Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bionetic vs Bionicle Pirate

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.05.2006. u 11:59

u vezi sinocnjeg meca... klan Bionicle Pirate (moj bivsi klan) je koristio citove (kako kaze abasi) i neko je igrao pod mojim nickom i koristio cit pa... sam da znate ja nisam igro mech i nisam znao ni vrijeme mecha.. pa jarani iz klana su mi koristili citove! vise ne igram sa njima... molim da ih izbacite sa lige...

Love RisK
('')(O_O)('') ... djeca namazana do bola
Kao sto rece abasi djeca namazana do bola. Svi ste izbaceni iz lige. Cao
mi smo ih cak i uzeli iakao su koristili chiteve a znao sam da koriste noobovi ovim putem vam zelim reci

NI BILO KOJI CHEAT NEMOZE POBIT NECIJE ISKUSTVO =) GORITE DEBILCICI,MOZETE PROMJENUTI NIKOVE SOBODNO ODMAH JER 1 CHETER = UVIJEK CHEATER
http://www.terra.net.ba/forum/viewtopic.php?t=1438

-_- ...

al ih je brat ownao samo tako
iako su bili poput heatona opremljeni
svaki clan danas na ovoj ****noj ligi koristi cheatove ba ****m im svima faimliju. Ono prosli put kad su nas digli, na prosloj ligi ekipa asha , pume , axl-a i jos nekih imalu su svi WH cak ima i snimak ... al otom potom i bunite se sad sto su oni koristili hahahahah

bravo idioti , clap clap clap
likovi su citeri mrtvi ali nisu jedini na ligi zato STFU ova liga je karna uvijek ima cheatera i uvijek ce biti ja samo kazem LAN
Zuma je napisao/la:
mi smo ih cak i uzeli iakao su koristili chiteve a znao sam da koriste noobovi ovim putem vam zelim reci

NI BILO KOJI CHEAT NEMOZE POBIT NECIJE ISKUSTVO =) GORITE DEBILCICI,MOZETE PROMJENUTI NIKOVE SOBODNO ODMAH JER 1 CHETER = UVIJEK CHEATER

e sam da znate ja nisam igro nijedan mech sa njima iako sam se prijavio da igram.... znam da je neko tu koristio moj nick tj. Bionicle Pirate | RisK i taj lik garant misli: "vidi nema RisK-a odo ja igrat umjesto njega haha!", e ja bi mu preporucio da vise nikada ne upise taj nick u konzolu!

Cmoka za sve
ove sedmice u okviru balkan lige d0b team ce igrati sa bionetic.
nadam se da ce mo uzet makar 1 rundu hehe.
respect...

d0b - team

mAriNe
Firewall
fX.
H A K I
weLLa vjerovatno
i ima ih jos u zamjeni
RespecT
RisK je napisao/la:
e sam da znate ja nisam igro nijedan mech sa njima iako sam se prijavio da igram.... znam da je neko tu koristio moj nick tj. Bionicle Pirate | RisK i taj lik garant misli: "vidi nema RisK-a odo ja igrat umjesto njega haha!", e ja bi mu preporucio da vise nikada ne upise taj nick u konzolu!

Cmoka za sve

sto vise puta ponavljas vise si sumnjiv, reko si jednom i ok
daj ba.. sramota ..
djeco naucite igrati ... ostavite se cheatova !
The`Crow je napisao/la:
svaki clan danas na ovoj ****noj ligi koristi cheatove ba ****m im svima faimliju. Ono prosli put kad su nas digli, na prosloj ligi ekipa asha , pume , axl-a i jos nekih imalu su svi WH cak ima i snimak ... al otom potom i bunite se sad sto su oni koristili hahahahah

cak ima snimak .. daj nam upload snimka djeceti da se uvjerimo svi .. OmG
The`Crow je napisao/la:

axl igro iz neona
coya puma aziz ja igrali iz kuce
za prvu trojicu garantujem da nisu citeri, iza mene svo vrijeme stajo gc dok smo igrali

i daj nam SNIMAK

hvala, cao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.