Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

exe vs cooL !

2.357 pregleda · 21 odgovor · otvorena 15.01.2006. u 19:01

Vako neznam jel grijesim u ovoj temi...Al ako gresim ipak onda ja 100% napustams cs i ovaj forum ! ! !

cooL clan "svaka im cast" na vakom match s nakim igracima i sve ostalo..

Smatram i to 100% da su im mostarci pomogli na ovom susretu...

cooL clan nije dopsutio adminu HLTV mi smo ga htjeli al...

AL POMOgANJE BOLJIH IGRACA ZA NEKI CLAN MISLIM DA JE STVARNO NE FER...

win za cooL

16:0

Mi smo napustili server iz poznatih razloga zato sto nemoguce ljudi igraju...

Nismo pro nit leet al poznajemo igru dobro..

Skontaj te da su izugbili 16:0 od RTT

Ma dajte ljudi prvi sumnjiv trenutak je bio kada nisu dali da bude HLTV....
Onda su stvarno poceli ofirat majkemi......

isto protiv RTT su izgubili 16-0

ja mislism da im je neko pomagao mislim stvarno nije fer .... cccc :S svi su nam govorili da cemo ih pobijediti napocetku su nam se smijali pricali sto nije dozvoljeno samo lider klana... i izlazili su ... :S stvarno nefer ...
ovako nemam nista protiv tebe...ali grijesis jer momcima je protiv RTT sjebana konekcija bila... znate kako je mostarcima protiv grcke bilo e sad ako mislis da im je netko drugi igro..NIJE...poznam momke i dobro su uigrani samo se nisu pokazali protiv RTT-a, e sad ako mislis da su igrali neki bolji laq,cobra ili neko sami ce ti rec da nisu jer mili ovo vodi i da im je neko drugi igro on bi prvi znao...
Con hmm daj ba cojce...lazes ko stoka...

100000000 trilijuna sam siguran da nisu igrali oni ! ! !

LIGA SRANJEEEEEEE ! ! !
to je previse providno ako je fakat 16 : 0 bilo..
Mi smo igrali sa njima i bez problema smo ih dobili sa istim rezultatom..Mislim vidio sam njihovu igru,a dosta poznajem igru exea i njihovih igraca.Ako je Cool-u igrala ista ekipa kao protiv nas onda je stvarno 99,99% nemoguce da dobiju exe sa rezultatom 16 : 0...
jos bih napomenuo da me je smiley morao kickovati i moj hltv na zahtjev igraca coola sto se jos nije dogodilo otkako je liga pocela
i nedavno sam igrajuci na nekom serveru chatao sa nekim igracem iz coola mislim da je bio gillardino ali nisam siguran..uglavnom kada sam ga u shali pitao zasto su onako slabi rekao mi je da ce dobiti exe 100% pa mi je bilo cudno kako je tako siguran...

uglavnom ja ne bih da se mijesam medju to vase i nadam se da ce admini procijeniti to i rijesiti,a ako neko treba demo od RTT vs Cool neka me kontaktira na PM..
               Schulz je napisao/la:
to je previse providno ako je fakat 16 : 0 bilo..
Mi smo igrali sa njima i bez problema smo ih dobili sa istim rezultatom..Mislim vidio sam njihovu igru,a dosta poznajem igru exea i njihovih igraca.Ako je Cool-u igrala ista ekipa kao protiv nas onda je stvarno 99,99% nemoguce da dobiju exe sa rezultatom 16 : 0...
jos bih napomenuo da me je smiley morao kickovati i moj hltv :\'( na zahtjev igraca coola sto se jos nije dogodilo otkako je liga pocela
i nedavno sam igrajuci na nekom serveru chatao sa nekim igracem iz coola mislim da je bio gillardino ali nisam siguran..uglavnom kada sam ga u shali pitao zasto su onako slabi rekao mi je da ce dobiti exe 100% pa mi je bilo cudno kako je tako siguran...

uglavnom ja ne bih da se mijesam medju to vase i nadam se da ce admini procijeniti to i rijesiti,a ako neko treba demo od RTT vs Cool neka me kontaktira na PM..

schulz kakva je konekcija bila cooL PROTIV VASEG KLANA
samo mi nije jasno sta sam slago...gledao si mech protiv grcke i znas kakva je pincom konekcija... znaci njima je sjebada protiv RTT-a bila... a dobro ako nevjerujes MENI da im je neko drugi igro... rec ce ti neko ko ih pozna isto kao ja npr. laquila on vodi ovu ligu i sigurno mu nebi drago bilo da neko vara.. a ti nemoj meni vjerovat
               LoCo je napisao/la:
schulz kakva je konekcija bila cooL PROTIV VASEG KLANA

Koliko ja znam oni su protiv nas odigrali citav mec bez ikakvog izbacivanja iz igre ili neceg slicnog...

i nekontam da niste mogli runde uzet:S
"samo mi nije jasno sta sam slago...gledao si mech protiv grcke i znas kakva je pincom konekcija... "

Kakve veze ima pincom s terra net lag je svima extra iz mostara i dalje tako...

