Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GTA IV

85 pregleda · 15 odgovora · otvorena 23.06.2009. u 22:25

Sta mislite hoce li GTA IV ici ko podmazan? (da ne steka)

CPU: Intel Dual-Core E5200 2.50 GHz, Intel Chipset G31

RAM: DDRII 2GB 800 MHz Kingston

GRAF: ASUS EAH3450 Series (1024 MB)
sa 3D akcelatorskim chipom ATI RADEON HD 3450 (RV620)
hvalis se ili? heh :)
..ne znam, tesko da ce iko znati

provjeri, mislim da mozes ovdje..
ili googlaj "can i run it"
pozz
Ma hoće 100% jer meni radi na slabijoj konfi na laptopu. Nije loš ali mu je FPS 60 ako ti smeta ali mislim da će ti biti oko 80 možda čak i više ako instaliraš zadnji patch. Rockstar je napravio GTAIV veoma tromog i bez patcha on je 0.
Isti mi je procesor a grafa mi je 8800gt...samo sto mi je proc OC na 3.0ghz a igra ide onako ne kao druge ali moze se igrati
Nece ti moci na najvecoj konfiguraciji jer treba minimum 3-4 gb rama quad procesor i 512 grafa,ali ces moci igrat ali ce ti stekat
www.canirunit.com
Tu pogledaj
IGMIT je napisao/la:
Ma hoće 100% jer meni radi na slabijoj konfi na laptopu. Nije loš ali mu je FPS 60 ako ti smeta ali mislim da će ti biti oko 80 možda čak i više ako instaliraš zadnji patch. Rockstar je napravio GTAIV veoma tromog i bez patcha on je 0.
Daj mi molim te link za patch ako je tako kao što ti kažeš, da poboljša igru.
IGMIT je napisao/la:
Bgt o cemu ti pricas. Fps ce mu bit 80 jesil ti dobar ?
Meni na 4850 fps bude 30-45 na 1440x900
Ako njemu bude radila bez stekanja meni odmah
neka mod samar opali!!!
mister_beba je napisao/la:
Bgt o cemu ti pricas. Fps ce mu bit 80 jesil ti dobar ?
Meni na 4850 fps bude 30-45 na 1440x900
Ako njemu bude radila bez stekanja meni odmah
neka mod samar opali!!!
nisam ja rekao na visokoj rezoluciji

ja sam mu reko na najmanje moguće
Moci ces igrati (najvjerovatnije :P) ali ko´ podmazano.. male su šanse.. Kao što rekoše skini patch za GTA IV i ubrzaće ti se (bar su takve reakcije pojedinih korisnika) :o
Ovako jarane, hoce ti moci ali ne na najvisoj rezoluciji i detaljima, sto smanjuje uzitak. Ali ne brini, instaliraj i uzivaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.