Prije svega pozdrav svim članovima koji čitaju temu.
Dvoumio sam se gdje da je postavim jer je u vezi photoshopa ali ev' ipak ovdje.
Da pređem na temu, photoshop (cs3) nisam otvarao ima mjesec dana i danas sam se "nakanio" da uradim 2-3 slike na FanArt riznici jer mi je dosadno. I hajd', ja otvorim photoshop i treba da se registruje. I naravno, ja sam prije hladno pritisk'o Register Later ali sada ne može.
Kad' kliknem Register Later ništa se ne desi. Kao da nisam ni kliknuo. Raspitivao sam se po MSNu i neki lik, čini mi se andrOx, je rekao da se registrujem i da u sva polja stavim "aaaaa" i ja sve to uradim, ali kad kliknem Register Now desi se ovo:

A nakon toga, kad' kliknem na "
one" prikaže mi se:

I više ne mogu ništa da radim. Nit' da ugasim taj prozor, nit' ništa. Onda sam odlučio da uradim reinstall tj da repair-am ps i "spasio" sam brusheve i patterne, te otišao na Control Panel - Add or Remove Programs.
Pronašao sam Photoshop >

Ali nakon što kliknem na "Change/Remove" prikaže mi ovo:

Ako kliknem na "Ok" onda me samo vrati i ne mogu reinstallirat' niti izbrisat'.
Šta je JScript - ne znam. Šta da radim slijedeće - ne znam.
Dajem 60 bodova + aplauz admina/moda, čim se popravi ovaj bug, onome ko mi pomogne da upalim i da radim u Photoshopu.
PS: nemam cd-a od photoshopa!
PS2: ko mi nevjeruje da ću dat' 60 bodova, stavit' ću u info da sam mu dužan ^^
Spamerz > fuck off !
Zahvaljujem svima koji mi pomognu il' barem pokušaju pomoći.
Dvoumio sam se gdje da je postavim jer je u vezi photoshopa ali ev' ipak ovdje.
Da pređem na temu, photoshop (cs3) nisam otvarao ima mjesec dana i danas sam se "nakanio" da uradim 2-3 slike na FanArt riznici jer mi je dosadno. I hajd', ja otvorim photoshop i treba da se registruje. I naravno, ja sam prije hladno pritisk'o Register Later ali sada ne može.
Kad' kliknem Register Later ništa se ne desi. Kao da nisam ni kliknuo. Raspitivao sam se po MSNu i neki lik, čini mi se andrOx, je rekao da se registrujem i da u sva polja stavim "aaaaa" i ja sve to uradim, ali kad kliknem Register Now desi se ovo:

A nakon toga, kad' kliknem na "
one" prikaže mi se:
I više ne mogu ništa da radim. Nit' da ugasim taj prozor, nit' ništa. Onda sam odlučio da uradim reinstall tj da repair-am ps i "spasio" sam brusheve i patterne, te otišao na Control Panel - Add or Remove Programs.
Pronašao sam Photoshop >

Ali nakon što kliknem na "Change/Remove" prikaže mi ovo:

Ako kliknem na "Ok" onda me samo vrati i ne mogu reinstallirat' niti izbrisat'.
Šta je JScript - ne znam. Šta da radim slijedeće - ne znam.
Dajem 60 bodova + aplauz admina/moda, čim se popravi ovaj bug, onome ko mi pomogne da upalim i da radim u Photoshopu.
PS: nemam cd-a od photoshopa!
PS2: ko mi nevjeruje da ću dat' 60 bodova, stavit' ću u info da sam mu dužan ^^
Spamerz > fuck off !
Zahvaljujem svima koji mi pomognu il' barem pokušaju pomoći.

preko ovog programa