Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows XP cd za instalaciju

62 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 20:24

Pozdrav svima.

Imam problem što bih trebao ponovno instalirati windowse na kompjuter ali ne mogu nikako doći do Windows XP cd-a za instalaciju. Više se ni ne sjećam dali sam ikad imao taj cd ili mi ga je neko drpio :) tj. nije vratio. Sad koga god od prijatelja pitam kaže da nema. A ja im ništa ne vjerujem bandi lažljivoj ;) Ajd ako ima koja dobra duša da uploada sadržaj sa tog Windows XP cd-a pa mi na privat pošalje link za skinit da mogu to spržit na cd bio bi mu jako zahvalan.

Da se ne morate mučit sa dijeljenjen datoteka možete cijeli sadržaj uploadat na ovu stranicu(free korisnik može uploadat do 1 gige)
http://megashares.com/

Unaprijed hvala
Pa to mozes skinuti i sada sto ce ti neko upload-at
eto ti link na pm
BRATE mili jesi li ti fkt normalan da upload 700mb:S

trazi po warez stranicama ovo nije warez....... ovde je zabranjeno traziti takve programe ...

eto ti na pm warez stranica samo se reg i nadji

i mogu naci u roku od 30 sec da linkove da skines .ali necu
logiraj se na pravi nick i dobices linkove..... dosta mi je vise duplih accc sto se bojite banana to je dobro voce
naci cu ti ja na warezu poslje .. obicni xp pa skini ide preko rapidshare ali cu ti dat rs acc pa skini ali poslje sad ne mogu
To nije warez.Imaš na torrent stranicama.Ja sam skinuo sa the pirate bay-a Windows XP pro SP2 oko 600 MB bootabilni CD i sve ti je tu.
ostale torrent stranice
fenopy.com
demonoid.com
Ako ti treba link javi se na pm
ako bi kojim slucajem skido skini sebi SP3 jer novije igre mogu na taj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.