako zelis dobar tattoo prije svega moras razmisliti kome dajes na povjerenje svoje tjelo 1,2,3 sata da ti crta po njemu jer to je trajno ne? ;)

Drugo, preporucio bih ti osobu koja mene tetovira vec 4-5 godina a nalazi se u Bosanskoj Otoci i jako je kvalitetan majstor svog posla a ako se dobro pogodis sa njim znas proc i jeftino.

Ako si zainteresiran, kontaktiraj me putem PM da ti dam broj mobitela.
Brate nemoj da radis uopste ako nemas ideje sta bi ti , znaci ako je radis da se kurcis i to posto vidim da kazes vi mi recite sta da i gde da stavljam... Definitivno nemoj da radis ako ti nemas zelju da nesto istetoviras , posto ce ti dosaditi za godinu i onda ces se kajati sto si radio.
mafia je napisao/la:
Ako zelis dobar tattoo prije svega moras razmisliti kome dajes na povjerenje svoje tjelo 1,2,3 sata da ti crta po njemu jer to je trajno ne? ;)

Drugo, preporucio bih ti osobu koja mene tetovira vec 4-5 godina a nalazi se u Bosanskoj Otoci i jako je kvalitetan majstor svog posla a ako se dobro pogodis sa njim znas proc i jeftino.

Ako si zainteresiran, kontaktiraj me putem PM da ti dam broj mobitela.
kk br0..
Cim razmislim kontaktirat cu te za broj moba !...
- mani se tribala,skorpija,zmajeva,natpisa,grbova,golih zena i roken rolla .. -.-

- moj savjet ti je da ne radis tattoo uopste .. svako tijelo je lijepo na svoj nacin i svako tijelo je unikatna tetovaza samo od sebe ..

- ali ako si vec odlucio da ukrasis svoje tijelo .. radi tetovazu na neprimjetnom mjestu : ledja (ramena,plecke,kicma), torso (grudi,stomak,rebra - najbolnije mjesto), noge (listovi unutra/vani, butine unutra/vani, stopala lijeva/desna strana/povrsina) ..

- to je sto se tice mjesta .. a sto se tice same tematike tetovaze .. pobrini se da ona prica pricu .. bila ona 2 cm ili preko cijelih ledja .. bila ona 40KM ili 340KM .. pobrini se da ona ima svoju pricu,svoju dusu, svoju bit/sustinu postojanja .. neka ima svoju svrhu da zivi zajedno sa tobom ..

- sto zelim reci .. neka bude nesto sto ces sutra svojim roditeljima, svome drustvu, svojoj djevojci .. pokazati i biti ponosan na to ..

- to znaci .. nesto sto ce imati svoj smisao .. to "nesto" trebas da pronadjes .. niko ti to ne moze reci .. sam sebi krojis sudbini pa sam ces sebi krojiti i tattoo .. jer na kraju to je tvoje tijelo ... ne moje ili nekog drugog ..

- skontaj se malo .. neka prenoci .. dan je pametniji od noci .. skontaj sta je "to" sto je tebi bitno i sto ima svoj smisao ..

- kreiraj je u glavi .. i otidji pravom majstoru da tu ideju, tu tvoju misao pretoci na papir ..

- ako nemas nekih para .. je**s ga ko danas ima .. preporucujem ti Paju u skenderiji ..

- ako vec skontas neke pare .. toplo ti preporucujem da odes do Cobera u Zenicu ..

- kazes svoju ideju momak ti kaze dodji za 10 min il dodji za 7 dana .. dodjes .. momak ti pokaze crtez .. ti se sjebes .. ako hoces neke izmjene kazes mu .. on ti na licu mjesta prepravi . kad tetovaza dobije svoj oblik tj crtez .. kad je to "to" .. kazes udri ..

- kad je uradis .. pazis je .. sedam dana ili dvije sedmice .. i bit ce ti drago sto je imas ..

- jer to je to .. toliko od mene .. sry sto sam oduzio ... malo mi thc przi mozak pa me pere da pisem :)

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.