Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Photoshop shape

173 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 00:47

Kako ne možeš bolan

Kada klikneš na onu strelicu prema dole, kod onih custom shapova, prikažu ti se shapovi. Imas pored ono malo dugme, klikneš na njega i izabereš All. Dobit' ćeš željeni shape ^^

Ponovo pogresan podforum.

G.ba FAN ART!
NODI je napisao/la:
Kako ne možeš bolan

Kada klikneš na onu strelicu prema dole, kod onih custom shapova, prikažu ti se shapovi. Imas pored ono malo dugme, klikneš na njega i izabereš All. Dobit' ćeš željeni shape ^^

Mozda kod njega nemaju svi,ja sam isto tako trazio i nisam mogo nac' ,pa sam d-loado!
Rafoo je napisao/la:
Mozda kod njega nemaju svi,ja sam isto tako trazio i nisam mogo nac' ,pa sam d-loado!
Ako je pravilno instalirao photoshop, mora biti ! Bog zna šta si ti instalirao xD
Kliknes na Custom Shape Tool. Precica slovo U.

Post dobio aplauz od Philosopher

NODI je napisao/la:
Ako je pravilno instalirao photoshop, mora biti ! Bog zna šta si ti instalirao xD
Kupio u Marketu Photoshop CS3!

I nije bilo tih grbova,i to,bilo samo njih 20-ak!
photoshop ima ugradjene te grbove i pi******e. kada birash shape gore imash onu malu strelicu sto je nequeo fino screen postao, eh tu samo klikci na one dole "vrste" shape-ova i samo ih redaj na "append" ... kada ih sve loadash onda opet na tu strelicu i spasi to sve u jednu "naziv" shape grupu, da se kasnije ne morash peglat oko toga. ako i dalje ne mozesh da nadjesh taj grb, onda uninstal ps i postavi temu neka ti neko napravi kopiju mym logoa, jer vidim da se svi vishe poceli furat na isti kalup :]

Post dobio aplauz od Philosopher

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.