Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Michael Jackson

602 pregleda · 49 odgovora · otvorena 27.06.2009. u 21:29

Ovu vijest sam saznao i mislio sam da trebam napisati temu pa sam napisao ...

Evo doznalo se da Michael Jackson nije umro zbog srcanog udara nego imao je privatnog doktora koji mu je dao tablete tj otrov zato sto je bio ljubomoran na njega i htio je sve najgore , sjetio se da bi mu mogao dati otrov tj. rekao mu je , michael jackson je uzimao lijekove i dao mu je novi lijek i rekao da uzima po 2Tablete u danu a trebalo je samo pola tablete.Kada je popio poslije nekih sat vremena bilo mu je mucno i pozvao je doktora.Doktor se nije javljao neko vrijeme i poslije 10-15min se javio on mu je rekao (Doktor) da ima "pacijenta" koji "umire" i odma je spustio slusalicu.Michael Jackson je zvao sve ali niko mu se nije htio obazrijeti na poziv.Policija ga je odvela kod profesionalnog doktora i rekao je da se predozirao.Policija je provjerila zadnje pozive i otisli su kod M.J-ovog privatnog doktora,ali njega nije bilo.Ostavio je poruku svojoj sekretarici koja ga je vise nego volila ali nije to ona nasla nego policija.Niko osim policije i dr. ne zna sta se nalazilo u poruci,samo se znalo da je doktor pobjegao.To je bilo na vijestima u 17.00 na kanalu "TV nov@".

Privatni Doktor Michael Jacksona se jos trazi.

R.I.P
Rest In Peace (F) Michael Jackson
bakaq je napisao/la:
j**o vas michael jackson u supak vas j**o , do juce ga niko nije sluso , dok je umro situacija , svi skidaju pjesme j**o vas on usta
Cuj niko ga nije sluso HAHAHHAHAHHA
Kume nije Toshe =/ ( respect )

Ima audio snimak poziva 911 od njegovog brata ja mislim , tako da on nije nikog zvao .

Rip
Samo za info Doktor koji je pregledao jacksona se je predao policiji i oni ga sad ispituju naime ima puno verzija kako je jackson umro al ce se vjerovatno znat tacna uzrok smrti tek za 6-8 sedmica.Al opet sad nije vazno kako je umro jer je jednostavno umro covjek nemoze ga vratit nista,covjek je bio legenda i sa 7 godina je poceo karijeru al radi toga je izgubio djetinstvo koje je htjeo da vratit...do evo po temi citam neke postove koji pisu ova neka djeca kazu ko nije ga niko sluso dok je ziv bio...pa kako ta djeca da znaju za njega ona se nisu ni rodila...takodje nisam ni ja puno stariji imam 16 godina neznam kakve je koncerte on imao...uglavnom ponekad prije sam znao da poslusam njegove pjesme a njegov moonwalk je legendaran i ostat ce,i jedini je covjek koji sebe moze da nazove King of pop niko drugi to nece moc.

R.I.P Michael Jackson
bilo kako bilo čovjek je mrtav....
kasnis ko teletekst :s
Cudan je danasnji svijet. Nikad ne mozes biti siguran ma gdje god da si. It's too troublesome but it can't be helped.

Buducnost je veoma relativan fenomen koji niko ne moze kontrolisati. Mi, ljudi, mozemo bar malo utjecati na ishod nase buducnosti. Koliko to god bilo tesko ipak moramo djelovati ili ce nas vrijeme progutati. Ako se to desi nece biti spasa. Obrazujmo se i afirmisimo se na vrijeme.

Iako si bio cudan i veoma originalan igrac, postujem te legedno.

R.I.P. Michael Jackson

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.