Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba starost

597 pregleda · 71 odgovor · otvorena 27.06.2009. u 13:55

Posto je gamers u zadnje vrijeme u dosta klimavom stanju , ide na bolje iz dan u dan , al' mnogi postave temu "odoh","odosmo" djeca ovo djeca ono.Jel' istina da "Mi" djeca stvarno sje*asmo ovaj forum do temelja , il' ovdje ima jos onih starih koji nisu "prozreli".
Ako malo promislite shvatite i da postojanost vas na ovome sajtu isto pridonosi , moze dijete s 10 godina biti na ovome sajtu duze vrijeme i znat ce sta treba i ne treba raditi , dok ce doci neki punoljetni pojma nece imati i spamat ce

Ovu temu sam otvorio zato da vidimo koliko djece ima na ovome sajtu tj. koliko ko godina ima , i dal' stvarno djeca unistise ovaj sajt.
Stavite koliko imate godina nek vas ne bude stid , nitko nece zaznati , jedino ako imate "muda" stavite na post koliko imate godina

Tema ne treba ici u zanimljive , al' bi molio da se ne brise , pa da samo vidimo koliko je djece , a koliko odraslih na ovome gamersu jer se sad svi zale da su ovaj sajt obuzeli djeca i spameri, pa da cujemo.
17 godina u novembru 18 godina ^%^
16 za manje od mjesec
19 komada :$

superiškha :D

18
spY je napisao/la:
18 godina i 5 dana. Buahahah. :D

E pa to jarane, ona ku**a iz Bet Live mi nije dala uci. Sad cu otic maksuz da uplatim listic. hahah :D
Boli te qrac. Sad mozes uci u kladionicu bez straha da ce te pitati za godine xD

17 i 9 mjeseci :D
11
16
Ostario 20 komada
_StoRm je napisao/la:
15 - 18 bmk

baj d vej bio je onaj idol od 7 godina trebo si stavit ispod :D
storm imas 14 ili 13 godina ... sta lazes raji ??...

BTW : 16 god :$;)9-)
14 ----> Septembar 15.

Nema nista lose u tome biti djete. Mi "djeca" istrazujemo nova polja iz zivota, i vi stariji nam u tome pomazete. Biti dijete donosi mnogo radosti a svi vi to znate. Kada si djete ne moras misliti hoces li kupiti kauc ili frizider ili hoces li kupiti 2 hljeba ili 1. U tome je bit biti djete. Ko god je 12-15 pa i 15-18 a pogotovo ispod ovoga, treba dobro da izivi svoje djetinstvo jer kasnije nece imati prilike.
Imam 17 godina, ali osjecam se kao da imam 7. Kids FTW.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.