Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA IV

128 pregleda · 19 odgovora · otvorena 16.07.2009. u 21:35

Pozdrav

Došao sam do 60 in nešto % u GTA IV i sad ima misija u kojoj mogu ubiti Dimitrija ili da ga ne ubijem a da zaradim pare. Kao što svi znate Dimitri je rus koji dila drogu i negdje oko 20% su se posvađali. Recite šta je bolje Deal or Kill....

Deal: Roman ostane živ (BUDE LJUT JER JE SA TIM PARAMA MOGO IĆI NA MEDENI MJESEC SA MALLORIE) a Kate umre na Mallorie i Romanovom vjenčanju

Kill: Roman umre, Kate je ljuta

Ja sam napravio već jedan save-game u kojem sa išao na Kill i Roman se ženi sa Mallorie. niko se živ nejavlja na mobitel pa znate li možda šta da radim. Ubio sam Darku i mislim d aje dobro što sam ga ubio.

JAVLJATE SE....AKO IMATE PROBLEMA JAVITE JER MI JE GTA IV U KRVI

KATE (cura njegova), ROMAN (rođak)
Neznam tacno al valjda kad bude vjencanje Dimitri ubije Romana i onda zadnja misija ti ganjas Dimitrija sa camcem a on ima helikopter. Ubijes ga zoljom i to je to. Nisam bas siguran jer sam to davno presao na PS3 . Pare ti netrebaju skupis 500k od misija sto pljackas banku i tako te misije i nemas nsita kupovat jedino sto trosis na bolnicu kad te killnu malo su to glupo napravili nemas ninasta trositi pare.

Post dobio aplauz od bak1r

__GaMeR__ je napisao/la:
Neznam tacno al valjda kad bude vjencanje Dimitri ubije Romana i onda zadnja misija ti ganjas Dimitrija sa camcem a on ima helikopter. Ubijes ga zoljom i to je to. Nisam bas siguran jer sam to davno presao na PS3 . Pare ti netrebaju skupis 500k od misija sto pljackas banku i tako te misije i nemas nsita kupovat jedino sto trosis na bolnicu kad te killnu malo su to glupo napravili nemas ninasta trositi pare.
Ja igram na xBox-u i zakon je....

Paaa ja sam ga ubio (neće mene ubiti) ali sam čuo da će Kate umrijeti na vijenčanju od Romana i Mallorie. Ubit će je onaj Jeff (meni se čini)

Ali problem je taj što kad sam ubio Dimitrija nema više misija....nikog nemogu dobiti....ko da je sve stalo
http://www.gtamissions.com

~ imas u meniu GTA 4 , i sve misije , klipove , kako preci pa pogledaj, samo nadji kako se misija zove i pogledaj kako se predje
Rexy je napisao/la:
Ja igram na xBox-u i zakon je....

Paaa ja sam ga ubio (neće mene ubiti) ali sam čuo da će Kate umrijeti na vijenčanju od Romana i Mallorie. Ubit će je onaj Jeff (meni se čini)

Ali problem je taj što kad sam ubio Dimitrija nema više misija....nikog nemogu dobiti....ko da je sve stalo
Kad predjes 60% igrice kraj sa misijama jedino imas one ljude da nadjes pricas sa njima i on ti da para ili nesto uradis za njega. Isto imas misija kod Assassina. Sad sto trebas raditi je skupljati kola trofeje osvajati i to ako je isto kao na PS3. Ali te misije sto ti ostanu su sporedne nista ono previse zanimljivo. Nabavi policijska kola i radi misije od policije ako nisi presao mada od toga nista nedobijas jedino ti se povecava % za koliko si presao.

__GaMeR__ je napisao/la:
Kad predjes 60% igrice kraj sa misijama jedino imas one ljude da nadjes pricas sa njima i on ti da para ili nesto uradis za njega. Isto imas misija kod Assassina. Sad sto trebas raditi je skupljati kola trofeje osvajati i to ako je isto kao na PS3. Ali te misije sto ti ostanu su sporedne nista ono previse zanimljivo. Nabavi policijska kola i radi misije od policije ako nisi presao mada od toga nista nedobijas jedino ti se povecava % za koliko si presao.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kako mi je žao što je kraj......OVISNIK SAM O NJEMU........u jednom komadu sam igrao 8 h xD (ne zezam se)

