Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Michael Jackson

602 pregleda · 49 odgovora · otvorena 27.06.2009. u 21:29

Ovu vijest sam saznao i mislio sam da trebam napisati temu pa sam napisao ...

Evo doznalo se da Michael Jackson nije umro zbog srcanog udara nego imao je privatnog doktora koji mu je dao tablete tj otrov zato sto je bio ljubomoran na njega i htio je sve najgore , sjetio se da bi mu mogao dati otrov tj. rekao mu je , michael jackson je uzimao lijekove i dao mu je novi lijek i rekao da uzima po 2Tablete u danu a trebalo je samo pola tablete.Kada je popio poslije nekih sat vremena bilo mu je mucno i pozvao je doktora.Doktor se nije javljao neko vrijeme i poslije 10-15min se javio on mu je rekao (Doktor) da ima "pacijenta" koji "umire" i odma je spustio slusalicu.Michael Jackson je zvao sve ali niko mu se nije htio obazrijeti na poziv.Policija ga je odvela kod profesionalnog doktora i rekao je da se predozirao.Policija je provjerila zadnje pozive i otisli su kod M.J-ovog privatnog doktora,ali njega nije bilo.Ostavio je poruku svojoj sekretarici koja ga je vise nego volila ali nije to ona nasla nego policija.Niko osim policije i dr. ne zna sta se nalazilo u poruci,samo se znalo da je doktor pobjegao.To je bilo na vijestima u 17.00 na kanalu "TV nov@".

Privatni Doktor Michael Jacksona se jos trazi.

R.I.P
1rphanz0r je napisao/la:
Nije istina da nije bio slušan, gdje ti živiš?

Michael Jackson je legenda ravna Elvisu Presleyu. Jeste bio slušan, ali ne sigurno u onoj mjeri u kakvoj će biti sad nakon njegove smrti. Ali to je tako, to je očekivano. Umjetnici (pjevači, slikari, kompozitori i lica sa sl. zanimanjima) uglavnom postaju poznati nakon što umru, a oni koji su bili mnogo popularni dok su bili živi se stavljaju "u nebesa".

Primjer: ista stvar sa Tošom Proeskim. Jeste on bio slušan dok je bio živ, al' kad je umro posto je tek - tad pravi hit.
Zadnji nastup je imao prije 10 godina , ta cinjenica dovoljno govori cak 1990-ih je govorio o povlacenju sa scene sto je i uradio !
1rphanz0r je napisao/la:

Michael Jackson je legenda ravna Elvisu Presleyu. Jeste bio slušan, ali ne sigurno u onoj mjeri u kakvoj će biti sad nakon njegove smrti. Ali to je tako, to je očekivano. Umjetnici (pjevači, slikari, kompozitori i lica sa sl. zanimanjima) uglavnom postaju poznati nakon što umru, a oni koji su bili mnogo popularni dok su bili živi se stavljaju "u nebesa".

Primjer: ista stvar sa Tošom Proeskim. Jeste on bio slušan dok je bio živ, al' kad je umro posto je tek - tad pravi hit.
Nemoj da pricas gluposti za Toseta.. Tose je bio legenda i pre smrti, samo sto su "deca" pocela da ga slusaju posle njegove smrti..
j**o vas on usta vise

niko ga nije ni spominjo dok je bio zivite za njega :S

Post dobio šamar od cannabis4posho

PiraTinstw je napisao/la:
j**o vas on usta vise

Pa sta ocekujes, da mrtvog covjeka pljulju?

Znas onu:
"O MRTVIMA SVE NAJBOLJE"

Molio bih te da je se pridrzavas
1rphanz0r je napisao/la:
:r

Pa sta ocekujes, da mrtvog covjeka pljulju?

Znas onu:
"O MRTVIMA SVE NAJBOLJE"

Molio bih te da je se pridrzavas ;)
Sto ga niko nije spominjo dok je ziv bio

Sto ?
j**o vas on usta vise

Spominjali su ga svugdje, samo ti nisi cuo jer si psovo nekome mrtve na CSu ili ovdje spamo.

Hvala, cao.
- ne citiraj me, cus :D

Post dobio aplauz od cannabis4posho

j**o vas on usta vise

Nije ga niko spominjao jer kod nas vlada seljakljuk i svi slusaju dare,cece,seke i nema mjesta za pravu muziku. I nek' te bude stid za to sto si napisao. Ali nema veze svako ima pravo na svoje misljenje i ja bi to isto napisao kao sto si ti da je umrla dara bubamara.
ek0 je napisao/la:
Nije ga niko spominjao jer kod nas vlada seljakljuk i svi slusaju dare,cece,seke i nema mjesta za pravu muziku. I nek' te bude stid za to sto si napisao. Ali nema veze svako ima pravo na svoje misljenje i ja bi to isto napisao kao sto si ti da je umrla dara bubamara.
Neslusam njih tako da me i nezanimaju
nyonyo je napisao/la:
Interesantan je moonwalk Evo i ja gledam na youtub
da
al tesko naucit pokusacu ponovo

Edit : kazu da se pomaknuo da nije umro da je idalje ziv isto kao elvis
http://www.youtube.com/watch?v=fkuFhvxXpec

[youtube]fkuFhvxXpec[/youtube]
rriad je napisao/la:
kasnis ko teletekst :s
hahahahahaha

R.I.P
Cudan je danasnji svijet. Nikad ne mozes biti siguran ma gdje god da si. It's too troublesome but it can't be helped.