Admin kasni,nedosustanje snimanja demo-a,sranje od lige.

MOLIM ADMINE DA "NEKAKO" RAZMOTRE OVO ! ! !

STVARNO NECU VISE DA POSTAM NA VAKO SRANJE.

Schulz bilo je 14:4 za njih nego kad smo se uvjerili da je nemogue igrati s nako...napustli smo server !!!
da samo kazem da sigurno nisiu cooll igral;i sigurno je neko igro mjesto njih mi smo ih dobili 16:0 i da ness jos kaazem nijednu rundu nisu ubili vise od 3 ness tu nije uredu ba !!!
ma daj pa ja sam sam 3 puta izlazio pa ulazio i da nam nije stopalo pa nemoguce jos je svaki od nas igro s drugog mjesta i da nam ne stopa
izlazio sam 3 puta prije meca mozda da mi bude bolji ping ali nije bio igrao sam sa pingom koji je varirao izmedu 90 i 150
               RoSato je napisao/la:
izlazio sam 3 puta prije meca mozda da mi bude bolji ping ali nije bio igrao sam sa pingom koji je varirao izmedu 90 i 150

ma daj sta se prosipate schulz kaze da vam nije opste stekalo i da niste izlazili stvarno kako vas nije sramota ccccc..... ljudi govore da je nemoguce da ste nas tako pobijedili
a jedno pitanje za vas
zasto niste dozvolili hltv
NEZNAM STO NISTE DOPUSTILI SNJIMANJE HLTV-A,jer da se je snimalo lagano bi dokazali...

POGLEDAJ TE DEMO PROTIV RTT-CooL-a pa vidjecete 100% razliku...

nama je train nivo #1

vazniji od dust2 i mi smo se stelili samo za vas jer smo znali da je rtt dobar al sad kad vidim mozda smo se previse bojali rtta
               RoSato je napisao/la:
nama je train nivo #1

vazniji od dust2 i mi smo se stelili samo za vas jer smo znali da je rtt dobar al sad kad vidim mozda smo se previse bojali rtta

no comment samo da kazem da ste vi smjesno da je liga smjesna i da je sve ovo smijesno!
1. Kada smo igrali sa RTT nama je nenormalno lagalo i usred meca nam je izbacilo igraca, a danas je svak igrao sa drugoga mjesta.Nekako smo se snasli!!
2.Volili bi ponoviti mech sa RTT jer nam je krivo nije bilo PAUSE kada nam je igrac bio izbacen i stid nas je bilo od koga smo izgubili.Nismo izlazili vani zato sto smo izgubili od nekih koji su tako... necu nish govoriti ali nam je lagalo.I molimo da nepricate tako o nama kada god ocete ponovit cemo mech!!
Prvo konekcija u mostaru je drama sjeb*** ali drugi put cemo o tome.... drugo mislim da su svi momci igrali iz jedne ili druge igraonice i po tome mislim da nisu imali cit (a i osobno ih poznajem sve i ne vjerujem da citaju) trece uvjek postoji rematch ako nije netko zadovoljan p.s. sto se tice snimanja demo-a trebalo bi stavit popis admina i ljudi koji snimaju demo jer ja prvi put cujem da je ovaj schulz admin ili nesto slicno (bez uvrede) ali ni ja ne bi dopustio da snimas demo kad igra nas tim jer postoji sansa da nekome pokazujes dje se drugi tim nalazi....
p.s. ne vezeno za ovu temu ali samo da kazem gledao sam mech izmedju oops-a i east-a igraci ekipe east zbilja nisu ispali fer nakon mecha jer su psovali igrace ekipe oops! nijedan tim iz mostara kolko je meni poznato nije psovao a isto tako su posvali nasem timu na danasnjem mechu.....
dobro sveznajuci pr0 igraci postajte sta god ocete je necu se zivcirat z*** vas i sta ti nesto mi smijesni u redu je ne znam ko je ispo smijesan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.