Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Administracija

322 pregleda · 27 odgovora · otvorena 27.06.2009. u 23:54

Sjecate se one "udarne" vijesti o izlaženju counter-strike 1.8 ;) , koju sam ja napisao.Eh,,posto nisam imao pametnijeg poslao i imao sam ban na acc-u "Warground" , odlucio sam da pisem vijesti,kao i uvjek odbijali su ih -.- , te odlucio sam da sam sastavim svoju vijest , samu od sebe savrsenu za nasu G.ba administraciju,E PA ADMINISTRACIJO ONA VIJEST JE LAZ , TJ. SVE SAM ONO IZMISLIO , prihvatili ste vijest koja je bila na indexu,vijest koja je bila po drugim forumima itd... evo sakupio sam nekoliko linkova ;)

http://www.gamers.ba/vijest/7005/michael-jackson-umro-od-posljedica-srcanog-udara/ (obratite paznju na komentare,kako ste samo glupi i naivni )

http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=15279

ovu temu sam postavio sa nadom da ce te se malo nasmijati :D.Baj d vej prvi koji su saznali su bili 53m1r i nequeo XD .....

Eto administracijo banuj BMK :D

Ja sam 3. saznao

btw. ADMINI EPIC FAIL!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahhahaa

sto vas prosuuuuuu ko rahmetli sramotu!!!!!!!!
ti si bolan zaostao u razvoju , mislis ti sad zaj,ebo admine , oni glupi pametan ?
Momak ti si jako glup , što se da zaključiti iz tvojih nezrelih postova.
Šta ti sad misliš zajebo si po' gamersa ako si poslao fake-anu vjest ?
E jesi nas zajebo , nemaš pojma
To što ti nemaš pojma o životu i znaš samo za glupo nabijanje postova i svećenje radi ničega ti nije Gamers Administracija kriva nego tvoji roditelji.

Toliko od mene , smatraj se pozdravljenim.

Edit:

Nakon čitanja vijesti koju si ti sam sastavio , dalo se i zaključiti po tvom nivou poznavanja gramatike , inače mogu mislit koju si ocjenu imao iz gramatike i pravopisa.

Ja i... ti neki frajer nisam pratio vijest, ali kako sam sad vidio lahko se da provaliti

~ Oruzja koja su pri kupovanju oznacena kao SMG ce biti potpuno izmjenjena jedino ce hekler imati dosta sličnosti

WTF?!
Epic fail ocami...
A tebe boli briga zbog toga sto admini ne kontrolisu izvore vijesti... ovo je bila jedna velika bruka za gamers... Jer koliko se sjećam, ova vijest je bila kao izdvojena vijest, te je kao takva stajala par dana.
krystal je napisao/la:
Momak ti si jako glup , što se da zaključiti iz tvojih nezrelih postova.
Šta ti sad misliš zajebo si po' gamersa ako si poslao fake-anu vjest ?
E jesi nas zajebo , nemaš pojma
To što ti nemaš pojma o životu i znaš samo za glupo nabijanje postova i svećenje radi ničega ti nije Gamers Administracija kriva nego tvoji roditelji.

Toliko od mene , smatraj se pozdravljenim.

Edit:

Nakon čitanja vijesti koju si ti sam sastavio , dalo se i zaključiti po tvom nivou poznavanja gramatike , inače mogu mislit koju si ocjenu imao iz gramatike i pravopisa.

Gramatika-4 (protekle godine radili smo sranja od nepravilnih i pravilnih recenica :r)

pravopis-5

lektira-5
E jbg pravo si ih sjebao

HAHAHAHAHAHAHAHA dje to novi cs hahahahaah , imao sam ga prije 1 godinu
arnautovicemil 04.05.09 u 00:35

cekamo i to da igramo kao sto smo cekali 1.5 i 1.6
bUc0 04.05.09 u 00:02

inace 2006 je izao i counter-strike 1.7 neznam kako to nikad nije bilo objavljeno i to sam cak igrao mada mislim da nisu ga objavili zato sto su modeli terora bile zene
3cToHaC 04.05.09 u 00:00

ma i vise covece 7 meseci skinuo sam ga u novembru
3cToHaC 03.05.09 u 23:58

bilo je i vrijeme
crowZ 03.05.09 u 23:55

ja ga vec 5 meseci igram
3cToHaC 03.05.09 u 23:54

a 2008 je izaso counter-strike 1.8
kakva 2010 jel se drogirate vi gde vi zivite ljudi na marsu
3cToHaC 03.05.09 u 23:51

buhahahah
3cToHaC 03.05.09 u 23:49

Sve je to super ...
Ali ako mi bude fps 20-30 , ku**a cu ga ja install !
jedva mi je ovdje 50
Biggie je napisao/la:
Ja i... ti neki frajer nisam pratio vijest, ali kako sam sad vidio lahko se da provaliti

~ Oruzja koja su pri kupovanju oznacena kao SMG ce biti potpuno izmjenjena jedino ce hekler imati dosta sličnosti

WTF?!
Nije ni meni bilo jasno , vjeruj me :D
BUYAKA je napisao/la:
ti si bolan zaostao u razvoju , mislis ti sad zaj,ebo admine , oni glupi pametan ? :r
- nikad se ne svadjaj s likom koji ima iq ko PDV, prvo te spusti pa svoj nivo pa te pobjedi dugogodisnjim iskustvom

Post dobio aplauz od cannabis4posho

hahahahahahah
imamo novog debila, zvanicno
hahahahahahah
Jadno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.