Buducnost je veoma relativan fenomen koji niko ne moze kontrolisati. Mi, ljudi, mozemo bar malo utjecati na ishod nase buducnosti. Koliko to god bilo tesko ipak moramo djelovati ili ce nas vrijeme progutati. Ako se to desi nece biti spasa. Obrazujmo se i afirmisimo se na vrijeme.

Iako si bio cudan i veoma originalan igrac, postujem te legedno.

R.I.P. Michael Jackson

Post dobio aplauz od cannabis4posho

1rphanz0r je napisao/la:

mah..slusan i previse. Fanova imao ko niko mozda nece ni pomisliti. Mene je odusevio nejgov ples a iskreno pjevanje...ne slusam taj zanr muzike uopste. Ja ne znam kako bih se izrazio o njemu...legenda ali malo poremecena. Mi idemo na more da pocrnimo a on htio biti bijel ko sir? :S malo ludo ipak... pedofilija i sve to :S pa svi su ti "selebritiji" taki u zadnje vrijeme. Sta je on krko u sebe....to samo on zna. Imao plasticnu kesu umjesto jetre. Pa pio je neka sranja za izbjeljivanje. Dobro nije pio i izbjeljivac :S Koliko je legenda toliko je i lud i poremecen mora se priznat. Svaka mu cast za pjevanje i plesanje al za ostalo...Elivs Presly je puno bolji po meni....
Ko je rekao da nije bio slusan omg !
govorite u svoje ime ! ti ga nisi slusao mozda i tvojih nekoliko prijatelja ali trebas malo se raspitati sa strane ne bi mogao povjerovati da je toliko poznat.
R.I.P
bakaq je napisao/la:
j**o vas michael jackson u supak vas j**o , do juce ga niko nije sluso , dok je umro situacija , svi skidaju pjesme j**o vas on usta
Ista je stvar sa Proeskim, svi na mobitele njegove pjesme.Treba ljude cjenit dok su živi.
j**o vas on usta vise

pa kako ces ga i slusat kad si 8 razred :S

slusao se pitaj starce i vidi jel se slusao i jesul ga oni slusali :S

R.I.P. MJ

Said you wanna be startin' somethin', ya gotta be startin' somethin'.
I said you wanna be startin' somethin', ya gotta be startin' somethin'.
It's too high to get over and too low to get under,
You're stuck in the middle and the pain is thunder.

I took my baby to the doctor with a fever but nothin' he found.
By the time this hit the street they said she had a break down.
Someone's always tryin', start my baby cryin',
Talkin' squealin' lyin', say'n' you just wanna be startin' somethin'.

I said you wanna be startin' somethin', ...
It's too high to get over and too low to get under.
You're stuck in the middle and the pain is thunder.

Billie Jean is always talkin' when nobody else is talkin'.
Tellin' lies and rubbin' shoulders so they called her mouth a motor.
Someone's always tryin' to start my baby cryin',
Talkin' squealin' spyin', sayin' you just wanna be startin' somethin'.

You're a veg'table, you're a veg'table,
Still they hate you, you're a veg'table.
You're just a buffet, you're a veg'table.
They eat off of you, you're a veg'table.

If you can't feed you baby, then don't have a baby,
And don't think maybe if you can't feed your baby.
You'll be always tryin' to stop that child from cryin'
Hostlin' stealin' lyin' - now baby's slowly dyin'.

It's too high to get over and too low to get under. ...

Lift your head up high and scream out to the world,
I know I am someone and let the truth unfurl
No one can hust you now, because you know what's true,
Yes, I believe in me, so you believe in you.
Help me sing it: Mama se, mama sa, mama coo sa. ...
Mama se, mama sa, mama coo sa, mama se, mama sa, mama coo sa, ...
steta coek obeco nakon 12 godina koncert u Londonu ..
R.I.P MJ
Billie jean is not my lover
Shes just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son ♥
a plus onaj ples sto je on izmislio nez dali iko ce nako nesto da izvede a posebno ono kada se spusta 1 m od zemlje pa se vrati isto koda ima Gravitaciju
a ovim ovde sto spammaju i govore ne slusa se on je*o vas on skontat ce ko je on .. a najvise me je iznenadio neddie kad je rekao da nikad nije cuo za njeg i rekao sad kucam na googlu i vidim da je lik poremecen ..
stete toliko operacija nije trebo al et' .. Rest in Peace
Michael 4 ever in my heart .. :|
Pljuju po njemu radi stvari koje nisu dokazane, niti ce ih kad dokazati jer je bio covjek. Kad kazem covjek, jeste ostala mrlja radi promjene tena, ali ruku na srce pomogao je dosta. Davao je koliko je mogao, i svaka mu cast. Jedan je od rijetkih koji nije propio, prokockao, za drogu isto nije dokazano . Imao je imanje vrijedno Bog zna koliko miljardi, ali nije bio cicija. Ono sto je od muzike uradio nece niko nikad.
Sto ga niko nije spominjo dok je ziv bio

Sto ?
pirat ima toliko '95 godiste a pametni a ti si medju onim koji svijetle dok je bio ziv sto ga nije spominjo ? lol -.- nemam rijeci kucaj malo na gugl i na youtube.com pa vidi dali je se slus'o i jesil gledao danas na MTV-u o njemu bilo sve sve od 5 godine je pos'o sa karijerom svojom a ti si tada ucio psovat .. steta sto toliko ima no lajfera ..
btw sta mislite ko ce bit sledeci kralj pop-a ja mislim Justin Timberlake mada nije ni pola ko MJ

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.