Pitanje
Poništeno pitanje
15 bodova
Photoshop Cs3 Problem
127 pregleda · 13 odgovora · otvorena 29.06.2009. u 07:58
100 % si instalirao Portable PS ..
tj . onaj PS od 50 MB kad ga skidas sa neta...
I ja sam to skino, i meni neradi text i to nikome nemoze na tom PS.... Imas nikakv patch za to nemoj trazit skini FULL PS
I ja sam to skino, i meni neradi text i to nikome nemoze na tom PS.... Imas nikakv patch za to nemoj trazit skini FULL PS
U mene je PS skinut sa adobe-ove stranice , ista stvar mi se desava...
Pleasure je napisao/la:
mrvicaaa je napisao/la:
Jel moze link da skinem full=
jesil ubacivo neke fontove ako jesi neki su mozda osteceni ..
epicinho je napisao/la:
jesil ubacivo neke fontove ako jesi neki su mozda osteceni ..
Pleasure je napisao/la:
Layer -> Rasterize -> All layers
haha ma i meni je to,nego vidis sad ti je font courier i nista ne mozes napisati,promijeni font pa pocni pisati,jer gdje ne vidis sample od fonta on ne moze,dakle samo ti neki nece moci tj.meni ne radi oko 6 fontova i cim dodem do nekog koji ne radi izbaci ovu gresku.A ovo layer-rasterize, ne radi mada mi ni ne treba jer ne koristim ovih 6 fontova
I meni je moglo kad sam prvi put pokrenu taj PS od 54 MB (portable )
Ali kad sam formatiro racunar nije vise moglo....Sve zavisi posto ima puno bugova...
A da nebi formatirao racunar nekoliko puta samo da bi mu PS mogao bolje je skiniti full sa neta
Ali kad sam formatiro racunar nije vise moglo....Sve zavisi posto ima puno bugova...
A da nebi formatirao racunar nekoliko puta samo da bi mu PS mogao bolje je skiniti full sa neta
U mene je vala full verzija CS4, ide savrseno...
A taj proble sto ti imas, imo sam ga i ja sa portable i onda sebi samo nabavio Full.
A taj proble sto ti imas, imo sam ga i ja sa portable i onda sebi samo nabavio Full.
PrO_G4M3R je napisao/la:
U mene je vala full verzija CS4, ide savrseno...
E jesi
nisi instalirao citavu verziju pa ti nemogu slova.hahahaha.

nisi instalirao citavu verziju pa ti nemogu slova.hahahaha.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.