A kad će doći ono vjenčanje jer meni je Roman reko da dođem na vijenčanje i da ubučem odjelo xD

Kad će ono početi i gdje ( da li na onom mjestu gdje je bila ona sahrana onoga Francisa)
Rexy je napisao/la:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kako mi je žao što je kraj......OVISNIK SAM O NJEMU........u jednom komadu sam igrao 8 h xD (ne zezam se)

A kad će doći ono vjenčanje jer meni je Roman reko da dođem na vijenčanje i da ubučem odjelo xD

Kad će ono početi i gdje ( da li na onom mjestu gdje je bila ona sahrana onoga Francisa)
Mene je nazvao na telefon i javio dodji u 13:00h ja mislim da je bilo ispred crkve neke.

__GaMeR__ je napisao/la:
Mene je nazvao na telefon i javio dodji u 13:00h ja mislim da je bilo ispred crkve neke.
A šta si ti uradio...ubio Dimitrija ili ga ostavio
Rexy je napisao/la:
A šta si ti uradio...ubio Dimitrija ili ga ostavio
Ja sam sve redom ubijao sam sam prva 2 lika ostavio da zive ono biras X ili O pa da ga bacis sa balkona ili izbodes zavisi koja je misija ili da ga ostavis zivog ali da bjezi iz grada.

__GaMeR__ je napisao/la:
Ja sam sve redom ubijao sam sam prva 2 lika ostavio da zive ono biras X ili O pa da ga bacis sa balkona ili izbodes zavisi koja je misija ili da ga ostavis zivog ali da bjezi iz grada.
Ja sam ono za Dimitrija mislio......ima javi ti onaj Jefferson Pegorino da imam šansu da zaradim.....i onda pitam Romana i Kate šta ću uraditi.

Ja sam ga ubio, šta si ti uradio ?
Rexy je napisao/la:
Ja sam ono za Dimitrija mislio......ima javi ti onaj Jefferson Pegorino da imam šansu da zaradim.....i onda pitam Romana i Kate šta ću uraditi.

Ja sam ga ubio, šta si ti uradio ?
I ja mislim da sam ga ubio nesjecam se bas najbolje jer sam davno igrao sad samo udjem u GTA i zezam se.

__GaMeR__ je napisao/la:
I ja mislim da sam ga ubio nesjecam se bas najbolje jer sam davno igrao sad samo udjem u GTA i zezam se.
OK, hvala ti na pomoći

IPAK XBOX J BOLJI....
Rexy je napisao/la:
OK, hvala ti na pomoći

IPAK XBOX J BOLJI....
E ako se dogovoris sa njim on ce te izdati na kraju i ubice Romana na svadbi i onda ti njega ubijes nakon jos para misija i to je to. Znaci ja sam se bio dogovorio sa njim.

__GaMeR__ je napisao/la:
E ako se dogovoris sa njim on ce te izdati na kraju i ubice Romana na svadbi i onda ti njega ubijes nakon jos para misija i to je to. Znaci ja sam se bio dogovorio sa njim.
Ja sam ga ubio.....

.....ko j**e Kate...ima još trebi na onome love-meet.com
__GaMeR__ je napisao/la:
Kako si davno igro kad je igrica tek izasla?
Headmyster je napisao/la:
Kako si davno igro kad je igrica tek izasla?
Ja sam to igrao prosle godine neznam tacno koji mjesec tako da mi je to davno nesjecam se igrice bas najbolje.

ja sam preso igricu, Romana nisam nikako ubijo. Dimitrija i ostau kompaniju sam poubijo. I na kraju kada predjesš igricu stano će te roman zvati da itetee kosarit iu striptiz i ostae objekte na piće
__GaMeR__ je napisao/la:
Ja sam to igrao prosle godine neznam tacno koji mjesec tako da mi je to davno nesjecam se igrice bas najbolje.
A gdje se to ti nalazisd da si je mogo igrat prosle godine??
U americi?
Headmyster je napisao/la:
A gdje se to ti nalazisd da si je mogo igrat prosle godine??
U americi?
Nalazim se u BiH a GTA sam narucio iz amerike

__GaMeR__ je napisao/la:
Nalazim se u BiH a GTA sam narucio iz amerike
hahaxd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.